Alonso sa pýši súbojom s Hamiltonom: Boli sme rýchlejší ako Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Však ano, durhou fotku, která rozporuje té první. Co si psal o tom sraní si do huby? :thinking:

1 lajk

Já nevím kdy měl Alonso ty wins brát na mokru? Však tady ostatní čelí střídající dominanci RB a Mercedesu přes 15 let. Měl je brát v McLarenu? Ted v Astonu? Však je to směšné tyhle statistiky.

2 lajkov

…a co to mění na faktu že v neděli Alonso na Astonu na vodě Hama ve Ferrari předjel a jel lépe.

Tak to AI tam asi malo ine kriterium na to, že čo už považuje za mokry zavod…jasne ze tam je nejaka odchylka a ono sa to ani neda presne povedat, ze co uz je mokry zavod a co neni, ide o to že zhruba tie stats budu podobne, Alo je dobry jazdec aj na suchu aj na vode, a auto hra samozrejme velku rolu aj na vode

Však je to top jazdec mažú sa rozdiely medzi autami

A řídil to vůbec Alonso nebo měl pouze lepší AI do deště?

Ale tak zase, prostě někdo tu prdne tabulku, kterou si neověří, Puff zase slepě příjde hejtovat něco, co ani nesedí a zeda píše něco o sraní do huby, když tu Forza postne dva screenshoty, co si rozporují, já fakt nerozumím tomu, proč se do toho tak pustili. Prostě Alo na AM včera na slickách v mokru předjel Hama a byl rychlejší a Ham byl taky na slikách a tečka, nevím co se z toho tady tak mentálně hroutí.

Do jistý míry, možná trochu, a někdy je to silně zavádějící protože s nastavením do mokra je to mnohdy hazard. Každopádně Alonso fakt neměl auto aby mohl sbírat, byť v mokrých zavodech, vítězštví.

1 lajk

Tak dej správnou tabulku.
Hamilton vs Alonso - wet races.

neboj počkáme..

1 lajk

Alonso řídil, ale ne sám, všichni tam maj nějakej trapnej software, i Alonso.

2 lajkov

Však já tu nepsal, že auto nehraje žádnou roli. Já napsal, že na vodě tu roli technika má menší, než na suchu, což je fakt. Nevím co je za takový problém.

2 lajkov

Já bych sem dal tabulku 2010 - 2013 Ham vs Alo, když měli porovnatelnou techniku, i když Ham ji měl lepší většinu času, co říkáš?

2 lajkov

Já tu doslova napsal že

… prostě Alonso na vodě předjel Hama, to si dovolil moc a někteří to hodně blbě nesou. Zlej zlej Alonso to na vodě neumí no :slightly_smiling_face:

2 lajkov

Keď sa Alonsovi darí je to super výkon ale keď sa nedarí tak za to môže Honda alebo vybrujuce auto.. Alonso by sa nikdy len tak nevzdal a neodstavil auto.. Aaa počkať

Tak měli porovnatelnou techniku nebo ji měl Hamilton lepší?

Takže zrazu záleží na technike hej? Kamo znova si si nasral do huby

Může být, ale ALo připsal Ferrari poslední win na mokru, takže nevím o čem se tu chcete hádat, Ham to vítězství na mokru nedoveze.

1 lajk

Můžeš sem dát tisíc pseudotabulek a AI statistik, nic to nezmění na faktu že v neděli Alonso na Astonu na vodě Hama ve Ferrari předjel a jel lépe :wink:

2 lajkov

Však mi můžeš dát příklad, kdy Ham měl techniku jako Alo s Hondou a podával takové výkony? Já tu maximálně četl od Puffa, že Ham zabere ve chvíli, jen když cítí krev a šanci na úspěch.