Jj to mi hovori kiks v zelenom to zas bude VC achjo
No, aby tě za chvíli neodvezli v kazajce, takový záchvaty s bonzáctvím, je to i od tebe too much
Spis se na HAMa oba se Strollem nalepili jak mouchy, ten si jel v klidu pro par bodu.
Bretnixe nepřesvědčuj, ten své kostlivce s Alonsem ve skříni bude mít vždy.
To je jen doložení toho, že Bretnix je pouze hater Alonsa, nic víc. Rychle se jim ty nálepky otáčí
Maji i v modrem?
Alonsov manazer je od dneska sulayem
Hlavně ať nezapomene vytvořit anketu kdo fandí Alonsovi, a pak mu tam dát všichni ANO jako posledně.
Ta míra pokrytectví a neupřímnosti je tady neskutečná.
To se zeptej ježka a Jose, ty si to tam strkají navzájem každej den
To netuším. Tenhle byl možná vyrobený na zakázku pouze pro Alonsa.
Aha ja som zabudol ze u vas neplati byt kriticky aj k tomu komu fandim len tupe pritakavanie
Pokrytectví se nese společně s ne zářnou inteligencí, tak co by si od nich čekal
Doporučuji mrknout na Gardnerovu teorii mnohočetné inteligence. Jezdeckou intuici a chápání vozu F1 mu neberu. Výše uvedené v mém příspěvku platí: pokud chceš dokazovat systémovou diskriminaci, nejdříve musíš doložit, že vůbec existuje. A Alonsovi nejspíš ani nedocvaklo, že by měl něco takového udělat. Přitom k tomu, aby ti to docvaklo, nemusíš být zrovna Sherlock Holmes. Asi to došlo i tobě, když jsi na žádný z bodů, na které jsem poukázal, raději nezareagoval.
Ta vaše trojka tady zase jen odvádí pozornost od jádra problému, protože i vám je jasné, že tuto Alonsovu iniciativu nelze obhajovat.
Alonsa uz zacina dobiehat vek… Len sa to prejavuje mentalne. Vypustit nieco taketo z ust, na to proste musi byt mentalna vybava, raz darmo. Ale sak jaky pilot, taki fanusikovia, co sa divim😏
Znovu, tvé hodnocení od obrazovky PC něčí inteligence je směšné, potom se nediv, že se to obrátí proti tobě. Ty jsi nereagoval na tvé stížnosti ohledně Silverstone 2021, proč asi? Nejspíš to bude tím, že by to zbortilo tvůj příspěvek na A4. To co bude Alo dál řešit nevím, jestli to víš, tak to sem můžeš dát. Nemyslím si, že by kdokoliv v historii lidstva komentval další kroky v jednání, tak přímo v médiích.
Jádro problému je nekonzistentnost komisařů FIA
OMG, dej si obklad. Mám reagovat na každou ptákovinu, kterou zkreslíš to, co někdo, v tomto případě já, kdysi napsal? Navíc zase uhýbáš, uhýbáš a uhýbáš, jen aby se řeč vedla o něčem jiném a ne o aktuální události, o které je článek. Průhledná, trapná a dětská taktika, a pokud si myslíš, že to celé fórum s výjimkou vaší trojky a někdy Puffa neprohlédlo, jsi mimo.
Jen pro připomenutí ohledně Siverstone, kde jsi opět nepochopil podstatu psaného sdělení: v Silverstone Hamilton trest dostal. Po AD tady část fanouškovské obce začala vykřikovat, že Michael Masi, resp. celá FIA se rozhodl darovat titul Verstappenovi, a proto posoudil danou situaci tak, jak posoudil. Bláboly tohoto typu se dají snadno vyvracet, jednak poukazem na Bahrajn 21, dále poukazem na mírný trest pro Hamiltona v Silverstone (nikoli ale jediný mírný trest v té sezóně).
Verdikty komisařů kritizovat lze a dokonce se tak často děje.
Ale tvrdit, že komisaři cíleně uplatňují diskriminaci španělských pilotů, je tvrzení, z kterého by se měl Alonso vykecat na gauči u psychologa (na Západě běžná věc, pokud na něj máš) a ne u Sulayema.
Ale prosím. Má Alonso pravdu? Tak mi tu hoď statistiku, která doloží alespoň to, že španělští piloti jsou trestáni daleko častěji než piloti z jiných zemí, a dále, jaké národnosti jsou ti, kteří tyto tresty udělují. Na gify, obrázky a grafy jste mistři, takže hádám, že to nebude problém.
Jakoze jezek v kleci.
tvl, ten Ála je fakt yoke! Za triky na Russella si penále zasloužil, za Čínu spíše ne, za vražení do kolegy v Miami možná … ale nejhorší jsou ty jeho triky a výmluvy … v Austrálii plynový pedál, teď zase Ham. Od takové zkušeného jezdce je to trapné a ostuda!
Kolik v tymovych barvach dobry merch.