Alonsova úroveň v porovnaní s úvodom roka poklesla, myslí si Jordan | Magazín F1 - F1online.sk

Tak Max nema proti sebe ani Leclerca ani GR a zatial este nemal slabe auto. Aj ked teraz mal slabsiu snuru ale aj tak ma stale konkurencie schopne auto. Musi si aj on pockat na moment ked bude mat rok mozno dva slabe auto a silneho kolegu.

jj to je vidět v posledních závodech s nejrychlejším monopostem.

myslíš konkurenty? Landa v Rakousku, Hama v Maďarsku

Nejde o to, ze auto musi byt slabe, len tazsie ovladatelne ako ma posledne VC. Perez je nadalej strateny za nim a nerobme zas z Pereza pilota, ktory nevie jazdit. Ano, nie je to Leclerc, ale nie je to Latifi. Perez bol vzdy velmi solidny stredopoliar a nikdy nebol pomaly. Alonso aj Vettel maju za kolegu Strolla, ktory nedosahuje ani Perezove kvality, a predsa je/bol im Stroll blizko, ked auto bolo neposlusne. Hamiltonovi tak isto vedel byt Bottas blizko. :slight_smile:

Dufam, ze Max prestupi do Astonu alebo Mercedesu, nech ho vidime aj v inom aute a vsetky pochybnosti bud vyvrati alebo potvrdi. Idealne keby sa stretol s Alonsom alebo Hamiltonom v jednom time. :slight_smile:

Perez nie je ziadny extra pilot. Obycajny priemer alebo dokonca podpriemer. On vynikal v slabych autach ked jazdil na setrenie pneumatik s mensou rychlostou na menej zastaviek v Boxoch. V slabych autach sa tak jazdit dalo. Akurat ze v spickovom time akym je RB v suverene najrychlejsim autom nemoze jazdit tak ako v slabych timoch. Ta jeho pomalost sa prejavuje . Ano Alonzo aj Vettel mali a maju za kolegu Strola ale v akych podmienkach ? Vettel isiel do Aston Martinu znechuteny po tolkych rokoch vo Ferrari a bolo na nom vidiet tu frustraciu ze Aston mu nevedel dat auto ktore by bolo konkurencie schopne. Alonzo tak isto. Ked nastupil do Astonu a auto islo pekne a on bol plny ocakavania tak Strol nemal ani najmensiu stipku sance , ale ked pochopil ze sa len opakuje to iste a nic sa nelepsi tak jasne ze ho to frustruje. Ma 42 alebo 43 rokov a nevidi ani najmensiu sancu na lepsie vysledky. To by polozilo kazdeho. Bottas bol urcite lepsi jazdec ako Perez a je nim aj teraz ked je v najslabsom aute.

Ja sa necudujem ze by si rad videl Maxa v Astone alebo v Mercedese. A hlavne preto ze to v RB nevyzera ruzovo po odchode klucovych ludi na cele s Neuwym. Mercedes vyzera ze bude stupat a Aston ak sa potvrdi ze Adrian Neuwy ma namierene do Astonu tak jasne ze by isiel len do lepsieho lebo podla vsetkeho RB bude upadat na niekolko rokov. Cize zase by si ho rad videl len v najlepsom aute aby si mohol potom povedat ze on je najlepsi. Ako som pisal Alonzo ma uz dochodok na krku a Hamilton tak isto asi by ich mozno aj porazil. Lenze Max musi dokazovat svoje kvality prori mladsim jazdcom nie proti dochodcom ktory budu stale uz len pomalsi

1 Like

Ja suhlasim, ze Perez nie je extra pilot v zmysle, ze extra pilot je potencialny majster sveta. Ale nerob zas z Pereza podpriemer. V strede pola patril vzdy k lepsim, niekedy k najlepsim. A co taky Albon alebo Gasly? Vtedy RB nemal auto tak ake v poslednych rokoch, casto mali problemy ho nastavit a najst optimum medzi pritlakom a rychlostou a aj napriek tomu Max demoloval Gaslyho aj Albona.

Ano, Alonso aj Vettel isli do Astonu na zaver kariery, ale aj tak sa na nich odrazalo to, ake maju auto a cim bolo auto horsie, tym im bol/je Stroll vyrovnanejsi. To sa o Maxovych kolegoch zatial povedat neda. Uvidime ako si bude pocinat v inych timoch alebo proti inym kolegom.

To je asi logicke, ze ked mu fandim, tak chcem, aby mal co najlepsie auto, nie? :smiley:
Nemusi byt dominantne ani suverenne najlepsie, ale aby mohol bojovat o titul. Ale zaroven ho tiez chcem vidiet proti Alonsovi, Hamiltonovi, pripadne Leclercovi v jednom aute. :slight_smile:

Tak momentalne nema proti komu mladsiemu. Ferrari s Leclercom su kopa nestastia, Leclerc prehral boj v prvej polke 2022 proti Maxovi aj svojimi chybami. Norris je tiez sama chyba a zahadzuje jedno vitazstov za druhym a ak nie on, tak jeho tim. A kto iny je tam, proti komu by mal Max nieco dokazovat? :slight_smile:

Newey a Alonso. :slight_smile:

Ano Leclerc prehral boj v prvej polke aj svojimi chybami, presne tak ako Vettel s Hamiltonom 2018. Ferrari neda jazdcovi auto take ako dostal Max a preto ich jazdci isli nad limit auta a nie vzdy im to vyslo. Ak by nesli na hranici limitov aa niekedy az za limit tak by sa ani nedostali k tomu aby aspon
navonok mohli bojovat o titul. Max zacal mat konkurenciu az teraz v poslednych par pretekov a hned sa ukazali aj chyby a to ma stale auto ktore je konkurencieschopne a v porovnani s Mercedesom a Mclerenom ma aj neobmedzenu podporu timu na rozdiel od Norisa. A uz to nebol ten bezchybny Max akeho sme poznali ked mal sekundovy naskok na svojich konkurentov.

Ja osobne by som ho rad videl v jednom time s Norisom alebo Piastrim ale najradsej s Leclercom. Alonzo a Hamilton uz pomali ale isto stracaju rychlost co sa prejavuje hlavne v kvalifikaciach. V pretekoch to vedia este schovat za manazment pneumatik a rozlozenie tempa .

1 Like