Alonso hodnotí jazdy pozitívne: Auto reaguje dobre | Magazín F1 - F1online.sk

Ani bych neřekl, všichni jste se tady tomu vysmívali. To že je to jiný od ostatních je realita, že je Newey neúspěšnější konstruktér taky. Netvrdím že je to záruka úspěchu, ale já jsem momentálně rád, že je to jiné. Co se bude dít v testech se uvidí. A jestli je to s motory tak jak se píše, tak Aston aerodynamika zachránit nemusí, to platí stále…

2 Likes

To je Tvůj čajíčkový po babičce když máš rýmečku? Líbí se mi.

Nene, ale nějaký takový taky máme. Tenhle je někde z aukra co se prodává. :sweat_smile:

Vypadá staře se vzorem slunečníku. Má dole nějakou značku?

Tohle tam ještě bylo.

2 Likes

Možná z roku 1955. Nebo třeba model 55. V porcelánu se nevyznám.
Czechoslovakia moc moderně nezní.

EPIAG - porcelán - Antik Praha

To som nikde nenapísal, on z toho auta vždy vymačkal 105% a dodnes ma štve, že nezískal v 2010 titul…
Ale treba ten hype okolo Astonu a Neweyho dostať zase do normálu, teda do reality. A tá bude pre vás tento rok krutá, fešáci, bude to prepadák…

Já žádný velký hype nevidím, to u Ferrari jo, každý rok :+1:

1 Like

To sú len každoročné frázy tu na webe, ja ale nikde nevidím od samotného Ferrari, ani od novinárov-odborníkov žiadne predikcie titulu pre Ferrari.

No nevím zda jsi si všiml, ale k Hondě jsem žádné superlativy nečetl, naopak. To že vizuálně vypadá auto Astonu hodně propracovaně, to se celkem čekalo a opak by bylo zklamáním, ale pro hodnocení výkonnosti se zatím opravdu moc říci nedá. Zatím ale ani to že jsme zcela out. Zatím nic neslavíme, ani to nebalíme, prostě to pomalu ale jistě začíná, a emoce a vzrušení se začínají ozývat.

1 Like

Všetci hypuju mercedes, čo je pre nás dobre

Nevím, já četl že ho použil třeba McLaren, a měl potíže. Dnes ty zprávy, to je obecně už jen šum :thinking:

1 Like

Četl jsem, že ho použil McL ve svém druhém dni testů a AM v pátek

1 Like