Aj Mercedes je od nás silnejší, povzdychol si Marko. Nádeje vlieva do Imoly | Magazín F1 - F1online.sk

hej no mam to podobne ja som zase fanusik ferrari, ale ja som urcite vela krat neobjektivny lebo fandim leclercovi :smiley:

1 Like

Pokud je Lewis kritizovan, i mnou, ze si jindy nedokaze nastavit auto jako Charles, pak to ze jemu auto nastavili dobre porad podle me svedci o dobre odvedene praci z jeho strany.

A silnych okruhu ma Lewis pomerne dost.

Tak to mas dobrej vkus. Minimalne s Charlesem. :grin::wink: U toho Ferrari, to ti nezavidim. Ale chapu to. :+1:

A ja si zase myslím že je RB na Tom minimálne rovnako ako Mercedes. Len tam to robia 2 piloti.

Horší nie sú to jediné ukazuje táto tabuľka

Mňa hrozne baví ako sa niektorí rozkosuju nad šprintom

V Číne sa nedá predbiehať. Lewis tam mal dobrú Q, to mu veľmi pomohlo.

To mal ale aj Antonelli v Miami …len tam sa predbieha ľahko.

A vlastne to aj sedí, Lewis jazdí približne to čo 18 ročný rookie. nič viac z neho zatiaľ nevyšlo .

Ano George se urcite stara o rozdil. V tuto sezonu je nejkonzistentnejsim pilotem, fakticky bez chyb.

Kazdopadne Kimi Andrea predstavuje podle me pro George vyzvu. A muj soukromy odhad je, ze nejpozdeji pristi sezonu zacne Kimi vyhravat zavody. Ale je to jen dojem. Cisla jsou ted jednoznacne na strane George.

Ja se nad nim nerozkosuju, ale letosni sprinty se mi libi.

Ale urcite se s tebou nebudu hadat o Lewisovu formu, nebo jeho vykony. Za me, mimo sprintu v Cine, je Kimi lepsi.

McLaren je Oscar a Lando, Ferrari je Charles, RBR je Max a Mercedes je George a Kimi. Tak to vidim ja.

Piloti jsou v teto sezone klicem k uspechu. Nebyt prevahy McLarenu byla by to neskutecna sezona. Ale treba jeste bude.

Nevzdychat a makat. :slightly_smiling_face::+1:

Rbr a Ferrari podla mna ako prvi ohlasia alokaciu na 2026

RB nový vstup chlazení, nová plouteF.

2 Likes

To je cisto na Imolu?

Jako spec? To asi ne. Řekl bych, že celkově jako další upgrade.

2 Likes

@PUFF Kimiho začínam mať rád, Mercedes pre celú jeho triedu po Kimiho lobbingu im vybavil Paddock passy.

1 Like

Toto je fotka z Petronasu v Stredu z Turína.

Jeho trieda bola v paddocku dnes aj v motorhome, aj pri aute.

Cez víkend budú na tribúne ak som to pochopila.

Kimi podľa mňa vyhrať môže aj túto sezónu hneď. Zaslúžil by si už aspoň pódium a už sa tam blíži, už ide do módu poskladám celý víkend, lebo zatiaľ mal byť lepší Race alebo Quali…dal si to za cieľ do letnej pauzy…ja by som mu to dopriala už tento víkend, za tú skvelú prácu čo zatiaľ odvádza.

Ale vidieť,že hoci je na nováčika veľmi konzistentný chýbajú mu proste skúsenosti ktoré George má a to chvíľku potrvá.
Presne preto sú čísla na strane Georga tak výrazne, hoci rýchlostne nie sú ďaleko. Občas je ešte taký Brundle ho nazval 80’s driver, čisto pretekár a potrebuje sa učiť ako sa v niektorých situáciách zachovať.

George je veľmi chytrý pilot a takéto veci ma zvládnuté.

Ale určite sa vyrovnajú a nebude to pre GR zlá vizitka, lebo Kimi začal nad očakávania… Konzistetne, bez chýb a aj nabral veľkú rýchlosť.

Mňa šprinty stále nebavia, ale to je vec názoru.

Kimi je lepší ako Lewis najmä čo sa týka individuálnych výkonov aj z môjho pohľadu.

Ja stále verím, že Mercedes sa ešte dotiahne a George aj Kimi sa tam zamiešajú, aby to bolo zaujímavé. Kimi ho energia aj Georgov rozum by to mohol potom zamiešať.

A paradoxné je, že tak ako všetci vraveli,že z top 4 tímov najslabšia dvojica tak paradoxne je to práve Toto, čo má najmenší problém medzi pedálom a volantom podľa mňa.
Má tam skúseného jazdca a skvelý talent.

McLaren bude boj a môže to škodiť, RB má len jedného pilota a Ferrari je klasika a tiež tam výkony podáva len Charles.