Stačí se zeptat bez jakéhokoliv nabádání.
Dnešek nebyl výjimka.
Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk
Jenže Herbert měl vždy na Alonsa jiný názor, a dnes mu to spočítal. To prostě musíme akceptovat, to je odborník.
Počkej to je ten, jak Alonsovi zrovna v Austrálii asi před 8 lety říkal, že má jít do duchodu?
Ano, to je přesně on, jen už ho vysypali z TV . Tak dnes se z úřadu vyšší moci pomstil no
Jo takže je to ten vocas, tak jsme doma no.
Hele beru všecko zpět, když jsem viděl rozkouskované sekvence rozhodující analýzy, bylo vidět co tam Alonso těsně před tou inkriminovanou zatáčkou provedl To bylo od něj moc moc ošklivé.
Respekt! Tak to má vypadat když lověk uzná chybu. Supr!
Asi to myslíš ironicky…
Ale kdyby náhodou ne, tak si Situs dělá srandu. Leží mu to v žaludku.
Nene, banánová slupka je vážná věc. Vážně je to strašně kluzký, to není sranda.
Trest byl v pořádku. Musíme jít dál.
Jdeme Donutil jsi nás
Ona je jiná možnost, než jet dál? třeba jet pozpátku?
som milo prekvapeny komisarmi, spravny postoj. priprava vyjazdu ano, predvidatelne vybrzdovanie (ham/ros, barichelo, a pod) tiez v pohode, ale nebezpecne a nepredvidatelne spravanie, to uz nie.
palec hore, ak by netrestali, suboje by sa stali naozaj tvrde.
pripomina mi to hokej, 20 rokov dozadu - v play of udrel hrac rozhodcu, dostal stopku blbe tri zapasy. dalsi zapas to vybublalo a mraz dalsieho rozhodcu uplne dosekal s hokejkou. nenastavil sa predtym jasny precedens, ze toto nie, tak to vybublalo.
Jj, už jsem si to všimnul … hold beru zpět co píšu - žádna reflexe mezi Alofanoušky, ale to se dá čekat, ikdyž je to smutné.
Alespoň s ne úplně funkční technikou dojel do cíle, narozdíl od někoho …
Zmáčkneš spojku, zamáčkneš řadičku(u některých aut), dáš tam R a jedeš pozpátku.
Ham gdě ?
Herbert k tomu nepotřebuje ani slupku od banánu7