Je to tu špatný, tohle jinak komentovat už nejde
A to je prosím pekne bývalý učyteľka.
Ahhh, konec spojenectví Boba se zelenými hochy
Koukám, že tě situace kolem tvého nejoblíbenějšího týmu opět velmi zajímá.
Tak tam není nic převratného. Lewisovi současná generace aut nesedla, ale to už nějakej pátek víme, uvidíme jak to bude příští rok.
A co se týká samotného týmu, tak tam taky žádná změna. Ferrari je dlouhodobě ve skupince top týmů ale nikdy není nejlepší, taky uvidíme jak to bude příští rok.
Stačí takto?
presne. Napr HellHogr
presne. Z historie vieme, ze Lujzikovi vyhovuje najma generacie aut, ktora ma narozdavanie vykonu oproti autam superov
Zas tak spatny to nejni, aspon z my strany, nejsme male decka, ci?
No takhle, napsat tohle třeba já, tak už by tady Honzík s kolegou už vyskakovali metr vysoko.
Me spis prijde ze ALO furt nejni schopnej prekousnout vysledky spolecneho angazma v Mclarenu, pritom od HAM nedostal nalozene, vime ze ho nema rad, sam se pripravuje o kredit, ja su jen bezvyznamny mistni zvanil
Dejve, co kdyby ses zaměřil na diskuzi k F1 místo řešení uživatelů?
Hosi uberte plyn, dejou se horsi veci
Asi jo, no otázkou je zda by jsme se ozvali správně, nebo ty s takovým tvrzením souhlasíš?
No já s Bobem (opět) nesouhlasím, podle mě jezdí Alonso velmi solidně.
Akorát dodávám, že se nedá odhadovat jak moc by obstál proti úplně nejlepším, protože už hafec let chybí přímé srovnání.
Tak snad se to Adrianovi podaří
Ano dobrý, a když se nebudeš snažit vytvářet neexistující konflikty, tak to bude ještě lepší.
Já ti to řeknu, jak by Alo obstál proti nejlepším
To třeba u Verstappena se to nedá odhadovat vlastně vůbec, když ještě proti nejlepším nejezdil nikdy. xdd
To zas Dejvovi prdne pumpa