Alpine potvrdil náhradu za Alonsa! Podľa očakávania je ňou Oscar Piastri | Magazín F1 - F1online.sk

Je to o respektu, jestli ho ten nebo onen ztratí bude ohňostroj. To ale bývá u velkých osobností. Když ale dokážou vyjít, bude to něco :sunglasses: Maximálně odejde do důchodu jako Vettel, ale mám tušení že ono to půjde. Uvidíme.

Tak toto je kvalitná shitshow :smiley: Ferrari im môže ďakovať že od nich odvrátia pozornosť počas letnej prestávky.

Nakoniec to vyzerá tak, že Alonsove, prípadne Webberove sabotovanie Alpine im vyšlo dokonalo. Aspoň bude čo čítať najbližší mesiac.

3 Likes

To můžeme taky číst půl roku, pokud by došlo na soudní tahanice. Zatím ani nevíme, v čem je hlavní problém:

• jestli Piastrimu kvůli termínu 31. 7. už sehnali jinde sedačku na roční hostování (proto nechtěli Alonsa na delší dobu) a v krajním případě teď potřebují překrýt jeden rok;
  • nebo se podle názoru Marka Webbera Piastri od Alpine úplně vyvázal - pak by mě nepřekvapil soudní spor. Ale to se snad dozvíme.
1 Like

Jestli je tedy pravda, že má Alonso smlouvu na 3 roky u AM, zatímco u Alpinu mu evidentně nabízeli jen na rok bez možnosti prodloužení, tak prostě nebylo o čem. Právě proto, že už mu je 41. A jak už jsem psal včera, je to asi poslední smlouva, co mu kdo nabídl. Jistě letošní forma AM nestojí za moc, ale přeci jen se už trošku zvedli. Sice ta atmosféra tam asi není nic moc, ale v tom Alpine to asi taky není vůbec růžový. Třeba Cyrila vyrazili a pak se z něj vyklubal docela sympaťák (tetovačka). Jak se “rozloučili” s Prostem už tu někdo zmiňoval. Ale i jinak - Všichni šéfové týmů projevují nějaké emoce, k něčemu se vyjadřují - i když u AR nebo WIL až tak ne, ale u Alpine nikdy. A evidentně bordel tam mají slušnej.

1 Like

A to sme si mysleli, ze tuto sezonu je uz o vsetkom rozhodnute… :wink:

2 Likes