Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Bacha Triper jde.

A přes kterej účet?

Potenciálně je nebezpečné uplně všecko, stačí použít slovo potenciálně a hodit do nějaké modelové jiné situace. Za mě tak jak to bylo nebylo jednání Alonsa nebezpečné a neviděl jsem že by se Russell jeho počínáním ocitl v úzkých. No vlastně kecám, on skončil ve štěrku, jenže protože mu to uklouzlo :man_shrugging:

1 Like

Je to daný.

Jakože se před zatackou nebrzdi dřív, abys měl lepší vyjezd?

Takže předtím nebrzdil, aby ho měl horší?

S tím souhlasíme. Toto počínání nebylo pro Russella ohrožením, proto se mi penalizace nelíbí.

Však to je dobrý, až bude souboj o 3 misto třeba, tak ten druhej to posle na chvili mimo trať postezuje si, jak byl break test a bude stejna pencle ne?

Předtím nemusel dobijet energii o tolik dřív, když v predchozim kole bránil 4 DRS zony

Australie není pro současnou F1. 4x DRS a stejně o ničem.
Vlastně jako vždy.

1 Like

Já nevím kde je ta hranice kdy když jezdec udělá něco jinak, zvolní dříve, začne nabíjet baterii dříve, než obvykle kdy to bude na pentli a kdy ne, z rozsudku to není jasné. Jak jsem psal, v rozsudku není popsána ani jedna věc která znamenala pro Russella onen skutečný problém. Je to šalamounské rozhodnutí které můžeš použít příště ale i nemusíš a vše krásně okecat.

Bohužel si neuvědomujete v jaké rychlosti se to odehrává a jaké jsou reakční časy. Obhajujete neobhajitelné.

1 Like

Jen ze zvědavosti, a nechci se nesmyslně přít, jakou reakční dobu u Russella a konkrétně kterým manévrem si to Alonso vynutil? Mě fakt z pohledu Russella nepřijde že by Alonso Russella dostal pod tlak kdy by byl ohrožen. Nikdy bych Alonsa neobhajovat za vybrždění. Kdyby to Russell do něj napálil a telemetrie ukázala že Alonso brzdil dříve když už byl Russell bezprostředně připraven k útoku, neprošlo by to ani u mě.

Video z obidvoch strán ukazuje aký mal George odstup, mal čas reagovať. Fernando bol o toľko vpredu, že mohol robiť takéto veci a nebol to dôvod, aby George búral. Fernando dnes išiel veľmi pekne.

3 Likes

Kdybys jel 250 na dálnici a někdo před tebou to nečekaně promáčkl, tak se lekneš a jdeš 30x přes boudu.

A ty jezdíš v ČR na dálnici 250km/h?

No jasný. I přes město.

Tak to už chápu, proč tě Karolína včera kryla za tu autonehodu

Má pohmožděnej krk, tak masírujeme. Jinak je v pohodě.

1 Like

Ty vážně zastáváš názor že se Russell vysekal protože se zalekl toho jakým způsobem ho Alonso zastrašil? Jestli ano, a Russell se opravdu lekl nebezpečným počínání Alonsa a to vedlo k jeho chybě, tak to beru všecko zpět. Ale i první reakce Russella byla taková že z jeho pohledu to jen on sám zahodil. Kdyby to bylo z leknutí, jsem si jist že to slyšíme už v rádiu.

1 Like