Velmi dobre vie co robi. to co robi sa vola insider trading. Robi to on sam a cela jeho podarena rodina a kamarati.
Tak sa to robí do psej matere.
V 2008 sa udialo niečo podobné.
Zatim shortuju google a apple. Za 8 hodin +10%. To je lepsi, nez chodit na automaty.
//Omlouvam se, apple uz +15%. Nespat tri dny a nakupovat dipy se vyplatilo.
Ok, v tomhle případě je to extrémně krátkozraký i vzhledem k tomu, že na Čínu to clo zvýšil. A vzhledem k tomu, že vyhlásil “pauzu” na 90 dní, tak nemám pocit, že by tohle měl až tak dobře promyšlený. Obzvláště ve chvíli, kdy spoustu zemí stopla dodávku zboží do US, kde se samozřejmě narušil logistický proud a logicky se tohle projeví v čase a ne hned
nádhera vyplatilo se tam přihodit zase pár desítek tisíc
v 2008 realne skrachovali firmy a praskla realitna bublina. dnes je to cisto o tom, ze kriminalnik schvalne potopil trhy pretoze ma na to moc aby sa on a jeho kamarati kralovsky nabalili. o 3 mesiace to spravi znova.
Myslel som to tak, že v 2008 sa udial tiež takýto insider trading, keď pár ľudí sa v USA pekne nabalilo.
Samozrejme dôvod prepadu akcií bol vtedy iný, narážal som len na ten insider trading.
tak to iste. insider trading bolo vzdy. Donny to posunul na uplne iny level. Vyrobit stvrty najvacsi pad burzy v historii koli insider trading… Ale mozno mu davam zbytocny kredit a on je len ekonomicky analfabet obklopeny pritakavacmi, prospecharmi a pomylenymi idealistami ako Navarro.
Nebudem tu riesit politiku dnes, nemam na to cas. Ale verim, ze sa najdu nejaki Hogrovia a Ferdovia, co si s tebou o tom pokecaju.
Kazdopadne Donald rozohral velku hru a az cas ukaze, ci z toho USA vytazi alebo na to doplati. Ale takyto prepad som uvital, idealny vypredaj.
Kazdopadne si mozme byt isti, ze z toho vytazi on. Este pridu tax cuts a stocks pojdu hore dalsich 10% za jeden den.
Pre biznis a investicie je najlepsia stabilita. Toto co je teraz je extremne spekulativne. Neda sa nic predpovedat. O tyzden to moze byt vsetko inak.
Myslis, ze to bude stacit?
K cemu by to melo stacit? Postnul jsem to ciste jako meme pro pobaveni. Kazdopadne chapu, ze nekomu muze DJT lezet v zaludku a nezasmeje se u toho.
Investujem dlhodobo, takže je mi úplne u prdele, či sa to dnes znova prepadne o 10% alebo nie a aj to ako to bude o týždeň. Ak sa to znova prepadne takto výrazne, tak len znova dokúpim a o rok, dva, päť sa budem nad tým prepadom na grafe pekne usmievať.
tak je to spravne