Alonso si všíma vtipy na adresu Aston Martinu: Už to hraničí so šikanou | Magazín F1 - F1online.sk

Je to tak dát tam někoho místo Strolla a za Alonsa nahradu a nejspíš by byl Aston s Hondou -100 HP kolem bedny.

1 lajk

Když něco nevíš, tak to neznamená, že se nejedná o pravdu.
Ale to je Tvůj vlastní boj.

Píšu o Strollovi. Ten by v F1 neměl být ani jako náhradník.

Jo ale tak hejtíš Alonsa. Myslíš teda že s Gaslym by to dnes dali pod 2 vteřiny na leadera v Q1? :smiley:

1 lajk

To je nesmysl, Stroll může skončit kdy chce, jen je třeba si asi přiznat, on sám i táta, že na to nemá. Ale opravdu kdo ví, jednou třeba opravdu Aston dokáže superdominovat, a místo výborného Alonsa tam cíleně nasaděj někoho horšího, třeba Gaslyho :partying_face: Je to F1, a auto je prim.

2 lajkov

To je fakt, že si tu vymýšlíš na tom nic nezmění

2 lajkov

Ä proč vedle Vettela teda vypadal dobře, fakt se přestal snažit až s příchodem Alonsa? :face_with_monocle:

2 lajkov

To nevím, ale kdo ví, třeba by s Gaslym dnes nebyl Aston poslední. Těžko odhadovat jak moc se tam jezdci flákají.
Ten bod nad Cadillacem sice vnímám, ale skutečnou rychlost má lepší Cadillac.

No právě a ten bod byl díky Alonsovi, takže Alonso v beznadějně posledním autě udělal rozdíl. Vidíš, už se k tomu dostáváš. Ještě Radek a budem tam. :smiley:

2 lajkov

To nevím, ale tehdy ani Vettel už nebyl tím jezdcem jehož jméno nosil. Však si vzpomeň na popeláře a spory se starým Strollem kvůli duhovému triku a jiným aktivitám.

Jo s tím souhlasím, když to nešlo na trati, tak to chtělo jít mimo ní. Akorát nevím zda nejlepší zpusob prezentace byl popelář. Strollovi se to určitě nelíbilo no. :man_gesturing_ok:

1 lajk

Ten bod byl zcela zasloužený, protože nehodil ručník do ringu a pokračoval i když je Aston krám.

2 lajkov

No vidíš to, to je lepší. Já si myslím, že je to skoro historický zapis s tak špatným vozem dát bod.

btw: já mám plzeň

2 lajkov

V takovém horku je i výčepní pivo dobré, když je správně vychlazené. :clinking_beer_mugs:

2 lajkov

Je mi jasné, že popelář je příliš ostré pojmenování, ale když dělal něco za co jsou placení jiní jen kvůli reklamě své osoby si myslím, že jsem se nijak neprovinil. Tak ý jsem mohl napsat, že dělá VPP a to by už opravdu nebylo hezké i když docela přesné.

2 lajkov

…Počkej to vlastně byla další uražka Plzně. :melting_face:

2 lajkov

Ano byla, ale pivo 10,5° se mezi ležáky opravdu nepočítá.

Na tuhle debatu je moc horko…

2 lajkov

Tak vypadá pořádné ochlazení těla včetně péče o vlasy s kompletní lázeňskou kůrou.
beer_mug

2 lajkov

Jo Pivní lázně a rekord 6 piv během 5 sekund najednou. Nice.

2 lajkov