Ako kus dreva, opisuje správanie monopostu Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

A prečo má George iné komponenty? Lebo ich rozbil

Ty si to zrejme nepochopil, mna to preslo ale ty tu pises bludy typu keby, ved to nikoho nezaujima :slight_smile: to by som mohol napisat, ze keby Hamiltonovi viac sedelo auto a setup tak by zajazdil lepsie…

Nemyslím karoserii, ale jiné komponenty uvnitř vozu. Už s přesahem na další rok.

Tak proč tu neustále píšete kecy o Masim a AD 21? to už taky nikoho nezajímá, ale vy veškeré chyby co Sir v tom roce udělal svádíte jen na tenhle moment

Ja ti poviem že Red Bulakom to je treba vždy pripomenúť ako fraškou sa dostali k titulu a tvária sa že to bolo zaslúžene :joy: Navyše keď neustále porušujú pravidlá

Nebyl to nahodou mercedes, kdo byl diskvalifikovanej ze zavodu za poruseni pravidel?

1 Like

Ne, normálně. :grin:
Prostě George má uvnitř vozu jiné komponenty, které už Hamilton z logických nedostane.

Takze je zbytečný aby Hamilton jezdil.
Pustil bych teď na 2 závody Kimiho a pak dal Abu jako rozlučku.

Akorát tam budou asi vysoké marketingové smlouvy, takže se to nestane.

2 Likes

Já zapomněl že titul se uděluje za poslední závod a ne za celou sezonu

2 Likes

Jaaj tak tá prvá veta znela sarkasticky :joy: A však to je jasné celú sezónu boli najvyrovnanejšia dvojica aj keď ho Russel porážal a zrazu sa ledva do Q3 dostane

Po techlech jedincich nemuzes chtit, aby to vedeli. Vsak oni si nepamatujou ani to, co bylo pred tydnem.

1 Like

Vtedy rozhodoval posledný závod keď si spomínaš

Tak u Hamilton sa čisto vytratila iskara a je to poznať aj na výkonoch. Sám som zvedavý ako to dopadne s Ferrari. Aby neskončil ako Vetel na konci pôsobenia. A druhá vec sú zase vylepšenia Mercedesu, ktoré vôbec nefungujú. Russel ich nemá a jazdí celkom slušne a bol by som zvedavý ako by jazdil s vylepšeniami kpt má Hamilton

1 Like

Pred 2 týždňami FIA zakázala Red Bullu používať zariadenie na úpravu svetlej výšky počas parc fermé… Tak kto si teraz nepamätá?

Pokud vim, tak jim nic nedokazali. Za to mercedesu jo a hned ho behem dvou let 2x diskvalifikovali. A na to meneni tlaku v pneu vcera uz si taky zapomnel?

1 Like

No predsa preto lebo tie chyby su irelevantne :slight_smile: toto bolo porusenie pravidiel a fair play, to co hovoris ty boli chyby prevazne jazdecke. Ale zrejme to nevies odlisit, co uz narobime :slight_smile:

“Nič im nedokázali” :joy::joy: Na čo to tam bolo namontované len tak pre srandu? :joy: Si vtipný

1 Like

Muze bejt. Ale porad nebyli 2x diskvalifikovany a nemenili tlak v pneu behem cervenych vlajek.

1 Like

To sice jo, ale nebýt několika velkých chyb Sira během sezony, a 2 červených vlajek které mu extrémně pomohli tak v posledním závodě o nic nešlo

1 Like

Ibaže vďaka červenej vlajky včera menil penu aj Verstappen a vďaka nej aj vyhral… A koľko máš rokov? Ideš porovnávať zodratu podlahu kde bolo auto diskvalifikované alebo ľahšie auto o pár kíl kde bol tiež diskvalifikovaný s autom ktoré malo namontovaný nelegálny komponenty bohvieako ako dlho?

1 Like

Tlak menil jen mercedes. Zbytek tvyho komentu je opet jen krec. Proste se s tim vyrovnej, ze mercedes podvadi a hotovo.

2 Likes