Vždyť i Júki byl v této fázi kariéry lepší.
Možná jsem ale jen za každou cenu proti všem, mám k tomu sklony.
Vždyť i Júki byl v této fázi kariéry lepší.
Možná jsem ale jen za každou cenu proti všem, mám k tomu sklony.
To nevím, Júkiho jsem nesledovala. Moje chyba. Ale já mu docela fandím, to zase jo . Teď koukám, že do F3 naskočil v 19 letech a ty výsledky nebyly bůhví co. Arvidovi je 16, tak má slušnou rezervu a může si něco dovolit. Nebo koukám na špatnou statistiku?
https://cs.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAki_Cunoda
Měl jsem na mysli F2.
Já vycházím z toho, že je F2 už pár let strašně slabě obsazená a přesto jaké má podmínky se neprosazuje.
Ale pravda je, že tomu vůbec nerozumím, vycházím jen z toho, že mají stejnou techniku, nástroje a procesy, takže by to mělo být dokonalé podnebí pro " explozi talentu" a tu tam nevidím ani vzdáleně .
Pobavilo
Kde ty na to chodis…
Puff to fotí rovnou v paddocku, než ho odchytnou a vyhodí
Sainz bude jezdici nahradnik Mercedesu, to je jasny.
Teď ještě posbírat sázky jestli druhý jezdec Mercedesu bude Kimi, nebo Emil.
Nejsem si jistá, jestli teď mluvíme oba o tom samém jezdci. Já jsem narážela na Arvida Lindblada, který teprve letos přestoupil do F3. Ale nakonec je to jedno .
Tak to samozřejmě pardón, nějak jsem do toho zamotal Júkiho.
Asi potřebuju pauzu mám strašnej fofr…
Lindblad je tvrďák, co závodil s utrženým prstem, to ho asi kvalifikovalo do Redbullu .
No jo, to bude ono. Jednoho takového už tam měli a docela se chytil, tak bude uříznutý prst asi podmínka přijetí .
To je Vettel jako kojenec?
Kam na ty fotky chodíš
No jasně, tady je to líp vidět:
a tady docela i ten zraněný prst:
Na fotky mám strejdu googla, jen to chce si pamatovat, co člověk hledá . Snad nedělám nic špatného, ale netvrdím, že jsou to moje fotky…
Můj bývalý skorosoused chodil pravidelně při závodech pokecat s jeho taťkou v kempu do jejich karavanu.
To jsem ještě byl jouda, co se styděl, tak jsem na ně koukal z dálky .
Taky samozřejmě neumím německy.
Když Vettel skončil, tak dal jeho brácha na instagram dost rodinných fotek z jeho začátků (tyhle teda myslím ne, to je odjinud). Vypadali vesměs jako těžce v pohodě rodina.
Lando si to nesmí tak brát, stalo se, poučit se a jede se dál. “Psychokouč” samo je přínos a když jsou táhnoucí se problémy je lépe ho vyhledat dříve než později, nebo pro jistotu ho mít preventivně už od začátku. Na vrcholové úrovni to je běžnou věcí. Důležité je z toho nedělat vědu, to je pro žraloky mezi žraloky nutností
S tím psychologickým koučem, nebo terapeutem bych ukázal na příběh Michaela Phelpse (za mě jednoho z nejlepších sportovců v historii)
Zvládal se připravit sám?
Měl terapeuta velmi dlouhou dobu, potom se k němu i vrátil, teď sám založil organizaci, co podporuje nejen sportovce, kteří v tomto potřebují pomoct
V Mcl prý to nemá mít Lando jednoduché a pokud jsou šumy pravdivé, tak by otěže měl převzít Piastri.