Alonso si to radšej vypije tento rok. Dúfa, že v sezóne 2026 bude bojovať o titul | Magazín F1 - F1online.sk

Cože? Já jsem na tebe reagoval;

Můžeš mi vysvětlit co je na tom za popichování?
A můžeš mi vysvětlit teda tvoji myšlenku? Takže článek, kde Alo říká, že by chtěl bojovat o titul příští rok, tak přijdeš, že to bude nejdřív 2029. Tím si chtěl říct co? Že doufá teda správně vzhledem k příštímu roku, nebo co si tím teda chtěl říct?

2 Likes

Jsou lidi co maj bobky že se jim zadaří, a jsou lidi jako my, co fandíme a věříme. Víc bych v tom nehledal. My si naději vzít nedáme, a kdo u nich čeká další průser, tak ať čeká :smile: Příští rok uvidíme, to je sport. Nikdo neví jak to bude, jsou důvody proč ne, no jsou ale také velké důvody proč sakra jo :sunglasses: Doufám že letos budou ještě chvíli v progresu pokračovat, bylo by to dobré znamení že tam začali věci dělat správně.

2 Likes

image

1 Like

:scream: Alonso na roztrhání…

2 Likes

Byl tam i @FW-26 a čekal na podpis?

2 Likes

Tomu už z něj švihlo.

2 Likes

No čo. Ja si takými nezmyslami nenechám pokaziť náladu. Či sa ti to páči alebo nie na svete sú ľudia ktorí fandia Fernandovi aj ostatným pilotom. A tešíme sa na to, že o pár rokov môže byť Fernando opäť šampión.

1 Like