A je ruka v rukáve! Charles Leclerc predĺžil zmluvu s Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Pozdrav z RMC, počasí bezva, na Col de Turini skoro bez sněhu.
Vyhraje Evans a Škodovky…
Signál není

10 Likes

Vcera som ta peclivo hladal ale nevidel som ta na kamerach nikde :grinning: iba nejakeho robotka :grin:

Vasseur si podle mě už dávno vybral, bez ohledu na výsledky. Podobně tomu bylo v RedBullu, Max byl vyvolený ještě dříve než to bylo na výsledcích vidět. Je to možná diskutabilní a dá se na to pohlížet z mnoha stran, ale co je jasné je že to druhé místo se v týmu stane prostě nepoužitelné (pro boj s jedničkou). Jde o potlačení potenciálních interních třenic. Trochu jsem si myslel že je to v F1 na ústupu, no obávám se že Ferrari se přidává k RedBullu.

1 Like

“Fernando is faster than you”

1 Like

Ještě dodám že bude to boj s jinou metodou u McLarenu či Mercedesu, kde druhá sedačka zabitá není a bylo by velmi zajímavé sledovat tyto rozdílné metody u podobně výkonných aut :thinking: Je jasný že výhody jsou asi na straně jasné jedničky, až na tu jednu výhodu o které jsem psal pro 2 funkční sedačky :smile:

Odvolávám, co jsem odvolal… slibuji, co jsem slíbil.

Pěkný. Včera jsem koukal na obě stage.
Evans jel kudlu, ale vyhraje Ogier.

1 Like

Thierry, Tanak a Katsuta všichni na stejné ledové plotně venku , ráno před startem ve stejném místě Ogierovo špión spadl z mostku a za ním další dva…
Černý led se tomu říká :grinning:.

4 Likes

Věřím, že se Ferrari pod Vasseurem zlepší, ale je tam po Binottovi tolik práce, že rok vládnutí lepší rukou stačit nebude. Zlepšení ale určitě bude hodně viditelné.

1 Like

Kéž by no, Charles si nesmírně zaslouží, mít tu sezonu konečně v klidu bez nějakých překvapení

2 Likes

Leclerc ani Ferrari ale nejsou tak dobří jako Emil s RB, proto si nemůžou dovolit tak moc riskovat pouze jedním jezdcem. Momentálně je ve Ferrari dýmová dvojka hodně důležitá.

No… ale děje se přesnej opak. :slight_smile: :smiley:
Dělá se jednička a druhýmu se ukazuje fakáč.

Kája se sám musí postarat o to, aby se mu daly nějaké zásluhy přiřknout. :wink:

Loni moc nebylo poznat, že by se někomu házely klacky pod nohy. S tím si oba jezdci vystačili sami. :grinning:

S tým by si zrovna Ty s profilovkou Leclerca mal byť OK. :slightly_smiling_face:

1 Like

Mi to je jedno… Včera si stěžovali v SoyMotor.

Čo je SoyMotor?

Jako, já si to myslím taky :man_shrugging:

Spanielsky podcast ci taliansky

Španělskej motosport… :smiley:

1 Like