Taky jsem zíral, že tu prskl tabulku, která ho dokonale vystihuje (a ani ho to neťuklo).
Alonsa by sme potrebovali vidiet v time s aspon nejakym skusenym stredopoliarom. Kludne nech ide do Alpine, ale vedla Gaslyho.
Jeho vzajomny suboj s Oconom mi ale naznacuje, ako by asi Alonso dopadol. ![]()
Crawford sedne do cizího auta, má stejný program jako jednička týmu Alonso a přesto je rychlejší. Myslím, že i v minulé jízdě byl Crawford taky rychlejší, takže se nejedná o náhodu, ale o velice vážný důvod k zamyšlení vedení Astonu.
Ferdo, přestaň si cucat věci z prstu. V FP1 Aston s Alonsem oproti Crawfordovi testoval různé nastavení motoru a převodovky pro vývoj. Víš o tom uplný prd, jen se chytáš nedůležitých věcí bez kontextu a v kebuli se z toho snažíš udělat příběh. Tohle začíná být infantilní, takže jestli to chceš hnát takhle, tak bude lepší když na tebe budu reagovat minimálně a nebudu tě brát ani trochu vážně, podobně jak Jose. Ono trefovat a provokovat, jako ok, ale za každou cenu a takovýma blbostma, na to nemám čas ![]()

Přidávám odkaz, aby jste zase nelhali, že si vymýšlím.
Vítězové a poražení z tréninku Rakouské GP F1 2026
Podle Crawfordova vyjádření měli oba stejný program. Ověřeno na the Race.
Mám strach že oběma dávali zkoušet stejné věci, to je v FP1 neefektivní a nelogické. To že měli podobné výjezdy vůbec neznamená že jezdili oba to samé. Navíc opakuji, je to FP1, kdo na tom chce v F1 stavět, tak o F1 ví uplné houno. To že vede nad Strollem 42:1 tady opomíjíte a ignorujete, a to že v FP1 zajede poslední je to stěžejní, já nevím kluci, máte vůbec na víc? Tak amatérskej hejting na základě FP1 tu dlouho nebyl
Ferda do teď používal tabulku kde u Astonu byla u obou 0 a Stroll před Alonsem, teď má Alonso bod tak to vyměnil tabulkou z FP1, co nadělám kluci, je to pro Vás vypovídající, pro mě FP1 ne a nikdy nebyl, a vlastně jsem si nevšiml že pro Vás do teď jo, takže tolik k tomu ![]()
Jo a doporučuji si počkat na kvaldu, Rakousko je obecně Strollova statisticky jeho nejlepší, Alonsa nikoliv, takže dnes by mohl být váš den z 45 kvald po druhé za sebou ![]()
Aston staví zcela nový vůz, tak vlastně ani nemá co zkoušet.
A to, že Crawford porazil Alonsa s vozem nad kterým vyhrává 42:1 je ještě větší potupa.
Holt zdá se, že Alonso začíná házet ručníky už ve trenálech.

… jezdcům Astonu to může být opravdu jedno, tak bych jejich vycházkové tempo doprovodil pohodlím a mávání divákům v každé zatáčce ![]()
…s tím se nedá dělat vůbec nic
Ani šance na déšť není, prostě jen to odtrpět a hejtry přetrpět ![]()
No jo, v Silverstone to bude 4,8s ztráta a ve SPA bez nového motoru a vylepšení kolem 6s minmálně.
SPA s vylepšením aera bude lepší než 6s, sázka uzavřena ![]()
No pokud bude vylepšení, pokud ne, tak bude problém se 107%
Přes 107% by bylo lepší než 106% ![]()
Já osobně tyto tréninky opravdu nepreceňuji. Ale říkám si, co byste psali, být to v daném tréninku místo Alonsa Vettel.
Ale bez ohledu na cokoli si myslím, že Alonso už má nejlepší časy za sebou.
Nevím co ti mám na to napsat, kdyby, kdyby, Vettel jistě prohrál spoustu FP1, co jsem kdy k tomu napsal? Dělat soudy mezi jezdci z FP1 je prostě hloupost ať to píše kdokoliv. FP2 je pro to lepší ale i tam je to spíše předzvěst než na nějaký soudy, o ničem.
Ty by jsi byl nejspíš v klidu ale tvůj kolega by tu začal klasicky flamit ve velkém ![]()
Co jsem začal flamit ohledně FP1 výsledků?