Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Stačí se zeptat bez jakéhokoliv nabádání. :hugs:
Dnešek nebyl výjimka.

2 Likes

Jenže Herbert měl vždy na Alonsa jiný názor, a dnes mu to spočítal. To prostě musíme akceptovat, to je odborník.

1 Like

Počkej to je ten, jak Alonsovi zrovna v Austrálii asi před 8 lety říkal, že má jít do duchodu? :thinking:

Ano, to je přesně on, jen už ho vysypali z TV . Tak dnes se z úřadu vyšší moci pomstil no :slightly_smiling_face:

2 Likes

Jo takže je to ten vocas, tak jsme doma no. :upside_down_face:

1 Like

Hele beru všecko zpět, když jsem viděl rozkouskované sekvence rozhodující analýzy, bylo vidět co tam Alonso těsně před tou inkriminovanou zatáčkou provedl :face_with_raised_eyebrow: To bylo od něj moc moc ošklivé.

2 Likes

Respekt! Tak to má vypadat když lověk uzná chybu. Supr! :+1: :green_heart:

1 Like

LOL, tak to joo.

1 Like

Asi to myslíš ironicky…
Ale kdyby náhodou ne, tak si Situs dělá srandu. Leží mu to v žaludku. :stuck_out_tongue:

Nene, banánová slupka je vážná věc. Vážně je to strašně kluzký, to není sranda.

Trest byl v pořádku. Musíme jít dál.

Jdeme :smiley: Donutil jsi nás :grimacing:

Ona je jiná možnost, než jet dál? třeba jet pozpátku?

som milo prekvapeny komisarmi, spravny postoj. priprava vyjazdu ano, predvidatelne vybrzdovanie (ham/ros, barichelo, a pod) tiez v pohode, ale nebezpecne a nepredvidatelne spravanie, to uz nie.

palec hore, ak by netrestali, suboje by sa stali naozaj tvrde.

pripomina mi to hokej, 20 rokov dozadu - v play of udrel hrac rozhodcu, dostal stopku blbe tri zapasy. dalsi zapas to vybublalo a mraz dalsieho rozhodcu uplne dosekal s hokejkou. nenastavil sa predtym jasny precedens, ze toto nie, tak to vybublalo.

Jj, už jsem si to všimnul … hold beru zpět co píšu - žádna reflexe mezi Alofanoušky, ale to se dá čekat, ikdyž je to smutné.

2 Likes

Alespoň s ne úplně funkční technikou dojel do cíle, narozdíl od někoho …

Zmáčkneš spojku, zamáčkneš řadičku(u některých aut), dáš tam R a jedeš pozpátku.

Ham gdě ? :thinking::thinking::thinking:

Herbert k tomu nepotřebuje ani slupku od banánu7

3 Likes

Bottas mi nenechal miesto, bola to jeho chyba

4 Likes