Nejlepší jezdec co jezdil za RedBull byl Ricciardo, porazil Maxe i Seba. Ricciardo vyšuměl až v McLarenu.
ale predsa to, ze by to bez Massiho “pomoci” v AZ nedal neznamena, ze ten titul nebol vybojovany. Z Maxovho pohladu to bolo stastie rovnako ako billiard v Madarsku zase smola.
Nech sa evka sama vyjadri na koho to adresovala ale myslim ze obaja vieme na koho to bolo myslene
V Maďarsku nebyla žádná smůla 🫡
Spojeni Red Bull - Vettel bylo prirozene, aktualne jeste porad celime dozvukum modre nudy, jeste to chvili potrva a pak zas bue svet F1 v poradku.
jak nebola? 15z
kolko si myslis Verstappen este vyhra VC do konca sezony?
Tezko rict, pokud jeste letos vyhraje bude to spis o zavahani souperu, VER neni typ bezneho pilota, je cerno bilej, rad krouzi na cele, mezi piloty v poli je jak slon v porcelanu, rika ze spatne vidi, nevim…
No sak to mal vlastne stastie, ze donho Bottas narazil keby ho tam Bottas nezostrelil, s velkou pravdepodobnostou by sme prisli o velku dramu v AD a polka fora by nemohla nariekat o ukradnutom titule
no nevyzera, ze by ho bavilo zavodit koleso na koleso.
Záleží jak se jim povede úvod po letní pauze. Jestli moc ne, tak asi moc ne.
Jo, VER je z toho primo nestastnej kdyz musi zavodit, je to pro nej podradna cinnost.
Chybaju mi casy Volejnika bobe
No tak Red Bull bilancuje, Marko se podival pravde do oci, zjistil ze je asi vazne sociopat, plus jejich auto umi ridit jen jeden pilot a to se do konce roku nezmeni, plus vyhled na pristi rok je nulovy, tohle auto dosluhuje, prostoru na upgrade uz moc neni, a stavet novy na jeden rok nebudou, Newey je pryc a novej technickej reditel ma uz ted nadelane v kalhotach.
Tak Seb je druhy …
Dobre som sa zasmial Davide …
Jo, veci nejsou tak jak byly 🫣
Víme, jak jde o Vettela, tak vidi Evka rudě
A proč už ne? FIA mění pravidla?
Pomery se meni.
Aj Christian Klien tusim jazdil za Red Bull, ja len, aby sa na neho nezabudlo.