Úbohé klamstvo z tvojej strany. Daj jeden príklad, čo som si vymyslel o sebe. Ani na to sa nezmôžeš, čo? Len úboho klamať o druhých, že si vymýšľajú veci o sebe, lebo tak to robíš ty, Honzi a Michal?
Je to muj nazor na tebe, dokažeš to pochopit? Za mě jsi prolhanej až na pudu.
Však sis tu vymyslel i to, jak to bylo s odchodem Alonsa z Ferrari. Lhal si tu o své profesi, o svém věku nebo platu
Eskalovat napětí z ješitnost není chlapáctví, ale ukázka slabosti. Měli byste se uklidnit kluci.
Zejména ty, Josi, bereš 250 tisíc měsíčně, ale máš chování jak puberťák u mamky v pokojíčku. Myslel jsem si, že člověk s takovýma penězma žije jinak, jinej život, a řeší jiný problémy.
Měl by sis ty prachy užít než ti tady klepne pepka.
Ja ti tvoj názor neberiem, ty si pre mňa ľudský odpad, takže tvoj názor mi je jedno, ale toto nie je názor, ale tvrdenie:
A takéto tvrdenie musíš podložiť argumentom. Zjavne žiadny argument nemáš a tvoja žlč a komplex ťa núti klamať o druhých.
Ok, v pohodě, za mě poslední zprava k tobě. Měj se.
Toto už si písal toľkokrát a vždy ti nakoniec praskne cievka a začneš hádky a urážky. Nedokážeš nereagovať, si rovnaký odpad ako Honzi.
Ten uz nevie co, len placa piate cez deviate, hotovy je totalne
Ja len nemám rád tupých a zákerných ľudí. Občas ma baví do nich kopať. Ako nadčlovek som už raz taký.
Neboj sa, z fóra ma neklepne, pre mňa je to zábava a odreagovanie, neberiem to vážne ako tvoji happy three friends, ktorí ťa okydávajú kade chodia.
Výborná volba
Všichni ví, že to nedodržíte.
Tak všichni ví, že problém je u vás haterů s nízkým IQ
Honzo, dneska nějakej vostrej
Ale Alonso přece vyhozený byl. Sice na jeho vlastní žádost, ale když si to později rozmyslel a chtěl pokračovat, tak už za něj mělo Ferrari podepsaného Vettela a nepomohlo ani vyhrožování smlouvou.
Vyhozen na vlastnosti žádost? Takže prostě to ukončil on. Alo se nesnažil ukočený contract s Ferrari znovu aktivovat.
Nech ho, byl vyhozen na vlastní žádost, když to tak chce
To mi připomíná debatu: probudil se mrtvej! Jak se mohl probudit mrtvej? No protože šel spát ještě živej
Alonsa by chtěl z Ferrari vyhodit jen blázen, jenže Alonso 2014 ztratil jakoukoliv důvěru, když se Ferrari propadlo. Myslím, že ho tým i přemlouval aby zustal, ale celé se to zpřetrhalo a projekt McLarenu byl prostě velmi lákavý. Bohužel to skončil jak skončilo…
A jak bys popsal následné škemrání a dokonce i hrozby žalobou, že chce, aby se původní smlouva dodržela?
To víš, když Ferrari řekneš NE, není to nic snadného No stalo se. S Mattiaccim se nakonec přesunuli do Astonu, a jsou největší kámoši