Alonso si všíma vtipy na adresu Aston Martinu: Už to hraničí so šikanou | Magazín F1 - F1online.sk

Taky jsem zíral, že tu prskl tabulku, která ho dokonale vystihuje (a ani ho to neťuklo).

2 lajkov

Alonsa by sme potrebovali vidiet v time s aspon nejakym skusenym stredopoliarom. Kludne nech ide do Alpine, ale vedla Gaslyho.

Jeho vzajomny suboj s Oconom mi ale naznacuje, ako by asi Alonso dopadol. :slight_smile:

1 lajk

Crawford sedne do cizího auta, má stejný program jako jednička týmu Alonso a přesto je rychlejší. Myslím, že i v minulé jízdě byl Crawford taky rychlejší, takže se nejedná o náhodu, ale o velice vážný důvod k zamyšlení vedení Astonu.

Ferdo, přestaň si cucat věci z prstu. V FP1 Aston s Alonsem oproti Crawfordovi testoval různé nastavení motoru a převodovky pro vývoj. Víš o tom uplný prd, jen se chytáš nedůležitých věcí bez kontextu a v kebuli se z toho snažíš udělat příběh. Tohle začíná být infantilní, takže jestli to chceš hnát takhle, tak bude lepší když na tebe budu reagovat minimálně a nebudu tě brát ani trochu vážně, podobně jak Jose. Ono trefovat a provokovat, jako ok, ale za každou cenu a takovýma blbostma, na to nemám čas :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

image
Přidávám odkaz, aby jste zase nelhali, že si vymýšlím.
Vítězové a poražení z tréninku Rakouské GP F1 2026

1 lajk

Podle Crawfordova vyjádření měli oba stejný program. Ověřeno na the Race.

1 lajk

Mám strach že oběma dávali zkoušet stejné věci, to je v FP1 neefektivní a nelogické. To že měli podobné výjezdy vůbec neznamená že jezdili oba to samé. Navíc opakuji, je to FP1, kdo na tom chce v F1 stavět, tak o F1 ví uplné houno. To že vede nad Strollem 42:1 tady opomíjíte a ignorujete, a to že v FP1 zajede poslední je to stěžejní, já nevím kluci, máte vůbec na víc? Tak amatérskej hejting na základě FP1 tu dlouho nebyl :grinning_face_with_smiling_eyes: Ferda do teď používal tabulku kde u Astonu byla u obou 0 a Stroll před Alonsem, teď má Alonso bod tak to vyměnil tabulkou z FP1, co nadělám kluci, je to pro Vás vypovídající, pro mě FP1 ne a nikdy nebyl, a vlastně jsem si nevšiml že pro Vás do teď jo, takže tolik k tomu :+1:

Jo a doporučuji si počkat na kvaldu, Rakousko je obecně Strollova statisticky jeho nejlepší, Alonsa nikoliv, takže dnes by mohl být váš den z 45 kvald po druhé za sebou :wink:

1 lajk

Aston staví zcela nový vůz, tak vlastně ani nemá co zkoušet.
A to, že Crawford porazil Alonsa s vozem nad kterým vyhrává 42:1 je ještě větší potupa.
Holt zdá se, že Alonso začíná házet ručníky už ve trenálech.

1 lajk

image

… jezdcům Astonu to může být opravdu jedno, tak bych jejich vycházkové tempo doprovodil pohodlím a mávání divákům v každé zatáčce :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 lajk

AM odstoupí do poloviny závodu s oběma monoposty stejně, takže je to úplně jedno :smiley:

2 lajkov

…s tím se nedá dělat vůbec nic :man_facepalming: Ani šance na déšť není, prostě jen to odtrpět a hejtry přetrpět :man_shrugging:

2 lajkov

No jo, v Silverstone to bude 4,8s ztráta a ve SPA bez nového motoru a vylepšení kolem 6s minmálně.

1 lajk

SPA s vylepšením aera bude lepší než 6s, sázka uzavřena :squinting_face_with_tongue:

2 lajkov

No pokud bude vylepšení, pokud ne, tak bude problém se 107%

1 lajk

Přes 107% by bylo lepší než 106% :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Já osobně tyto tréninky opravdu nepreceňuji. Ale říkám si, co byste psali, být to v daném tréninku místo Alonsa Vettel.

Ale bez ohledu na cokoli si myslím, že Alonso už má nejlepší časy za sebou.

1 lajk

Nevím co ti mám na to napsat, kdyby, kdyby, Vettel jistě prohrál spoustu FP1, co jsem kdy k tomu napsal? Dělat soudy mezi jezdci z FP1 je prostě hloupost ať to píše kdokoliv. FP2 je pro to lepší ale i tam je to spíše předzvěst než na nějaký soudy, o ničem.

2 lajkov

Ty by jsi byl nejspíš v klidu ale tvůj kolega by tu začal klasicky flamit ve velkém :grin:

1 lajk

Co jsem začal flamit ohledně FP1 výsledků?

2 lajkov