Pozdrav z RMC, počasí bezva, na Col de Turini skoro bez sněhu.
Vyhraje Evans a Škodovky…
Signál není
Vcera som ta peclivo hladal ale nevidel som ta na kamerach nikde iba nejakeho robotka
Vasseur si podle mě už dávno vybral, bez ohledu na výsledky. Podobně tomu bylo v RedBullu, Max byl vyvolený ještě dříve než to bylo na výsledcích vidět. Je to možná diskutabilní a dá se na to pohlížet z mnoha stran, ale co je jasné je že to druhé místo se v týmu stane prostě nepoužitelné (pro boj s jedničkou). Jde o potlačení potenciálních interních třenic. Trochu jsem si myslel že je to v F1 na ústupu, no obávám se že Ferrari se přidává k RedBullu.
“Fernando is faster than you”
Ještě dodám že bude to boj s jinou metodou u McLarenu či Mercedesu, kde druhá sedačka zabitá není a bylo by velmi zajímavé sledovat tyto rozdílné metody u podobně výkonných aut Je jasný že výhody jsou asi na straně jasné jedničky, až na tu jednu výhodu o které jsem psal pro 2 funkční sedačky
Odvolávám, co jsem odvolal… slibuji, co jsem slíbil.
Pěkný. Včera jsem koukal na obě stage.
Evans jel kudlu, ale vyhraje Ogier.
Thierry, Tanak a Katsuta všichni na stejné ledové plotně venku , ráno před startem ve stejném místě Ogierovo špión spadl z mostku a za ním další dva…
Černý led se tomu říká .
Věřím, že se Ferrari pod Vasseurem zlepší, ale je tam po Binottovi tolik práce, že rok vládnutí lepší rukou stačit nebude. Zlepšení ale určitě bude hodně viditelné.
Kéž by no, Charles si nesmírně zaslouží, mít tu sezonu konečně v klidu bez nějakých překvapení
Leclerc ani Ferrari ale nejsou tak dobří jako Emil s RB, proto si nemůžou dovolit tak moc riskovat pouze jedním jezdcem. Momentálně je ve Ferrari dýmová dvojka hodně důležitá.
No… ale děje se přesnej opak.
Dělá se jednička a druhýmu se ukazuje fakáč.
Kája se sám musí postarat o to, aby se mu daly nějaké zásluhy přiřknout.
Loni moc nebylo poznat, že by se někomu házely klacky pod nohy. S tím si oba jezdci vystačili sami.
S tým by si zrovna Ty s profilovkou Leclerca mal byť OK.
Mi to je jedno… Včera si stěžovali v SoyMotor.
Čo je SoyMotor?
Jako, já si to myslím taky
Spanielsky podcast ci taliansky
Španělskej motosport…