Alonso naďalej sníva o titule: Formula 1 je miesto pre rojkov | Magazín F1 - F1online.sk

No, ale od 26 si bude AM dělat svoje zavěšení

Ty na F1 koukáš druhým rokem?

O tom jsem přece psal.

Něpanimaju.
image

Ty si ani v otcovych planoch neexistoval,ked ja som chodil na Velke ceny a sledoval legendy F1.

1 Like

Koukám, že ti hned ujíždí nervy, však v klidu, nemusíš hned útočit. Když tomu tak je, tak proč píšeš takový nesmysl o motorech, máš snad poci, že od prvního roku soutěže měli všichni svoje motory?

Zaujimave,ze Puffkov nezmysel o konstruovani vsetkeho okrem motora (mas pocit, ze od prveho roku sutaze si vsetko konstruovali) uz nekomentujes. Preco asi? Lebo on je “nas clovek” a toho nekritizujeme, ze? Nevidel som, ze by si na sprostosti tvojich ludi niekedy reagoval kriticky! Ja som poukazal na absurditu absurditou, ale ty si zareagoval len na mna.:face_vomiting:
Takto sa vytvara toxicke forum o jednej pravde a tvoji ludia to tu perfektne praktizuju.
Z tohto dovodu nemam zaujem a ani nereagujem na tvoje komentare k mojim prispevkom (iste si si vsimol), lebo ti ide len o hadky,rozbroje a stav “cim horsie na fore,tym lepsie pre nas”. Tato reakcia je jednorazova vynimka.

4 Likes

x

x

hele, ale víš, že tohle si přesně udělal ty a ne já? co je “náš” člověk? a kdo jsou moji lidi? myslíš, že někoho vlastním nebo co? K Puffovi jsem se několikrát vyjádřil kriticky třeba ve věcech ohledně Piastriho a McL, ale to se ti samozřejmě nehodí do krámu, aby si tu napsal naprosto úžasnou propagadnu, za kterou by se nestyděl ani Stalin :smiley:

ty jsi reagoval:

proto jsem se ptal, jak dlouho sleduješ F1. To co napsal Puff jsem tu už dřív “kritizoval”, že je nereálné v současné F1, ale jestli máš pocit, že kritika se musí opakovat, aby sis byl jistý, že už zazněla, tak to je čistě tvůj problém. Btw nepíšeš ty propagandu pro Rusko? celkem to tak vypadá