U muzov su ale Svajciari celkovo dobry, Odermatt je samozrejme daleko pred vsetkymi, ale aj bez neho by mali Svajciari velmi silny tim.
Vrátila se jim po zranění Holdenerová, tak uvidíme co ve slalomech. Gisinová sice jezdí všechno, ale poslední dobou jí to moc nejde.
No dneska v první 30 4 Švýcarky, ale ani jedna v desítce a nejlepší ztráta přes 2 vteřiny - jo je to od nich bída, kdyby byla Gutová OK, tak bych dneska v obřáku vsázel na ní…
To bol dramaticky zaver.
Shiffrinová má často v obřáku slabší druhá kola, tady se to potvrdilo. Brignone, Gut to většinou v druhém kole dokáží víc pustit. Navíc Brignoneové to postavil Ital. Pěkný závod.
Ano, prepad na tretie miesto som preto povazoval za pravdepodobny uz pred jej jazdou, ale s takou stratou som uplne nepocital. Ale dava to zmysel, Sölden je mimoriadne selektivny kopec a tym padom tam aj lahko vznikaju obrovske rozostupy.
Ale Brignone a Robinson dnes viac-menej podla predpokladov paradne jazdy, myslim si, obe ukazali dobru formu.
Jj, ono pro Shiffrinovou 5. místo a 45 bodů taky není špatný vstup. Dále jsou tři slalomy v řadě a ty Robinsonová a Brignoneová nepojedou, tam se dá předpokládat, že Mikaela bude nakládat. No a jsem zvědavý jestli bude tuhle sezonu jezdit všechny Sjezdy a Super-G, ale nejspíš si bude zase vybírat jen jednotlivé závody, především u sjezdů…
Dneska pro mě největší překvapení určitě Scheibová, která skočila o 11 míst na podium.
Tak u žen zase za tři týdny v Levi.
Tak dneska je to jasný, nejvíc jsem zvědavý na návrat legendárního Hirschera a taky jestli Odermatt bude pokračovat v té své dominanci v obřím slalomu - minulou sezonu Meillard zastavil jeho šňůru vítězství na 12 v řadě až v úplně posledním závodě.
Jžs ja som prečítal Alonsova lyžovacia sezóna 2024…
Tak sa nam sezona zacala velkym prekvapenim. Hirscher v kazdom pripade dnes minimalne na urovni Odermatta.
Ano rychlost mal podla ocakavania vybornu, ale to mu teraz uz prilis nepomoze.
Skoda ze Marcel pojde na uz rozy3banej trati, som zvedavý ako na tom je po čase
To musí zvládnout, je o 8 let mladší než Alonso.
Vsadil bych na Kristoffersena.
To je teda porovnanie fakt uplne totožné situácie hhhh
Ja by som dal zubcica dnes asi. Kristof vypadne 🥹
Jj, od toho se musí odrážet každý sportovec teďka už.
No ked povieš, pre vas samozrejmosťou
Podle mě to zvládl skvěle, ale na 26 místě se bude ještě klepat (konkurence je našlapaná). Jestli mu to vyjde, tak pojede na čisté trati.