Akí sú traja najlepší piloti v histórii Red Bullu? Max, Max a Max, odpovedal Coulthard | Magazín F1 - F1online.sk

Tu s tebou súhlasím. Ale nie je pravda, že trať bola uprataná.

Na druhú stranu, celé zmätky okolo toho kto sa kedy má púštať a nemá púštať spôsobili predĺženie celej SC fázy (a dobehnutie o kolo pomalých jazdcov) a nebyť toho, tak ten SC naozaj stihne skončiť skôr a reálne by sa závodilo. Takže sme zase na začiatku, že sa proste prepočítali.

1 Like

Akože do koho. Do Hogra? ktorý si obtiera hubu o každého, dookola, všade tam aj kde daný užívatel nie je?

No áno, to máš pravdu. Ty síce opakovane j3beš do ježka aký je toxický, zaujímavé ale že to robíš iba jemu (a mne v minulosti). Akurát tá tvoja taktika jak ho máme nechať (hogra) a bude tu klud nefunguje.

5 Likes

Niesi hoden ​

snad sa nehnevas, ja pisem s humorom…ale ta taktika o ignoracii sa mi zdalo, ze fungovala.

2 Likes

Vidíš, není toxickej jen ježek, ale i rHapo. Rychle mu praskla cevka

Proč tady zase lžeš?

Ja mam ignorovat hogra pricom on ma aktivne napada, mam ignorovat teba ked do mna ides svoje infantilne ranty, pride ti to logicke? :smile:

2 Likes

Nejhorší je, že to udělal na půl.
Auta mezi 1 a 2 místem odklidil a auta mezi 2 a 3 místem nechal. Jestli tohle nikdo nevidí jako manipulaci závodem, tak už opravdu není pomoci. Buďto měl odklidit vše nebo nikoho.

1 Like

Kde jsem tě dneska začal napadat? Však ty si začal s tím: běž si k doktorovi napustit hlavu mozkem.
To fakt nejsi schopnej ani ve 25 letech mít trochu sebereflexe?

25 si zabil bodaj by som mal 25 :smile: aj si pekne zdoraznil to “dneska”

2 Likes

Tak ty začneš vždycky a pak tu s rHapem brečíte, že se vám to vrací :grinning:

Jasne ze ano, pravdu mas ako vzdy :+1::hedgehog:

ja to myslim v dobrom :smiley:

1 Like

Aj ja a dostavam od teba sodu :sob:

Zaslouženo, a ty to víš :slightly_smiling_face:

Ignoruj ma, vezmi si k srdcu radu pana prancinghorsa :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Jakože si tu dělal anketu na to, kdo mě bude ignorovat, kde si sám hlasoval, abys to pak opakovaně porušil? Ok

Zivot neni fer ​

Nestěžuj si furt