Alonso a Krack dúfajú pred rokom 2024 v prvé víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

Zase utíkáš? Najednou se nevyjadřuješ k udajenomu výprasku, ani k házení ručníku. Toyota si vybrala Alonsa, ne JB, výběr čistě na týmu. Ne Alo neodjel jeden závod, ale ty tu lžeš o tom, že Alo se vzdaval v závodech, to není pravda a co jsem postoval, tak ukazuje, jak bojoval i pro pár bodů

1 Like

Naopak se velice krotím.
Za celou Alonsovou kariéru bych tady mohl sypat jednu jeho špínu za druhou až bych se upsal k smrti a všechno by byla skutečnost a ani jeden výmysl se kterými tak rád operuje Hogřík.
Já mám totiž tu výhodu, že si skutečnou pravdu vymýšlet nemusím.

Pravda, průměrný jezdec :wink:

1 Like

Jmenuj mi tu, co jsem si tu s Alonsem vymyslel? Vymýšlíš si tu jen ty o průměrnosti a házení ručníků a ještě teda o tom, kdo koho vypraskal

1 Like

Jenson vede jiný způsob života. Ten si nudou mastit pružinu indulonou nemusí. Proto jsou Jensonové zájmy mnohem pestřejší, než jen sedět za volantem.

Tak proč se koukáš na to sezení za volantem? Bože Ferdo :grinning:

obrazek

A kdyby Jenson zůstal tak už vidím jak o něm píšeš že si musí mastit pružinu indulonou :grin: To jsou hrozný kecy, tvůj problém že ti vadí že Alonso ještě jezdí, zejména když jezdí stále tak dobře :man_shrugging:

Tak si to sečti, dostal na prdel a Alonso přinesl celkově asi 2/3 bodů týmu oproti Jensonovi :man_shrugging: 15-5 v kvalifikaci, co na to říci, průměrný jezdec Alonso a podprůměrný Jenson. Ok, vysvětlili jsme si to :+1:

1 Like

Zapomeň na oblíbená kdyby.
Jenson oznámil že končí a to i splnil. A když sedl do sedačky když jel Alonso Indy, tak mu ji pomočil.

Součet je Jenson vs Alonso 1:1.

Já vím, Jenson se akorát ošklivě vyboural :face_with_hand_over_mouth:

Dostal JB ošklivě napráskáno za dva roky 36 bodů vs 64 bodů Alonsa

1 Like

Takže rozhodují celkově body :wink: Smůla, Alonso celkově lepší, Jenson horší. To je blbý že prohrál s průměrným jezdcem, chápu tě :smiley:

V Monaku je ťukanec normární a to slovo strašlivě?
Ale chápu, když Alonso klepne vůz v testu a vozu se téměř nic nestane. ale Alonso preventívně zůstane pár dní v nemocnici na pozorování, tak to byla neskutečně strašlivý škrábanec. Na voze, né na Alonsovi.

Jojo, stylově to Jenson zakončil bouračkou :grin:

1 Like
2 Likes

V tomto s Jensonem souhlasím, jenže stačila chyba s inovací Astonu a Alonso v Singáči jezdil hůř než zaskakující Lawson.

A ako sa inak máte? :face_with_spiral_eyes:

Alonso měl v Singáči poškozene zavěšení