aj dobry clovek
Jedině že by obratný advokát přiměl chytře kladnými otázkami Alonsa nebo další účastníky si odporovat.
V takovém případě by Massa nějaké peníze, teoreticky, dostat mohl. Ale pokud žaluje FIA, Alonsovo “věděl/nevěděl” je druhotná záležitost, kritická je osa toho, co a kdy FIA věděla o podvodu v Singapuru.
Jinak, nepochybuji, že Alonso věděl všechno, a protože jeho charakter, ehm, má k dokonalosti daleko, nejenže mu to nevadilo, ale dokonce s tím rád souhlasil.
Kdybych nebyl přesvědčený že je hloupý tak bych řekl že to celé vymyslel.
Hloupý budeš spíš ty, neměl ses nám tu po zavodě vysmát, jak jsi tvrdil?
Asi budeš dobře splachovací.
Bodaj by aj nie. 39 sekúnd ním bol. Osláviť titul v posledných pretekoch a na domácej trati, to je sen každého pilota. Zvlášť, keď si ešte z krajiny, kde má F1 veľkú tradíciu.
Tak či tak, Singapur 2008 je veľká krivda, ktorú spáchal Renault na čele s Briatorem. Massa oprávnene cíti krivdu. Ale Hamilton aj McLaren sú v ton nevinne. A podľa môjho skromného názoru si za športovú stránku a výkony na trati zaslúži ten titul aj tak Hamilton. Stačí sa pozrieť na jeho dominantné víťazstvo v daždivom Silverstone. Massa sa tam vtedy iba točil a sotva dokázal skrotiť svoje auto. Hamilton vtedy ukázal, že je úplne iný kaliber.
Pro neočekávané potíže přesunuto na příští týden.
A co já s tim jako? Tohodle mentose se tu chceš zastávat?
Nevím, kdo to vymyslel - v čí hlavě se to zrodilo a kdo z toho vnuknutí vyrobil ucelený plán - ale vzhledem k tomu, že Alonso v prakticky každém týmu, snad s výjimkou Alpine, měl silovou pozici (byť v McLarenu to vedlo k střetu s Hamiltonem, který si začal budovat vlastní pozici) a vždy se velmi dobře orientoval v zákulisí, považuji to, že o celém plánu před závodem věděl, za natolik pravděpodobné, že prakticky až jisté. Ani tak ten plán dvakrát geniální nebyl a klapl jen se štěstím. Nebýt idiotského pravidla, které zakazovalo tankovat v době SC, závod by patrně vyhrál Rosberg ve Williamsu. Protože Rosbergovi docházelo palivo právě v době, kdy byla uzavřena pit lane, musel tankovat s tím, že dostal penalizaci. Pokud si to tedy pamatuji správně (přece jen je to už nějaký pátek).
nezastavam, len aby to nebolo len cierne, ale aj biele, thats all kazdy vidi, ze ten ucet bol vytvoreny za ucelom trollingu
Však jo, je to Triper.
to si nemyslim, tripera osobne nepoznam, ale z jeho prezentovania sa na fore mi pride ze ten borec by bol rad keby mal den 40 hodin a nie este aby tu chodil pod trollerskym nickom kopat do vas
mozem sa mylit, tiez si myslim, ze tu ma viacero ludi viac uctov
Jojo, víš jak, tenhle hlupák s Bretnixem si může psát co chce, když to nevyjde tak co, tak příště, a příště, a znova vysmát a příště, co jako
Podobné kecy na Alonsa tu měl neustále on, stejně tak na to řže já jsem multinick, pak se rozhodl si to rozdělit do druhého nicku. Ale beru že si to nemyslíš, ty si s ním v té době asi v příme diskuzi o takových věcech nebyl.
nn resp nepamatam, ja tu niesom dlho a ani na F1news niesom, obcas mi pride ze mate presah aj tam co sa tyka kauz a kopania do seba
Jeden píše o tom jak je alonso hloupej a druhej že má hroznejch charakter. Přitom spojit tyhle dva dohromady, co by z toho asi mohlo vzejít…
Ty zkratky jsou strašný zlozvyk
… a je krásný vidět které skupině to vyhovuje, když je to o trollingu Alonsa Na toho moralisti ani řádku, že
mne situs pride, ze s airobotom si tu hravo poradite vzdycky
Už jsem psal jednou, pouze zrcadlím.