Ne je to jasný.
Španělská vláda brojí prot Katalánsku. Proč by jinak přepláceli svůj vlastní okruh?
Však je Barcelona perfektní okruh. Naprosto skvělej od A-Z.
A má se nahradit nějakým paskvilem v Madridu?..
Meh meh…
Ne je to jasný.
Španělská vláda brojí prot Katalánsku. Proč by jinak přepláceli svůj vlastní okruh?
Však je Barcelona perfektní okruh. Naprosto skvělej od A-Z.
A má se nahradit nějakým paskvilem v Madridu?..
Meh meh…
Ne, to není boj proti Katalansku, ale Madrid je jedno z nejdražších měst v Evropě, Barcelona okruh leží 20km od Barcelony. Návštěvnost je vysoká, jen když jezdí španělští jezdci na čele, úplně jednoduše pak vyvodíš, že si můžeš dát okruh do hlavního města, vytrískat z toho víc a pak si domluvíš vyjmkunna 2 GP
Čísla neznám, ale tomu bych se strašně divil.
Já tomu taky nerozumím. Honza je profík.
Našel jsem jen toto.
Ale ekonomická situace s trhem potenciálních kupců je rozdíl jestli máš ve Španělsku 40mil obyvatel a v ČR 10mil obyvatel je sakra znát, kolik lidí tam má auto nebo si bude kupovat různý merche atd. Pokud chceš hodnotit rozdělení bohatosti mezi obyvatele, tak paradoxně v ČR je vyšší rozptyl, než ve Španělsku. Já nevím, proč ty musíš být vždycky v opozici
Puffe v percentach ste pred Spanielmi.
Vo velkosti trhu ani nahodou.
Inak s Tebou suhlasim (tlak na katalancov)
Kazdopadne ak by nemci polozili na stôl 50 mega, zrazu by Domenicali tvrdil, ze Nemecko je zaujimavy trh
Větší jsou. Pak do toho vstupuje possibility vs probability.
To je jedno.
Hele co jsem našel já tak to vypadá že ve Španělsku se prodá až 4x více nových vozů než v ČR
https://www.kurzy.cz/zpravy/718220-acea-prodeje-aut-v-eu-v-dubnu-rostly-mezirocne-o-17-2-podil-bateriovych-elektromobilu-na-11-8/
… a obecně se o Španělským trhu s automobily mluví jako o čtvrtém největším v EU, po Německu, Francii a Itálii.
Puff se sekl no, tak to chtěl zamluvit, už ho nechte
To je docela logické.
Je, tak proč jsi ale tvrdil že Španělsko je docela shit trh a možná i ČR má silnější
No.
Tak jsme na stejné úrovni, možná lehce nad nimi. Je jich 4x víc, tak prodají 4x více aut.
Však to je logické.
Tak jest, proto mluvíme o silném trhu, ne shit trhu.
Vlastně.
10,500,000/18,430
47,700,000/74,750
Jsme na tom líp.
Ano ano Puffe, jsme na tom líp, ty nejlíp
Myslím, že Puff je jen přepracovaný, tak mluví z cesty
Já ne, já si žádný auto nekoupil.
Honza má furt nějakou funglovku, tak nám možná zvyšuje a tím kazí čísla.
0 účastníci