Alonsa vytáčajú rozhodnutia komisárov: Hamilton nie je Španiel, takže nedostal trest | Magazín F1 - F1online.sk

Jenže tady narazil z obou stran, Hamovi nestačilo ani to co mu Alonso nechal.

Znáš to. Když se seje, tak se seje.
A k tomu ještě ta nešťastná národnost. :grin:

Alonsa vytacaju rozhodnutia komisarov a ostatnych vytacaju prepnuti fanusikovia Alonsa. Remiza, vsetci su vytoceni. :smiley:

2 Likes

Já se ale bavím skvěle :upside_down_face:.

2 Likes

Už chybí pouze potvrzení @HellHogr a. :crazy_face:

2 Likes

A co?      

Ferdo alonsova chyba bolo to ze to napalil do strola, neodhadol to beriem… Ale ze za norisov out moze alonso? Zase budme ludia. Hamik tam priletel ako prebrzdeny holub a napalil to do alonsa atd atd az to prislo k norisovi… To co by sa stalo keby alo nevletel do strolla predsa nema co stym ze hamik to napalil do alonsa :man_shrugging:

Bratrstvo alonsové pracky přece musí táhnout za jeden provaz, né? :slightly_smiling_face:

1 Like

Vytvoř tu anketu abys tam měl aspoň 1000 respondentů.

1 Like

To bych musel vytvořit anketu, ve kterém bych tak zveleboval Alonsa až by se mi od huby prášilo. :grin:

Už jsem se tady rozepisoval dost, ale tak ještě jednou. Kdyby se Alonso nesrazil se Strollem, tak by byl v bezpečí i Lando a dokonce i Hamík.

Keby sa nezrazil alo so strolom tak hamik to napali pekne z boku do ala ktory by uz krutil volantom na vnutrajsku a bolo by z toho pravdepodobne este nieco horsie ako bolo

1 Like

Víš jak to je s kdyby a rybníky.

Proto si udělal anketu, KDYBY Hamilton v závodě nejel. Rozumíme…:grin:

1 Like

Vidíš to a Vy jste stejně tvrdili, že za všechno může Hamík. :crazy_face:

Chapem ta Bretnix a napriek tomu, ze ta osobne nepozanm, urcite by som o tebe netvrdil, ze si niekto, kto ma potrebu sa tu vyvysovat cez vzdelanie.
Mas pravo na to, od niekoho vyzadovat uroven istej kompetencie, moj point je ale ten, ze zrovna forum o F1 (a celkovo online priestor) nie je ten najstastnejsi ukazovatel toho, ci niekto tieto kompetencie ma. Ano, ista diskusia tu prebieha, ale cele je to tu neformalne, hraju tu rolu aj emocie a podla mna to, co tu niekto pise, nevypoveda nic (alebo malo) o niekoho vzdelani. Aj ja som si tu uz parkrat zanadaval a asi som popisal aj dost nezmyslov, napriek tomu by som o sebe netvrdil, ze som hulvat a nevzdelany clovek.
Samozrejme, su aj extremy, ak tu niekto ako isty uzivatel “Fiat” (ci ako sa volal) pise len rasisticke blaboly, tak to o niecom vypoveda, ale do takeho extremu sme sa tu nedostali.

A klauni budu v ankete kompletni. :smiley: