Ani Mercedes, ani Ferrari. Red Bull sa najviac obáva Aston Martinu | Magazín F1 - F1online.sk

Jj, dobrá analyza, asi jakože se zakáže zadní zavěšení RB, nebo že od Imoly bude Alpine výkonnostně před AM, odbornik se hned pozná :grinning:

haas vyhra titul

Tak to je tvrzení, které není až tak šokující, když neupresnis kdy :grinning:

do konca storocia :smiley:

kterého? :smiley: 15titulůhaasu

na to si netrufam odpovedat, podstatne je, ale, ze si to asi nikto nepozrieme nazivo :frowning:

co víš, i zázraky se dějí :smiley:

to si tu vsimam kazdy jeden den :smiley:

Na otázku, jestli AM dělá vše, jako RB:

📈Formula Data Analysis

@FDataAnalysis

·

25 m

Nope, the two cars are still significantly different

Jenže jsem říkal, že to je Alpine.

A nechápu moc pod vstupem v sidepodu ten wash do boku… Však tam musí být turbulence jak prase.

RB to hezky žene za sebe.

Ukazř mi jedinej obrázek, kterej by alespoň torchu přípomínal Alpine, zatím vaříš z vody :smiley: Však to ženou na podlahu nebo do hlavníhou proudu podlhay

Chválím AM za konečně vlastní řešení.

Sice moc nechápu, proč pod vstupem do chlazení vyhazují vzduch do boku a nenechají ho téct dozadu na podlahu jako RB.

Ale snaha se cení. :slightly_smiling_face:

Úplně jednoduše proto, že ho směřují na podlahu, ktera se zuzuje do oblasti beam wing, takze ji odklani, RB řešení odpovida i tomu, ze jejich bocnice je menší a více zkosena, tam je jina flozofie proudění vzduchu

Today, the two RedBulls are running a less loaded rear wing than yesterday, which was incredibly loaded even for a car with very low drag and a effective DRS Yesterday’s wing could be useful in case the weather forecasts get worse

Však má celou sobotu pršet ne?
I když tvůj radar jsem pro víkend neviděl.
Ja bych volil vyšší přítlak.

Tak jim ale rychle zavolej do RB, ze nevi co dělají :face_with_hand_over_mouth:

První tréning by mohlo být sucho a na závod taky. Sice za to těžce zaplatí v mokré kvaldě ale závod je důležitější. Není to snadné s tou předpovědí.

Já to myslel všeobecně. :stuck_out_tongue:
Oni měli nejvyšší přítlak… :smirk:
Teď mají jako třeba Mercedes…

Potom máme Alpine a Ferrari.

Však bude vše záviste od počasí, před Q tam můžou přehodit na vyšší přítlak, pokud budou mít jistotu deště v Q a závodě