Takže Mercedes?
v audi este spravia z Hulka jednotku
V Mercedes nevěřím, to spíše už asi RedBull.
Já Mergl beru jako nejpravděpodobnější tým.
Mergl si nedovolí najmout novice.
Teď čtu, že o Sainze má největší zájem Renault, ale svůj názor, že Sainz skončí v Merglu neměním.
Podle posledních zpráv bude Sainz podepsiovat s Alpine na rok:face_with_spiral_eyes:
Tak bylo by to naprosto logické a win-“win” pro obě strany. Pro Alpine ohromná marketingová vzpruha, všichni od tam utíkají a teď poslední dobou přišel Sanchez (sice z nouze, ale co už), Flavio a teď po prodloužení s Gaslym by přišel Sainz (sice taky z nouze, ale co už) , to by byla bomba. Pro Sainze nejlepší nabídka z těch špatných. Sauber/Audi je nejhorší křáp, co tam momentálně krouží. Williams letos špatný (oproti loňsku a předloňsku), navíc chtěli minimálně 2 roky. Alpine po otřesném začátku sezóny se viditelně zvedlo a je asi v posledních závodech nejlepší ze zbytku světa. A roční smlouva je asi to, co by Sainzovi vyhovovalo.
buxton predchvilou toto spominal, a aj ze alpine seriozne zvazuje ze budu len zakaznicky team a mali by mat motory mercedes
Alpine vede už talks s Mercedesem, Ferrari a Hondou o dodávkách motorů. Briatore se v Barceloně sešel s Carlosem starším, takže
No zatím to tak vypadá, otázka je, jaký bude další vývoj Alpiny ne jen letos
Alpina dnes získala celý jeden bod.
Williams, Sauber a Aston 0 bodů.
Haas 12 bodů.
Otázka zní:
O kolik bodů získal Haas více bodů, než vzkvétající automobilka Aston?
Spíše o kolik bodů získal Haas více bodů než Alpine, neb ty totiž přeskočil v tabulce Aston tam zatím pátej stále nějakou dobu zůstane, a možná tam ani nikoho nepustěj, uvidíme. Jsme trpěliví, tak nám to Krack radil
Já osobně od Alpine více než tři body v jednom závodě neočekávám. Dnes získali pouhý jeden jediný. Ještě před ár závody by byl i ten jediný bodík zázrakem.
Ale jsou týmy pro které by byl i bodík potupou a v současnosti vytouženým snem.
Já teď od Astonu čekám poslední příčky, ale ne na dlouho Vrátí se pro začátek do čela středu pole, uvidíš
Já už raději žádné prognózy nedělám. Stejně by mi v nich týmy udělali bordel.