Alonso bol po pretekoch na všetkých naštvaný, priznal Krack | Magazín F1 - F1online.sk

Úbohé klamstvo z tvojej strany. Daj jeden príklad, čo som si vymyslel o sebe. Ani na to sa nezmôžeš, čo? Len úboho klamať o druhých, že si vymýšľajú veci o sebe, lebo tak to robíš ty, Honzi a Michal? :sweat_smile:

Je to muj nazor na tebe, dokažeš to pochopit? Za mě jsi prolhanej až na pudu.

2 Likes

Však sis tu vymyslel i to, jak to bylo s odchodem Alonsa z Ferrari. Lhal si tu o své profesi, o svém věku nebo platu :grinning:

2 Likes

Eskalovat napětí z ješitnost není chlapáctví, ale ukázka slabosti. Měli byste se uklidnit kluci.

Zejména ty, Josi, bereš 250 tisíc měsíčně, ale máš chování jak puberťák u mamky v pokojíčku. Myslel jsem si, že člověk s takovýma penězma žije jinak, jinej život, a řeší jiný problémy.

Měl by sis ty prachy užít než ti tady klepne pepka.

1 Like

Ja ti tvoj názor neberiem, ty si pre mňa ľudský odpad, takže tvoj názor mi je jedno, ale toto nie je názor, ale tvrdenie:

A takéto tvrdenie musíš podložiť argumentom. Zjavne žiadny argument nemáš a tvoja žlč a komplex ťa núti klamať o druhých. :slight_smile:

1 Like

Ok, v pohodě, za mě poslední zprava k tobě. Měj se.

2 Likes

Toto už si písal toľkokrát a vždy ti nakoniec praskne cievka a začneš hádky a urážky. Nedokážeš nereagovať, si rovnaký odpad ako Honzi. :grin:

1 Like

Ten uz nevie co, len placa piate cez deviate, hotovy je totalne

1 Like

Ja len nemám rád tupých a zákerných ľudí. Občas ma baví do nich kopať. Ako nadčlovek som už raz taký.

Neboj sa, z fóra ma neklepne, pre mňa je to zábava a odreagovanie, neberiem to vážne ako tvoji happy three friends, ktorí ťa okydávajú kade chodia. :grin:

1 Like

Výborná volba :+1:

2 Likes

Všichni ví, že to nedodržíte. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Tak všichni ví, že problém je u vás haterů s nízkým IQ

1 Like

Honzo, dneska nějakej vostrej :grinning:

Ale Alonso přece vyhozený byl. Sice na jeho vlastní žádost, ale když si to později rozmyslel a chtěl pokračovat, tak už za něj mělo Ferrari podepsaného Vettela a nepomohlo ani vyhrožování smlouvou.

2 Likes

Vyhozen na vlastnosti žádost? Takže prostě to ukončil on. Alo se nesnažil ukočený contract s Ferrari znovu aktivovat.

2 Likes

Nech ho, byl vyhozen na vlastní žádost, když to tak chce :smile:

2 Likes

To mi připomíná debatu: probudil se mrtvej! Jak se mohl probudit mrtvej? No protože šel spát ještě živej :grinning:

2 Likes

Alonsa by chtěl z Ferrari vyhodit jen blázen, jenže Alonso 2014 ztratil jakoukoliv důvěru, když se Ferrari propadlo. Myslím, že ho tým i přemlouval aby zustal, ale celé se to zpřetrhalo a projekt McLarenu byl prostě velmi lákavý. Bohužel to skončil jak skončilo…

2 Likes

A jak bys popsal následné škemrání a dokonce i hrozby žalobou, že chce, aby se původní smlouva dodržela?

1 Like

To víš, když Ferrari řekneš NE, není to nic snadného :man_shrugging: No stalo se. S Mattiaccim se nakonec přesunuli do Astonu, a jsou největší kámoši :sunglasses:

2 Likes