Tak zalezi od typu zeny. Ak je to ruska medvedica s fyzickymi parametrami priemerneho chlapa, tak ano, patri do roboty. Ak je to ruska krasna modelka, tak patri do kuchyne a do spalne.
Tenhle trend přišel po válkách. Chlapů bylo málo, nebo byli invalidé, tak musely pracovat ženy. Sám jsem viděl jak stavějí lešení kolem činžáku. Z dřevěných desek. Zednické a štukatérské práce.
Viděl jsem to jako turista z ulice. To lešení jsme si schválně vyfotil. Bylo tak křivé a chatrné, že bych neměl odvahu na něj vylézt.
Preto patria do kuchyne.
Tam ale jsou křivé i starodávné věže a ty ženské určitě nestavěly. Asi dodržovaly tradice.
Každý jeden vrcholový športovec naprieč športovými odvetviami ktorý sa v takomto veku pohybuje na vrchole si zaslúži obdiv. Alo stále stíha s mladými zajacmi čo je obdivuhodné.
Urcite Fernandovi patri obdiv za to, ale este o dost vyssi level bol taky Chara, Jagr alebo momentalne Cristiano Ronaldo. To musi byt obeta sportu 24/7 v takom veku a neskutocna drina.
Zase uběhl hodinový běh za 50 minut?
To není Antonelli
Každý dopad po prejazde cez dunu 6G trvá tiež niekoľko sekúnd ako prejazd napríklad Stowe v Silverstone? Keď už sme pri najvyšších hodnotách, Max mal v Silverstone 2021 okolo 50G a odkráčal po vlastných. Dakar je rovnako ako F1 z kategórie hardcore.
Ale musíš se vyhnout čůrání do kelímku…
Protože většině se zhroutí rodinné finance už na mistrovství republiky v motokárách.
Tak to je jiný faktor, já narážel na Ferdovo tvrzení, že F1 není fyzicky náročná
Je to asi hlavně otázka tréninku krčních svalů. Myslím, že by to daly v pohodě i ženy.
Já když se svezu v x- bow, tak končím po 10 minutách, protože se nemůžu už soustředit a jsem nebezpečnej ostatním.
To nevím, nedokážu posoudit, tréninkem na takové úrovni jsem nikdy neprošel, ale myslím si, že v tomhle je F1 stále “top” co vyžaduje za přípravu
Není Géčko jako Géčko.
V F1 jsou Géčka pokud se nejedná o kolizi v průjezdu zatáčkou případně bržděním poměrně plynulé. Na to se dají svaly vytrénovat i v páprdovském věku.
Géčka na Dakaru jsou nárazové. Tam už trpí páteř, klouby a třeba i mozek mnohem citelněji a taky po nárazu nejspíše bude trvat trochu déle, než vjemy třeba vidění vrátí do původní ostrosti.
Holt zdravé mladé tělo vždy bude pružnější, než tělo páprdy.
Něco jiného jsou třeba vytrvalostní závody Le Mans. V těch jsou třeba páprdové užitečnější, než mlaďoši zvyklí využívat spíše pérové energie.
Plus @HellHogr
No tak 2022 si porpojzingu užili do sýtosti. Keď pôsobí sila na okamih alebo niekoľko sekúnd nepretržite, tak samozrejme dlhšie pôsobenie je náročnejšie. Jedno aj druhé je úplný vrchol motošportu. Náročnosť aj umenie.
Teď to do sebe konečně zapadá.