ne, to ste tu vypisovali vy
Más pravdu. Byl to faul a Hamilton se měl potrestat. Ale práci znáš FIA bohužel
Alonso jak si robí starosť o Norrisa Nuž, Hamilton to dal na Kvyata, povedal by som, že identická situácia, akurát vtedy tam už nebol žiaden “Norris” a vystrnadili sa len obe Ferrari.
A teraz pohlad Alonsa ako zrusil Strolla davno predtym, nez tam priletel Hamilton. Ten sa nehodi, co?
FIAri občas pomůže RBR, jinak je to bída v rámci zbytku F1
Hele já si myslím že nás to tolik nestálo, asi bod když budu štědrý. Norrise asi víc. No jsme teď s FIA ve válce, smutný no.
pri spomalených záberoch zhora bolo jasne vidno,že najprv Alonso nabral Strolla a ten Norrisa,Hamilton tam bol o pár desatín pozdejšie a trafil už len Alonsa…
Ten se nehodí… Jak Alonso , tak ti kašpaři nemají jakoukoliv sebereflexi. O Situsovi jsem měl kdysi lepší mínění…
kdyby nebyl sprint, tak se to nestane, ale chápu, ty Landovi přeješ ty DNF
Vždyť je tam vidět jak je Norris torpédován až když je tam Ham srazil. Alonso měl kontakt se Strollem ještě před tím když tam Hamovi nechával místo, sám neměl místo ani vlevo ani vpravo, Ham je sejmul.
keby si tu nemal ucet je tu lepsie. ale chapem, ty prajes ludom zle veci pre vlastne potesenie
velka pravda, zial, hogar ho stiahol dolu do stoky a on si tam zvykol
Nestáhl, s ním už bylo veselo kdysi na f1sports.
Asi všichni se shodneme, že to tahají dolů hlavně toxicčtí fans RBR, který berou jakýkoliv neutrální/negativní zprávy na RBR a jejich jezdce, jako hejt a musí kontrovat osobníma útokama
to nemam ako vediet, ale moj pohlad na situsove fungovanie na tomto fore je takyto.
Jj, ještě napiš, že ať budeš mít zácpu, že za to může můj příspěvek na foru
super, zase beztrestne som v tom
Oni umí řešit jen, co jim ukáže senzor, aby nemuseli nic řešit. Jsou to jen alibisti.
Trestat za limity tratě a překročení rychlosti v boxech o 0,1. To by jim šlo, ale aby museli vykázat nějakou větší činnost to ne.
Typický úředník, líný jak prase, práce nulová, ale říkat jak to má těžký.
Měl by ses stydět, za to co si tu předváděl do současný doby.
Každý má právo na názor, no tato skupina už jen toxicky útočí na uživatele, navíc o nich lžou Proto ti říkám nech je být, prát se s nima znamená klesnout na jejich úroveň.