Alonso dúfa, že vďaka “chaosu” nevyrovná smutný rekord | Magazín F1 - F1online.sk

Jos lhář zase úřaduje :grinning: ty tvoje komplexy a blbost tě vždy rychle doženou

1 Like

Je to tak Alonso řekl, že jako první zvedne ruku a řekne dál ne, už to neni ono. A jako upřímně on si to může dovolit s naprostou grácií. :slightly_smiling_face:

Nicméně já tam pořád Alonsa vidím a na rok 2026 musí počkat, stůj co stůj:

Tohle video je asi z minulého roku, ale furt platný nazor za mě.

1 Like

@SitusStoupají vzhůru

Legends never break
They just learn to fight
Looking climbing up
Till we touch the sky

Hotter than the Sun
We keep burning bright
Higher than the Moon
We Always rise

We always rise
We always rise

:notes: :notes: :notes: :pray:

2 Likes

Nula je stoupání?

Ferdo nebuď toxic při pátku. Uplně jsi to zkazil…

2 Likes

Alonso posbírá za sezonu 2025 a 2026 480 bodů dohromady. Přeber :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Když já jsem spíše na realitu, než na iluze.
Alespoň Tě potěším, že Adrianovi hodně věřím. Dokonce i ta jeho nucená pauza je výhodou, protože nemusel ztrácet čas běžnou týmovou práci, ale mohl hezky přemýšlet nad novými vozy.

Takže 0+480? :smile:

image

1 Like

tak to je dobře, že mu věříš. Ale jako realista musíš taky věděť, že s Gaslym se nikdy nedočkáš…never.
O to víc obdivuju, že mu fandíš.

Každý den není posvícení, ale věř, že jsem se dočkal už docela dlouhou řádku svých jezdců při dosažení titulu mistra světa počínaje Stewartem a Jensonem s Hamíkem konče.

takže si fandil Buttonovi a Hamovi současně?

Ano. Je na tom něco špatného. Samozřejmě jsem Jensonovi fandil více. Podobné jsem to měl i se Sennou s Prostem.

1 Like

Né není, každej jak uzná za vhodné, ale je to trošku cheating. :smiley:

1 Like

Prostě jsem měl oba jezdce rád a líbilo se mi sledování jak si to dva nejlepší mezi sebou rozdávají.

I dnes to mám podobně. Fandím Gaslymu, ale Kimi se mi taky hodně líbí. Co pak mám dělat, když se třeba časem setkají v jednom týmu? Mám najednou začít na jednoho plivat?

No ale Puff nabírá jen ty co fandí vyhradně Kimimu… :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Like

V tom případě jsem mimo mísu, protože už mám v plánu v F1 fandit i Arvidovi. :wink:

… a dělá dobře, ten vlak se brzy rozjede hodně rychle a to už se nedá nastoupit :man_shrugging: Vlak nezastavuje :slightly_smiling_face:

1 Like

Aká nula? Veď Stroll už má 14 bodov. :grin:

Jenže řeč je o Alonsovi.

No ten se rozjíždí extrémně rychle, už je o něm i dokument, tam prostě musí Mercedes zařídit úspěch. :smiley: Mně se docela líbí klid a pozvolnější tempo Piastriho, ale nevím jestli se tam bude dát naskočit za nějaké 3-4 roky, až se Alonso rozhodne co dál. :eyes:

2 Likes