Alonso a Krack dúfajú pred rokom 2024 v prvé víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

Stále čekáme na to, kdy se Gasly vůbec přiblíží k úspěchům Alonsa :smiley:

To sa len cez slzy zase utešujú navzájom.

Z jazdcov mimo RB môže byť najviac spokojný Sainz. V šampionáte skončil síce až za Hamiltonom, Leclercom, Alonsom a dokonca aj Norrisom, ale to si nikto už ani nepamätá.

Každý si však pamätá, že práve Sainz a Ferrari ukradli to jediné víťazstvo RB. :slight_smile:

2 Likes

Přesně tak. Čísla hovoří jasně.
Aston byl loni druhý nejlepší vůz v celém startovním poli, než ho Alonso dokázal svým 130%ním úsilim sejmout až na páté místo. :grin:

Gasly zatím ještě neměl nikdy tak dobrý vůz, aby mohl bojovat s Petrovem. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Nebudu lhát, já nečekám že se Gasly k Alonsovým úspěchům někdy vůbec přiblíží. Jako nechci Alpine uplně podceňovat protože před 20 lety se jim podařil extra kousek (to se ještě nestyděli za název Renault), ale to měli extra šéfa a extra jezdce :+1:

1 Like

Máš na mysli toho šéfa, který je v F1 tak moc profláknutý svými podvody? :slightly_smiling_face:

Asi to bude ten týpek co tím umí proplouvat se špinavými rukávy. F1 s ním spolupracuje doteď takže asi se prostě vyzná :man_shrugging:

1 Like

A proto po nějaký čas nesměl do prostředí F1 ani páchnout. :+1:

1 Like

Správný graf. Je na něm hodně přehledně vidět jak se rázem Aston propadl, když nasadil novinky.
Kdyby se Aston nevrátil o krok zpátky, tak by Alonsovi hrozilo, že se propadne až na osmé místo.

Jo, odpočinek mu přišel vhod :smile:

“Kdyby” :grin: Místo toho Alonso skončil na skvělém 4 místě :green_heart: A jezdci Alpine dojeli kolikrát před ním? :thinking:

1 Like

Když mu odpočinek tak prospívá, tak ať odpočívá třeba doma v pokoji a netahá špínu do F1. :slightly_smiling_face:

Asi je žádanej, co ti mám na to říci :man_shrugging:

Kdyby za 14 dní skončí a uvidíme jak rychlí pulci se v dom žabinci letos vylíhli. :slightly_smiling_face:

No však, tak si počkej, je to za rohem :smile:

Zrovna jsem se za roh kouknul a opravdu se první závod rychle blíží. :face_holding_back_tears:

2 Likes

Alonso si dal Krack a bluzni o vitazstve :smiley:

Ten jazdec tiez nic extra nedokazal bez toho svojho extra sefa :rofl: okrem tahania teamov ku dnu. Kam prisiel, tam klesala vykonnost a celkova pozicia teamu