Ale samozřejmě, že je. Není a nebylo lepšího pilota, než Alonsa co se týká čtení závodů
Alonso ide s lahkostou, sleduje obrazovky spredu aj zozadu, diriguje tim, podava feedback, testuje nove diely, ostatni krcovito zvieraju volant a konecnik. Ze ti to este nie je jasne.
Sbírá štěrk za letu do zavěšení, vyndává volant za jízdy, to je prostě uplně jiný level
že je nejlepší v závodech, má nejvysší IQ atd. se někde musí projevit no.
A proč myslíš, že se v něm Max tak vidí a obdivuje ho?
Verstappen, Schumacher a dokonca aj Vettel, ktory vo Ferrari suploval svojich inzinierov pri ich tragickych strategiach.
A napriklad aj taky Sainz je v tom dobry. Citanie pretekov nie je o ich sledovani na obrazovkach, ked jazdi v cistom vzduchu na pohodicku, ale aj o strategickych volbach najma v premenlivych podmienkach, ale obcas aj za sucha.
Však já jsem nepsal, že Alo je/byl jediný, ale že je v tom nejlepší.
To je tvoj nazor, ktory tu nikoho neprekvapuje.
To není jen můj názor, stačí se podívat na rozhovory s inženýry co pracovali s Alonsem, třeba Stella, který pracoval i s Majklem
Keď sa porzrieš na rozhovory s inžiniermi, šéfmi tímov a jazdcami všeobecne, tak ti z toho bude jasné, že Max je najlepší v celej F1 všeobecne.
To skoro vyzera akoby hogrik ani nemal vlastny nazor, vkuse ta len posiela si precitat citacie inzinierov a mechanikov
A nechceš řešit F1 místo kopání?
Tak možná, když si pustíš rozhovory s lidma z RBR, tak jo.
Tak Alo je skromnej, nebude jmenovat sebe, to bys mohl vědět
Videli sme jeho skromnost, ked mal plne usta Vettela po tom, co ho porazil.
Však řekl pravdu, to neznáš co?
Alonso 2
Vettel 4
To su fakty a nie nazory