Andretti sa nevzdáva. S F1 chce hodiť reč a vstúpiť do súťaže v roku 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Honzikovi zeny nic nehovoria, tak mu to nejde do hlavy. :slight_smile:

Můžeš prozradit jaký čas ukazuje ryska na vyšpulené časomíře? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Rovných 12 :smile:

2 Likes

Je to velmi úspěšná česká herečka.
Pár jejich filmů jsem už viděl. :stuck_out_tongue: :smiley:

Pár? ty si projel všech jejich 2465 videí …

Z gifu víš, jak se jmenuje jo?

To by mě zajímalo, jak víš, že má 2465 videí. :stuck_out_tongue:

1 Like

no jasne, to sa da rychlo zistit :smiley:

Pro vědeckou analýzu jsem si to zjišťoval, plus je z Brna a tady ví všichni, kdo kdy začal točit filmy pro ježky :smiley:

Když jsi milovník e-závodů.
Tak se jede WOR. 8 závod z 12. Rakousko

2 Likes

Upřesnil bych to na za minutu šest. :clock6: V přírodě totiž nic rovného nevyroste. :stuck_out_tongue_winking_eye:

mam to uz permanentne pustene, ale ta hra mi robi vrasky :smiley: skoda, ze ofiko licenciu maju len oni a nemoze to robit niekto iny kvalitnejsie

Neber to tak vědecky, hlavně že víme :smiley:

Tak to je nějaká před liga ještě.

Asi s F1 sezónou začne i ofiko F1 esport.

Ani tam nejsou všichni nejlepší.

Nevím ani jestli to jezdí Lucas Blakeley.
Ten je momentálně asi nejlepší.

Opmeer je taky super. A největší hvězda.
Všichni ostatní dohromady možná nemají ani 1/4 čísel, to co on. :grin:

no keby niekto spravil resp dal do nejakej inej esport zavodnej hry formulky, tak to nemoze byt oficialne podla mna :thinking:

Teď si dám večerní pivčo :beer: a uvidíš ty rozumy. :grin:

Takze nakoniec predsalen vstupi uz od 2026 a idu to zahrat na email, ktory skoncil v spame. Tiez to sem tam pouzijem ked na nieco zabudnem.

Kde ja jsem tu holku jen videl :drooling_face:

:grin:

image

2 Likes

Možná ve snech :smiley: Ne kluci přiznám se, že já ji neznám, jako vůbec. prostě náhodně jsem chtěl vybrat gif, tahle hodila pěknej kukuč tak jsem ji tam Puffovi vlepil :smile:

1 Like