A prečo má George iné komponenty? Lebo ich rozbil
Ty si to zrejme nepochopil, mna to preslo ale ty tu pises bludy typu keby, ved to nikoho nezaujima to by som mohol napisat, ze keby Hamiltonovi viac sedelo auto a setup tak by zajazdil lepsie…
Nemyslím karoserii, ale jiné komponenty uvnitř vozu. Už s přesahem na další rok.
Tak proč tu neustále píšete kecy o Masim a AD 21? to už taky nikoho nezajímá, ale vy veškeré chyby co Sir v tom roce udělal svádíte jen na tenhle moment
Ja ti poviem že Red Bulakom to je treba vždy pripomenúť ako fraškou sa dostali k titulu a tvária sa že to bolo zaslúžene Navyše keď neustále porušujú pravidlá
Nebyl to nahodou mercedes, kdo byl diskvalifikovanej ze zavodu za poruseni pravidel?
Ne, normálně.
Prostě George má uvnitř vozu jiné komponenty, které už Hamilton z logických nedostane.
Takze je zbytečný aby Hamilton jezdil.
Pustil bych teď na 2 závody Kimiho a pak dal Abu jako rozlučku.
Akorát tam budou asi vysoké marketingové smlouvy, takže se to nestane.
Já zapomněl že titul se uděluje za poslední závod a ne za celou sezonu
Jaaj tak tá prvá veta znela sarkasticky A však to je jasné celú sezónu boli najvyrovnanejšia dvojica aj keď ho Russel porážal a zrazu sa ledva do Q3 dostane
Po techlech jedincich nemuzes chtit, aby to vedeli. Vsak oni si nepamatujou ani to, co bylo pred tydnem.
Vtedy rozhodoval posledný závod keď si spomínaš
Tak u Hamilton sa čisto vytratila iskara a je to poznať aj na výkonoch. Sám som zvedavý ako to dopadne s Ferrari. Aby neskončil ako Vetel na konci pôsobenia. A druhá vec sú zase vylepšenia Mercedesu, ktoré vôbec nefungujú. Russel ich nemá a jazdí celkom slušne a bol by som zvedavý ako by jazdil s vylepšeniami kpt má Hamilton
Pred 2 týždňami FIA zakázala Red Bullu používať zariadenie na úpravu svetlej výšky počas parc fermé… Tak kto si teraz nepamätá?
Pokud vim, tak jim nic nedokazali. Za to mercedesu jo a hned ho behem dvou let 2x diskvalifikovali. A na to meneni tlaku v pneu vcera uz si taky zapomnel?
No predsa preto lebo tie chyby su irelevantne toto bolo porusenie pravidiel a fair play, to co hovoris ty boli chyby prevazne jazdecke. Ale zrejme to nevies odlisit, co uz narobime
“Nič im nedokázali” Na čo to tam bolo namontované len tak pre srandu? Si vtipný
Muze bejt. Ale porad nebyli 2x diskvalifikovany a nemenili tlak v pneu behem cervenych vlajek.
To sice jo, ale nebýt několika velkých chyb Sira během sezony, a 2 červených vlajek které mu extrémně pomohli tak v posledním závodě o nic nešlo
Ibaže vďaka červenej vlajky včera menil penu aj Verstappen a vďaka nej aj vyhral… A koľko máš rokov? Ideš porovnávať zodratu podlahu kde bolo auto diskvalifikované alebo ľahšie auto o pár kíl kde bol tiež diskvalifikovaný s autom ktoré malo namontovaný nelegálny komponenty bohvieako ako dlho?
Tlak menil jen mercedes. Zbytek tvyho komentu je opet jen krec. Proste se s tim vyrovnej, ze mercedes podvadi a hotovo.