Albon: Nič som nepodcenil, som v poriadku a pripravený! | Magazín F1 - F1online.sk

Alex Albon bude jazdiť na Veľkej cene Singapuru. Teraz je to už oficiálne. Britsko-thajský pretekár má za sebou nepríjemnú operáciu slepého čreva, po ktorej nasledovali pooperačné komplikácie. Pilot Williamsu však využil všetok dostupný čas na rekonvalescenciu a na okruhu Marina Bay bude späť v kokpite.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77235/albon-nic-som-nepodcenil-som-v-poriadku-a-pripraveny

jasne, mali ho poslat oddychovat do konca sezony, a nieze 3 tyzdne po operacii ide jazdit F1

Albon a Williams má určite lepšie info ako ty.

pre Vriesa je to ale dobré že nejde , Wiliams je tam slabý a len by si spravil , teda možno , zlé meno. Takto je stále tá veľká vychádzajúca hviezda a má stále možnosť výberu a aj lepšie východisko v zmluve na dĺžku a cenu ako keby teraz náhodou zlyhal ale čo si myslím že je dosť nepravdepodobné, lebo Latif. by dal na 100 %

tiez si myslim. Willams sa na Monzu tesil snad od zaciatku sezony pretoze vedeli, ze im to tam sadne. Singapur moze byt uplny opak. Wiilams skonci daleko vzadu, vyhovori sa na Albonov slepak a devries bude stale za hrdinu.

sico po laparoskopickej operacii slepaku na druhy den nebudes tancovat, ale za 3 tyzdne sa to uz da stihnut. Albon je mlady a trenovany, mal by byt v poriadku.

Hlavně mu to nedělal nějakej nasranej doktor Ferko a po operaci nelezel se starejma dědkama a nedostával suché rohlíky s vyluhovanýma ponožkama jako čaj.
Myslím si, že měl trochu jinou úroveň péče.

To síce nie ale skončil v umelom spánku po tom slepaku takze take bezproblémové to nebolo.

Když po operaci uviděl výsledek DeVriese, tak ho radši hodili do umělého spánku.

Dnes je lékařství na tak vysoké úrovni, že i skutečně nemocný člověk po poměrně těžké operaci srdce je schopný do třech týdnů sednout do auta a odjet sám třeba 100 kilometrů.
Když porovnáme s Mladým Albonem, tak ten měl do vozu usednout hned jak z něj vytáhli cévky.