Alonso sa vedel počas pretekov nudiť, spomína Komacu | Magazín F1 - F1online.sk

Ale samozřejmě, že je. Není a nebylo lepšího pilota, než Alonsa co se týká čtení závodů

2 Likes

Alonso ide s lahkostou, sleduje obrazovky spredu aj zozadu, diriguje tim, podava feedback, testuje nove diely, ostatni krcovito zvieraju volant a konecnik. Ze ti to este nie je jasne.

4 Likes

Sbírá štěrk za letu do zavěšení, vyndává volant za jízdy, to je prostě uplně jiný level :smiley:

2 Likes

že je nejlepší v závodech, má nejvysší IQ atd. se někde musí projevit no.

2 Likes

A proč myslíš, že se v něm Max tak vidí a obdivuje ho?

2 Likes

Verstappen, Schumacher a dokonca aj Vettel, ktory vo Ferrari suploval svojich inzinierov pri ich tragickych strategiach.

A napriklad aj taky Sainz je v tom dobry. Citanie pretekov nie je o ich sledovani na obrazovkach, ked jazdi v cistom vzduchu na pohodicku, ale aj o strategickych volbach najma v premenlivych podmienkach, ale obcas aj za sucha.

2 Likes

Však já jsem nepsal, že Alo je/byl jediný, ale že je v tom nejlepší.

2 Likes

To je tvoj nazor, ktory tu nikoho neprekvapuje. :joy:

To není jen můj názor, stačí se podívat na rozhovory s inženýry co pracovali s Alonsem, třeba Stella, který pracoval i s Majklem

1 Like

Keď sa porzrieš na rozhovory s inžiniermi, šéfmi tímov a jazdcami všeobecne, tak ti z toho bude jasné, že Max je najlepší v celej F1 všeobecne. :slight_smile:

To skoro vyzera akoby hogrik ani nemal vlastny nazor, vkuse ta len posiela si precitat citacie inzinierov a mechanikov

4 Likes

A nechceš řešit F1 místo kopání?

1 Like

Tak možná, když si pustíš rozhovory s lidma z RBR, tak jo.

1 Like

Hogríka ste tu dnes riadne upiekli aj bezomňa. :muscle:

Toto ho riadne zničilo chudáka prašivého. :grin: :point_down:

Možno si stačí pustiť vyjadrenia Alonsa. :grin:

2 Likes

Tak Alo je skromnej, nebude jmenovat sebe, to bys mohl vědět

1 Like

Alonso se nudí pokaždé když nestíhá.
Prostě typický kempingový typ.

1 Like

Videli sme jeho skromnost, ked mal plne usta Vettela po tom, co ho porazil. :grin:

1 Like

Však řekl pravdu, to neznáš co?

2 Likes

Alonso 2
Vettel 4

To su fakty a nie nazory

1 Like