Na Anglii 21 bylo nejhorší to že Lui vyhrál závod kde poslal soupeře do nemocnice a radoval se jako blázen, nepamatuji si že bych ho někdy viděl takhle se radovat. A další věc byla že to Lui podle mě udělal schválně že ho trefil, když se podíváš na další záběry z toho závodu kde ve stejný zatáčce jel s Leclercem který ho tam zavřel mnohem víc než Max tak najednou Lui dokázal ubrat a necpat se tam.
Tak Senna nebyl vždycky úplný vzor ctnosti, stačí třeba tady v čase přibližně 1:50, jak nakopne maršála: https://www.youtube.com/watch?v=LhvMMwlgjwU. O čistotě jeho jízdy bychom taky mohli debatovat hodiny.
Jenže to byl kopanec v sebeobraně.
Nigel se Sennou si byli velcí soupeři a přesto je z videa jasně znát, že k sobě chovali nejenom úctu, ale ještě si dokázali takhle pomáhat.
Tenhle zvyk, nabírat ve výjezdovém kole odpadlíky, se mi hodně líbil. Škoda, že už je to zakázané, asi aby někdo neomdlel a nespadl pod kola nebo co . Jeden z posledních byl ještě Seb:
https://www.youtube.com/watch?v=wet4dzygkTU
Dnes by bylo už kvůli ERSu riziko si sednout na bočnici vozu. Samozřejmě jsou i další rizika, ale dnešní svět se snaží vypadat bezpečně.
A máš pravdu. Vettel byl v F1 opravdu poslední jezdec, který se nechal svézt na jiném voze.
Ja vubec nepochybuji ze to Hamilton udelal schvalne. Je to jeho oblibeny manevr. Tech videii jsou spousty. A on to vi taky a moc dobre.
Reci o tom ze ve tri sta by to neudelal jsou nepochopenim veci. Leti na plnej plyn v Monacu, eau rogue leti pod plnym plynem. Rozdil v rychlosti mezi nim a Maxem byl kolik? 15 km/hod?
Urcite chovani, pritahuje urcite typy lidi. Ti kteri maji ve vsem jasno a nemaji potrebu vest diskuzi jen vykrikuji svuj nazor. Potrebuji cernobily svet.
Tohle Max nenabizi. Kdyz pochybi, odmlci se. Dela jakoby nic, maximalne vzkaze, ze nebude jezdit jinak.
Ten kdo fandi Maxovi vi, ze svet neni cernobily. Ze vinen muze byt i Max. Ze svet je slozite misto.
Hamilton svym oveckam nabizi jednoduchost. Jsem princ na bilem koni. Kdyz udelam chybu, omluvim se, kdyz se neomluvim, chybu jsem neudelal.
Jeho ovecky nechapou, ze to tak neni. Ze Hamilton muze byt vinen (Silverstone 21), i kdyz se neomluvil. Jeho fans neprijmou, ze Hamilton je ve sve podstate stejne nemilosrdny jako Max.
Proto se Hamilton nikdy neomluvi za Silverstone.
A to je hlavni rozdil mezi fanousky Maxe a Hamiltona.
My vime, ze i kdyz se Max neomluvil, muze byt vinen a nemame problem to priznat.
Hamiltonovi fans tohle nechapou. Proto jim nase priznani Maxovi viny nestaci. Tohle v jejich svete neexistuje. Oni priznaji ze Hamilton chyboval jen kdyz to rekne on.
Oni po nas chteji, ne abychom chybu Maxe priznali my (coz jsme tu neustale dokola psali), ale aby to priznal Max. Protoze jinak je Max nevinnen a to je nepripustne a to je rozciluje.
Oni ve skutecnosti nediskutuji a uz vubec ne s nami. Oni promlouvaji k Maxovi. Svet musi byt cernobily. Dobro a zlo, princ a cernokneznik.
Proto se s nimy nikdy neshodneme. My v pohadce nezijeme.
Senna by v dnesnim svete byl Max. . Tak uvidime jak si Lando s novodobym Sennou poradi.
Myslim, ze uz ale vi zac je v Pardubicich pernik. A ze za par sestaku to nebude.
Porovnat Sennu s Verstappenem, vic uz Sennu ponizit nejde, proc.
Těžko říct. Každý člověk je originál, doba se mění, podmínky, ve kterých byli jezdci tehdy a teď. Zrovna u Maxe si myslím, že on sám by nechtěl být “jako někdo” .
Urcite. Myslel jsem to na odlehceni. A asi i Senna by me za to prirovnani sezral. .
Ale jestli je kazdej clovek original ti uplne nevim. Mne nekdy prijde ze jsme jen promichane sarze.
Já nevím. Tak asi jo. Nic chytrého mě nenapadlo .
vsecko je jednou poprve. Vitej mezi nami. Nas taky vetsinou nic chytreho nenapadne, ale to nam nebrani sem psat.
Kde preboha na tie konštrukty chodíš? Teraz daj prosím profily fanúšikov Norrisa, Leclerka, Russella, Sainza, či Pereza…Vyber hlavu z Maxovho análu, on o to nestojí. Takto ako reaguješ ty, reagujú Verstappenove ovečky. Ozaj je v kariére Verstappena moment, keď spôsobil inému pilotovi vyradenie z preteku a ospravedlnil sa?
Jak je ten svet krasne jednoduchej vid?
Takovej kvalitni, slusnou formou podanej prispevek do diskuze jsi dal.
I je videt ze jsi si peclive precetl co jsem psal. Zejmena tu pasaz o tom co dela Max, kdyz neco provede.
Z tveho textu primo cisi, ze jsi se nad tim dusledne zamyslel, peclive zvolil protiargumenty a vycizeloval odpoved.
Ano, cim dele se na tvuj text divam, musim konstatovat.
Ty jsi typicky fanousek sira Lewise Carl Davidson Larbalestier Hamiltona.
Preji hezky den.