Alonsa čakajú 400. preteky: Na 99 percent som si bol istý, že rok 2009 bude môj posledný | Magazín F1 - F1online.sk

:smile: I s dopravou asi 1300 jedno. :smiley:

2 Likes

Když nám to vezme najednou, ušetří :muscle:

2 Likes

Jinak Stroll nezaboduje celou tuhle druhou půlku sezony a ani Alonso si už letos neškrtne. Tak špatný to je.

1 Like

Jo tomu bych věřil. Ještě že máme v záloze zbrusu novej větrnej tunel a Neweyho… :pray:

1 Like

Jezdci na Alonsových 400 :clap:

@HellHogr

3 Likes

Co říct. Fernando je prostě jen jeden a až se rozhodne opravdu odejít, tak pro mě F1 bude poloviční. 2026 bude dost možná jeho poslední výstřel a plamínek na nejlepší zakončení kariery ever tam stále plane - co víc si jako fandové můžeme přát. :pray:

2 Likes

Kluci byli jsme celou dobu při tom, a stále jsme :slightly_smiling_face:

3 Likes

Pamatuju si, když jsem si v roce 2012 říkal jaká bude škoda až Alonso skončí a to jsem počítal konec někdy kolem vážně 35 let, protože to bylo normální, aby sporotovec takto končil. Pak si pamatuji článek s jeho fyzioterapeutem, že Alonso může jezdit klidně do 39 no a čas trošku poskočil, Alonsovi je 43 a target je teď 45 let…je to neuvěřitelný prostě ta cesta. :slight_smile:

2 Likes

A jí si v 2006 říkal proč leze do McL, když má tak mizerný vůz a v Renaultu sbírá tituly.

@HellHogr Chápem tých 3, ale prečo tam dali strolla? Nemohli aspoň Alonsa alebo neikoho viac skúseného?

Asi nejako takto to cítim

Stroll je tam danej, jako experiment od Liberty, kolik fans jsou ochotný platit za merch Strolla vs Alonsa