Ako Katar či Saudská Arábia. Madrid údajne zaplatil F1 horentnú sumu | Magazín F1 - F1online.sk

Ne je to jasný.
Španělská vláda brojí prot Katalánsku. Proč by jinak přepláceli svůj vlastní okruh?

Však je Barcelona perfektní okruh. Naprosto skvělej od A-Z.

A má se nahradit nějakým paskvilem v Madridu?..
Meh meh…

Ne, to není boj proti Katalansku, ale Madrid je jedno z nejdražších měst v Evropě, Barcelona okruh leží 20km od Barcelony. Návštěvnost je vysoká, jen když jezdí španělští jezdci na čele, úplně jednoduše pak vyvodíš, že si můžeš dát okruh do hlavního města, vytrískat z toho víc a pak si domluvíš vyjmkunna 2 GP :slightly_smiling_face:

Čísla neznám, ale tomu bych se strašně divil.

Já tomu taky nerozumím. Honza je profík. :slight_smile:
Našel jsem jen toto.

Ale ekonomická situace s trhem potenciálních kupců je rozdíl :slightly_smiling_face: jestli máš ve Španělsku 40mil obyvatel a v ČR 10mil obyvatel je sakra znát, kolik lidí tam má auto nebo si bude kupovat různý merche atd. Pokud chceš hodnotit rozdělení bohatosti mezi obyvatele, tak paradoxně v ČR je vyšší rozptyl, než ve Španělsku. Já nevím, proč ty musíš být vždycky v opozici :slightly_smiling_face:

Puffe v percentach ste pred Spanielmi.
Vo velkosti trhu ani nahodou.
Inak s Tebou suhlasim (tlak na katalancov)
Kazdopadne ak by nemci polozili na stôl 50 mega, zrazu by Domenicali tvrdil, ze Nemecko je zaujimavy trh :alien:

1 Like

@PUFF ze sebe jen dělá ekonomickeho neznalce, jako by byl v ANO, aby si mohl propagovat svůj nazor :grinning:

Větší jsou. Pak do toho vstupuje possibility vs probability.
To je jedno. :slight_smile:

Hele co jsem našel já tak to vypadá že ve Španělsku se prodá až 4x více nových vozů než v ČR :thinking:
https://www.kurzy.cz/zpravy/718220-acea-prodeje-aut-v-eu-v-dubnu-rostly-mezirocne-o-17-2-podil-bateriovych-elektromobilu-na-11-8/
… a obecně se o Španělským trhu s automobily mluví jako o čtvrtém největším v EU, po Německu, Francii a Itálii.

1 Like

Puff se sekl no, tak to chtěl zamluvit, už ho nechte :smile:

To je docela logické.

Je, tak proč jsi ale tvrdil že Španělsko je docela shit trh a možná i ČR má silnější :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

No.
Tak jsme na stejné úrovni, možná lehce nad nimi. Je jich 4x víc, tak prodají 4x více aut.
Však to je logické.

1 Like

Tak jest, proto mluvíme o silném trhu, ne shit trhu.

2 Likes

Vlastně.
10,500,000/18,430
47,700,000/74,750

Jsme na tom líp. :stuck_out_tongue::grin:

Ano ano Puffe, jsme na tom líp, ty nejlíp :stuck_out_tongue_winking_eye:

Myslím, že Puff je jen přepracovaný, tak mluví z cesty :grinning:

Já ne, já si žádný auto nekoupil.
Honza má furt nějakou funglovku, tak nám možná zvyšuje a tím kazí čísla.

Kdo bude v Bahrajnu na podiu?
  • Daniel Ricciardo
  • Júki Cunoda
  • Lewis Hamilton
  • George Russell
  • Lando Norris
  • Oscar Piastri
  • Fernando Alonso
  • Lance Stroll
  • Logan Sargeant
  • Alexander Albon
  • Charles Leclerc