Alpske lyzovanie sezona 2024/25

U muzov su ale Svajciari celkovo dobry, Odermatt je samozrejme daleko pred vsetkymi, ale aj bez neho by mali Svajciari velmi silny tim.

1 Like

Vrátila se jim po zranění Holdenerová, tak uvidíme co ve slalomech. Gisinová sice jezdí všechno, ale poslední dobou jí to moc nejde.
No dneska v první 30 4 Švýcarky, ale ani jedna v desítce a nejlepší ztráta přes 2 vteřiny - jo je to od nich bída, kdyby byla Gutová OK, tak bych dneska v obřáku vsázel na ní…

1 Like

To bol dramaticky zaver. :slightly_smiling_face:

1 Like

Shiffrinová má často v obřáku slabší druhá kola, tady se to potvrdilo. Brignone, Gut to většinou v druhém kole dokáží víc pustit. Navíc Brignoneové to postavil Ital. Pěkný závod. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ano, prepad na tretie miesto som preto povazoval za pravdepodobny uz pred jej jazdou, ale s takou stratou som uplne nepocital. Ale dava to zmysel, Sölden je mimoriadne selektivny kopec a tym padom tam aj lahko vznikaju obrovske rozostupy.

Ale Brignone a Robinson dnes viac-menej podla predpokladov paradne jazdy, myslim si, obe ukazali dobru formu.

1 Like

Jj, ono pro Shiffrinovou 5. místo a 45 bodů taky není špatný vstup. Dále jsou tři slalomy v řadě a ty Robinsonová a Brignoneová nepojedou, tam se dá předpokládat, že Mikaela bude nakládat. No a jsem zvědavý jestli bude tuhle sezonu jezdit všechny Sjezdy a Super-G, ale nejspíš si bude zase vybírat jen jednotlivé závody, především u sjezdů…

Dneska pro mě největší překvapení určitě Scheibová, která skočila o 11 míst na podium. :+1:

Tak u žen zase za tři týdny v Levi. :smile:

…byl jsem na skok něco málo nafotit pro fans v Soldenu.

:smiley:

3 Likes

Tak dneska je to jasný, nejvíc jsem zvědavý na návrat legendárního Hirschera a taky jestli Odermatt bude pokračovat v té své dominanci v obřím slalomu - minulou sezonu Meillard zastavil jeho šňůru vítězství na 12 v řadě až v úplně posledním závodě.

Jžs ja som prečítal Alonsova lyžovacia sezóna 2024…

Tak sa nam sezona zacala velkym prekvapenim. Hirscher v kazdom pripade dnes minimalne na urovni Odermatta. :laughing:

1 Like

Ale má oba dva první sektory stále nejrychlejší. A na druhém dokonce pul vteřiny. :smile:

1 Like

Ano rychlost mal podla ocakavania vybornu, ale to mu teraz uz prilis nepomoze.

Skoda ze Marcel pojde na uz rozy3banej trati, som zvedavý ako na tom je po čase :sunglasses:

To musí zvládnout, je o 8 let mladší než Alonso. :grin:

Vsadil bych na Kristoffersena.

1 Like

To je teda porovnanie fakt :joy: uplne totožné situácie hhhh

Ja by som dal zubcica dnes asi. Kristof vypadne 🥹

Jj, od toho se musí odrážet každý sportovec teďka už. :smiling_face:

No ked povieš, pre vas samozrejmosťou :wink:

Podle mě to zvládl skvěle, ale na 26 místě se bude ještě klepat (konkurence je našlapaná). Jestli mu to vyjde, tak pojede na čisté trati.

2 Likes