Podle mě by Wolff v současné situaci Verstappena bral všemi deseti. Zná jeho kvality, oslabil by Red Bull a nahradil odcházejícího mistra světa úřadujícím mistrem světa, což má pro tým jako Mercedes marketingový význam. To jsou faktory důležitější než osobní zhrzenost. Na to je Wolff zase moc dobrý manažera než aby v takové otázce nechal zvítězit emoce.
Tiez som neni tak uplne presvedceny, ze Wolff tak strasne Verstappena chce. Skor mi pride, ze to robi z inych dovodov. Pride mi to vsak cez ciaru. Nepocul som minuky rok Vasseura vykrikovat, ze rokoval s Hamiltonom a to ho naozaj chcel a ziskal.
Sainz je zajímavá akvizice? To by se už víc vyplatilo zariskovat s Antonelim.
Antonelli je niečo ako draftová jednotka v NHL. Nikdy nevieš, či dopadne ako Patrik Štefan alebo Sidney Crosby. Naproti tomu od Sainza už vieš, čo môžeš očakávať.
Vzdy som Wolffa kritizoval za jeho az nechutne politikarcenie a utoky na Hornera, ale v tomto pripade si myslim, ze je to v poriadku. Odchadza mu Hamilton a potrebuje do Mercedesu dostat najvacsie mozne meno a najlepsieho pilota, lebo v Russellovi asi buducu megastar nevidi a navyse nie je ani tak vyrazna osobnost. Zaroven boli v RB interne problemy, a tak to len Wolff vyuziva vo svoj prospech a snazi sa Verstappena prehovorit akymkolvek sposobom.
Ja ti neviem. Keby toho Verstappena tak strasne Wolff chcel, zrovna by sa mal takychto vyjadreni zdrzat. Tieto veci sa riesia za zatvorenymi dverami. Ja za tymto vidim len dalsiu snahu si kopnut do Hornera alebo RBR ako takeho.
Taketo veci sa vytahuju po rokoch, ked nemaju ziadny vplyv (Vtedy a vtedy sme spolu rokovali ale nevyslo to). Ale ved co sa pri Wolffovi divim
Praveze to vidim tak, ze tieto medialne reci mozu nastrbit Hornera a jeho doveru v zotrvanie Verstappena. A myslim si, ze od 2026 uvidime Maxa vedla vysmiateho Tota alebo bude novym najlepsim synom Lawrenca Strolla (po tom co Alonsa alebo Lanca da do hniezda zachrany).
Horner ako dobry manazer s tym tiez musi pocitat a ako Verstappen “nejednal” s Wolffom, tak Horner “nejedna” s inymi jazdcami. Kazdy stale skenuje co je na trhu, prehlad musia mat, lebo podpisana zmluva nic neznamena.