Alonso nesúhlasil s trestom pre Hülkenberga, no “ako Španiel” nie príliš nahlas | Magazín F1 - F1online.sk

Takže Mercedes? :wink:

v audi este spravia z Hulka jednotku :grimacing:

V Mercedes nevěřím, to spíše už asi RedBull.

Já Mergl beru jako nejpravděpodobnější tým.
Mergl si nedovolí najmout novice.
Teď čtu, že o Sainze má největší zájem Renault, ale svůj názor, že Sainz skončí v Merglu neměním.

Podle posledních zpráv bude Sainz podepsiovat s Alpine na rok​:face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes:

Tak bylo by to naprosto logické a win-“win” pro obě strany. Pro Alpine ohromná marketingová vzpruha, všichni od tam utíkají a teď poslední dobou přišel Sanchez (sice z nouze, ale co už), Flavio a teď po prodloužení s Gaslym by přišel Sainz (sice taky z nouze, ale co už) , to by byla bomba. Pro Sainze nejlepší nabídka z těch špatných. Sauber/Audi je nejhorší křáp, co tam momentálně krouží. Williams letos špatný (oproti loňsku a předloňsku), navíc chtěli minimálně 2 roky. Alpine po otřesném začátku sezóny se viditelně zvedlo a je asi v posledních závodech nejlepší ze zbytku světa. A roční smlouva je asi to, co by Sainzovi vyhovovalo.

buxton predchvilou toto spominal, a aj ze alpine seriozne zvazuje ze budu len zakaznicky team a mali by mat motory mercedes :thinking:

Alpine vede už talks s Mercedesem, Ferrari a Hondou o dodávkách motorů. Briatore se v Barceloně sešel s Carlosem starším, takže

No zatím to tak vypadá, otázka je, jaký bude další vývoj Alpiny ne jen letos

Alpina dnes získala celý jeden bod.
Williams, Sauber a Aston 0 bodů.
Haas 12 bodů.

Otázka zní:
O kolik bodů získal Haas více bodů, než vzkvétající automobilka Aston?

Spíše o kolik bodů získal Haas více bodů než Alpine, neb ty totiž přeskočil v tabulce :open_mouth: Aston tam zatím pátej stále nějakou dobu zůstane, a možná tam ani nikoho nepustěj, uvidíme. Jsme trpěliví, tak nám to Krack radil :smiley:

Já osobně od Alpine více než tři body v jednom závodě neočekávám. Dnes získali pouhý jeden jediný. Ještě před ár závody by byl i ten jediný bodík zázrakem.
Ale jsou týmy pro které by byl i bodík potupou a v současnosti vytouženým snem.

Já teď od Astonu čekám poslední příčky, ale ne na dlouho :smile: Vrátí se pro začátek do čela středu pole, uvidíš :slightly_smiling_face:

Já už raději žádné prognózy nedělám. Stejně by mi v nich týmy udělali bordel. :grin: