Alguersuari koriguje svoje slová o “traume” z Helmuta Marka. Ďakuje mu | Magazín F1 - F1online.sk

Vedenie jazdeckej akadémie Red Bullu vie byť k svojim mladíkom nekompromisné. Na vlastnej koži si to zažil Jaime Alguersuari, ktorý v nedávnom rozhovore dokonca vyhlásil, že má z Helmuta Marka “traumu”. Krátko po zverejnení jeho slov však spravil krok vzad.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77110/alguersuari-koriguje-svoje-slova-o-traume-z-helmuta-marka-dakuje-mu

Albon je príklad.

Gasly tiež podobný.

Jednooky a jeho telefon v akci, to ze je Red Bull nesympaticka parta vime, tohle uz je ale na povazenou. Zrejme mu pripomenul finance a moznou zalobu tak zmenil nazor.

Albon a Gasly su podobný príklad? Keby je Marko taka sviňa ako sa ho niektorí snažia vykresliť, tak ani Gasly ani Albon už nie sú v F1. Albonovi sa doslova snažili nájsť miesto mimo RB/AT a Gaslyho držia len aby sa nepovedalo. Snáď teda rovnako uznáš že v Mercedese boli hajzli voči De Vriesovi, a nechýbalo veľa aby podobne dopadol aj Russell. Koniec koncom sama si na nich nadávalo nedávno kvôli tomu.

F1 nie je pre slabé povahy, každý tam musí rátať že hociktorý deň môže byť ich posledný. Ked sa niekto nevie vyrovnať s tlakom, nemá tam čo robiť. Norris to poslednú dobu popisuje presne. Keď Marko chce od teba viac, musíš podať viac, na tom nie je nič nemorálne. To že Marko nejedná v rukavičkách dobre vedeli pred tým ako išli do ich akadémie. A vzhľadom na to koľko jazdcov mávajú, logicky že väčšina to z nich nedotiahne tam kam by chceli. A čo sa týka psychológov, nie je to žiadna novinka že mnohí profesionálni športovci ich potrebujú.

2 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: asi tak žiadne traumy a ani žiadnu inú ujmu nemajú. Je dobre že sa Alguersuari poopravil a vysvetlil ako to myslel ale myslím si že Slovák si bude vždy myslieť opak a hľadať zas niečo zlé.

1 Like

hlavne, ze ty vies ako to tam chodi :laughing:

2 Likes

za albonom stoja thajci a snad vies, ze 51% redbullu vlastia oni
ak by albon nebol thajcan tak je uz davno mimo

1 Like

Blbý je, Kiks, že si jako příklad často vybereš ten nejméně vhodný argument. Nějaké případy by se asi našly, ale tyto dva to rozhodně nejsou. Redbull oběma dvěma udělal snovou kariéru a bez něj by nikdo nevěděl, že existují. I takový Buemi, na Redbull neřekne křivého slůvka, protože moc dobře ví, že na to prostě neměl. Když se tu se všemi hádáš, leckdy máš i pravdu, ale tvoje argumentační schopnosti jsou zoufalé, umocněné tím, že je to tak dlouhé, že to stejně nikdo asi nečte.

Myslím, že je celá řada méně perspektivních pilotů, kteří mají smlouvu, než je Allbon, nebo třeba Tsunoda.

ja si myslím že ona to myslela ironicky…

Ja si myslím že Albon do F1 patrí a právom. Kiež by boli všetci taký zlý ako on.

1 Like

Aha, tak potom se omlouvám Kiks :kissing_heart:. Ale psát méně zaujatě a více s nadhledem by mohla :smiley:.

Nemyslela.

Alex odkedy nie je v RB tak jazdi s o 100x väčším sebavedomím.

Stačí sa na neho pozrieť alebo si ho vypočuť teraz.

za cunodom je zas honda, inak by uz davno letel, je brutal nekonzistentny a robi vela chyb

To je asi pravda, ale taky sakra rychlý.

ale ta jeho rychlost sa akosi neprejavuje na vysledkoch
jazdec s vysledkami cunodu bez podpory penazi by neprezil prvu sezonu a bol by rad ak by ho tim nechal dokoncit tu sezonu a nevyhodil ho este v prvej polke sezony

Teď už nejsi objektivní. Ale nevadí, ulož si to a povíme si za rok. Tsunoda se ještě ukáže.

1 Like

Tak ano, na chvoste pola proti Latifimu sa jazdi s vacsou pohodou a sebavedomim nez na spici.

Skoda len, ze vysluzka je nezanedbatelne mensia.

Nechapem toto robenie obeti z Gaslyho ci Albona. Obaja podla mna dostali skvelu prilezitost v top time proti top jazdcovi, o akej moze vacsina startoveho pola iba snivat. To, ze sa jej nedokazali chopit a stracali sedem desatin na kolo je naozaj ich chyba.

2 Likes

Take Ferrari vobec nesposobovalo traumy Vettelovi, Alonsovi a momentalne Leclercovi, ze? A to su jazdci trochu lepsieho kalibru ako Albon alebo Alguersuari.

presne tak, pod toto sa podpisujem. Este pridam, ze Gaslymu ani Albonovi sebavedomie nechybalo, chybala im rychlost.
Ako vyzera ked posadia mlady top talent do spickoveho auta vedla skusenejsieho kolegu sme uz v minulosti neraz videli. Ukazal to aj Hamilton proti Alonsovi a ukazal to aj Verstappen ked v RBR vyhral hned prve preteky. Teraz to ukazuje Russell vedla Hamiltona. Gasly ani Albon neukazali vobec nic. Pritom specialne Alex mal casu naozaj dost.

1 Like