Sainz, Leob, ale někteří se strefují do Alonsa, co šel z F1 do WEC na Dakar, že udělal chybu😀
Takže tady nic nového
Sainz přestřelil rychlost a málo přibrzdil na vrcholu duny. Takových chyb se vidí při každé etapě v dunách stovky, proto se Sainzová chyba vůbec nedá srovnávat s Alonsovou totálně hloupou stopou.
Já bych rozhodně na dunu vjel správnou rychlostí abych se nevysekal, no nevyčítám mu to, já bych totiž rozhodně neochutnal ani podium. Ale ty si posluž, jako vždy
V Toyote by v tej dobe LMP1, kedy vpodstate toyota jazdila Sama, vyhral aj Mazespin.
Nezáviď mu to tolik
Jestli Alonso tuhle nádhernou piruetu plánoval, tak opravdu zvolil nejlepší možnou stopu. Rozený baleťák.
Nech mě dívat na Ledeckou a zatím pokračuj v rozumbradování, třeba přijdeš na něco lepšího
Drž Ledecké palce a ať nejezdí přes muldy stejnou stopou jako Alonso přes duny.
Myslíš přes tu jednu dunu, jinak jich zvládl tisíce a celkem dost dobře
Jsi mu tam dal do cesty žudr a zamaskoval Dobře týmově zamakali
Ale víš co, však Gasly si to může zkusit taky, uvidíme zda se dostane alespoň na to podium Samo až získá titul v F1, nejlépe 2
Víš jak jsem se nudil při čekání až Alonso pojede kolem netušíc jestli dojede?
Gasly má na Dakar ještě fůru času. Ten má formulovou kariéru teprve před sebou.
Je v F1 myslím pátým nejstarším.
Přesto je to stále ještě mladíček, když se důchody prodlužují i v F1.
Důchody jo, ale ne získání prvního titulu
V tom jsou na to s Alonsem úplně stejně. Od zákazu hmotových tlumičů taky čeká na titul.
To nemáš pravdu, Alův druhý titul byl po zákazu hmotných tlumičů, Ferdo ty máš teda mizernou paměť
Zase bulíkuješ. I na druhém Alonsovém titulu měly hmotové tlumiče zcela zásadní podíl a pouze díky nim získal Alonso náskok, který mu pomohl titul udržet.
Trochu podobný případ jako loni s Emilovým vozem.
Po zakázku hmotných tlumičů měl Alo dvě odstoupení (matice kola v Maďarsku, motor v Italii), 3x druhé místo, 1x 5 místo a 1x vítězství. Tohle ti přijde jako opadnuti?