Akí sú traja najlepší piloti v histórii Red Bullu? Max, Max a Max, odpovedal Coulthard | Magazín F1 - F1online.sk

Nejlepší jezdec co jezdil za RedBull byl Ricciardo, porazil Maxe i Seba. Ricciardo vyšuměl až v McLarenu.

ale predsa to, ze by to bez Massiho “pomoci” v AZ nedal neznamena, ze ten titul nebol vybojovany. Z Maxovho pohladu to bolo stastie rovnako ako billiard v Madarsku zase smola.

2 Likes

Nech sa evka sama vyjadri na koho to adresovala ale myslim ze obaja vieme na koho to bolo myslene :+1:

V Maďarsku nebyla žádná smůla 🫡

Spojeni Red Bull - Vettel bylo prirozene, aktualne jeste porad celime dozvukum modre nudy, jeste to chvili potrva a pak zas bue svet F1 v poradku.

jak nebola? 15z

kolko si myslis Verstappen este vyhra VC do konca sezony?

Tezko rict, pokud jeste letos vyhraje bude to spis o zavahani souperu, VER neni typ bezneho pilota, je cerno bilej, rad krouzi na cele, mezi piloty v poli je jak slon v porcelanu, rika ze spatne vidi, nevim…

No sak to mal vlastne stastie, ze donho Bottas narazil :blush: keby ho tam Bottas nezostrelil, s velkou pravdepodobnostou by sme prisli o velku dramu v AD a polka fora by nemohla nariekat o ukradnutom titule

3 Likes

no nevyzera, ze by ho bavilo zavodit koleso na koleso.

Záleží jak se jim povede úvod po letní pauze. Jestli moc ne, tak asi moc ne. :smiley:

Jo, VER je z toho primo nestastnej kdyz musi zavodit, je to pro nej podradna cinnost.

Chybaju mi casy Volejnika bobe

1 Like

No tak Red Bull bilancuje, Marko se podival pravde do oci, zjistil ze je asi vazne sociopat, plus jejich auto umi ridit jen jeden pilot a to se do konce roku nezmeni, plus vyhled na pristi rok je nulovy, tohle auto dosluhuje, prostoru na upgrade uz moc neni, a stavet novy na jeden rok nebudou, Newey je pryc a novej technickej reditel ma uz ted nadelane v kalhotach.

1 Like

Tak Seb je druhy …
Dobre som sa zasmial Davide …

Jo, veci nejsou tak jak byly 🫣

1 Like

Víme, jak jde o Vettela, tak vidi Evka rudě :smile:

A proč už ne? FIA mění pravidla?

Pomery se meni.

1 Like

Aj Christian Klien tusim jazdil za Red Bull, ja len, aby sa na neho nezabudlo.

1 Like