Klasicka sonda jak u doktora
Jiste, stejne jako nebyl souper Russell a hned v prvni sezone ho zadupal Navic Leclerc je jeste lepsi nez Russell.
Russell to hned olajkoval
Jj, vsichni ho ve ferrari budou milovat, kdyz se tam bude producirovat v ruzovy zaclone
Dobre ho to naucili
no myslim si ze mu to zavidi viacero jazdcov…
ale alonso ma pravdu, hamilton nikdy nespominal ze by chcel alebo tuzil jazdit za ferrari.
dokonca sam povedal pred par rokmi, ze o tom ani neuzvauje, ze vela jazdcov sa stalo legendami aj ked nejazdilo za cervenych…
Až na to že Schumi vysedával do noci s inženýrama, a dělal pro tým všechno, Lui ani nejezdí na simulátorech a vývoji auta se moc asi nepodílí a radši jde na aktivistickou akci nebo modní přehlídku . Nechápu jak tyhle 2 odlišný charaktery může furt nikdo srovnávat, Lui nemá ani desetinu charismatu co měl Schumi
Myslím, že Ham len chcel ukázať lojálnosť Mercedesu, veď má od nich koniec koncov poriadnu porciu peňazí. Také vyjadrenia by jednoznačne znižovali cenu Mercedesu ako značky, preto takéto reči nikdy nemal - ja naopak verím, že jazdiť za Ferrari bol vždy jeho sen, stačí sa pozrieť do jeho garáže.
Pre Lewisa to bol posledny vagon ferrari, do ktoreho mohol naskocit.
Radsej by som ho tam videl v 2018 napr. ale zachoval sa presne ako Senna.
Tlacili sa tlacili do vitazneho teamu obaja a v momente ako im nedokazali dat vitazne auto sa tomu teamu otocili chrbtom.
Ked Schumacher prestupoval do Ferrari, tak vo Ferrari nebol taky milacik ako je Leclerc. A v prvom rade ho musi Hamilton porazit, co bude mat najma v sezone 2025 velmi tazke.
Ale poznamka „Dúfam, že si túto skúsenosť užije.„ vyznela vselijako
Jako má pravdu ale zrovna Alonso dokáže být taky jak to říct… názorově fluidní
Hamilton nikdy nebude vnímanej, jako Schumi. Už jen dávat je spolu do jedný věty mi přijde jako zrůdnost.
ano pravdu ma ale citim ze v tomto pripade ze to povedal zamerne Hamiltona nevie predychat a ak sa mu nedaj boze este podari to co Alonsovi s Ferrari nie tak hotovo, uz nebude spavat
Jasně, neumí ho predýchat… ale když Hama chválí nebo vyzdvihuje v něčem, tak jste ty a všichni tobě podobní, ticho.
Nějak tomu nerozumím…
Jak to můžeš říci zrovna ty když dokážeš být taky, jak to říct… názorově fluidní
Oficiálně je zahájena Alonsova sezona pravdy .
Včera viděl auto, které pomohl stvořit a dneska rozjíždí kaskádu jeho mentálních zkratů a názorových křečí.
Sekundovat mu zde na fóru budou tři “myslitelé”, které si jako fanoušky nezaslouží snad ani on.
Pojďme si to zase užít, už se to nemusí opakovat.
V angličtine je pre Alonsa vhodné pomenovanie, je tzv. “shit-stirrer” , niekedy je to celkom vhodné, ako napríklad v tomto prípade, ale niekedy to zase nemusí byť dva krát ideálne (ako už vieme, Alonso je majster v rozvrátení tímov). Tento krát fakt trafil klinec po hlavičke .
Alonso veľmi dobre vie o čom hovorí však jeho detský deň boli Renault, potom McLaren zase Renault, potom Ferrari, znova McLaren… Potom sa šiel asi liečiť z toľkého neúspechu a šiel si znova splniť detský sen v Alpine po 2 rokoch sa na nich vysral a po tajomky sa dohodol s Astonom… Super to jazdec a dodnes nedokáže prekúsnuť Hamiltonove úspechy a rok 2007 keď 2 násobného majstra sveta vyklepal nováčik… Všade kde bol rozbil tím… A nonstop sa musí vyjadrovať k Hamiltonovi
Tak zas nehadz vsetkych do jedneho vreca kamarat nahodou dokazem ocenit napr aj Verstappena a to ho naozaj ze nemam rad ale snazim sa byt objektivny