24 Hodín Le Mans 2025

komu dlhsie vydrzi energia podla teba? myslim to tak, ze kto musi castejsie dobijat/tankovat? Ferrari vs Porsche.

Porsche má lepšiu a o dosť (energia na stint) ale akosi moc spomaľujú

Ešte bude Ferrari 1/2/3 a to by bolo legendárne

Poslal som celú BOP tabuľku, Ferrari a Toyota majú najhoršie BOP

ano maju, ale mam pocit, ze iba tu elektricku.

ja som to myslel inak. Ale to je jedno… :smiley:

edit: v takomto vyrovnanom poli moze vela spravit aj pilot

a Porsche #6 sa zase po pitstope prepadlo…nechapem

1 Like

Aspon, ze Rossi vedie :smiley:

2 Likes

Ja viem, sorry bol som mimo domu, tak som skoro nič nestíhal iba narýchlo odpisoval

nadherne zabery na tri Ferrari tesne za sebou v tme…nestihol som spravit screenshot :confused:

#50 Ferrari na druhom mieste dostalo prejazd boxovou ulickou za porusenie pravidiel zltej vlajky

mnoho aut pocas jednej zltej porusilo pravidla a postupne dostavaju penalizacie.

Však tam dostáva penalizáciu polovica gridu ako vidím.Ferko zapne naplno a to dobehne.

trapne Ferrari sa snazia o timovu reziu…

Benefit pre 51 a 83. Každá ide inú stratégiu.

ale nebrzdil ho, 51 bolo vyse sekundy za 83

Ale však to neswapli ani, ptm 83 chybovala a skončila v štrku. Oni chceli aby 83 išla v slipstreame a mohla viac robiť lift and coast, tým šetriť palivo.

potom preco ubezpecovali Calada v 51, ze sanca na predbehnutie pride ked bude traffic atd…

ale zaujimave, ze ho zase predbehol cez boxy

nevies ako sa teraz 51 dostalo cez 83? nejak mi to uslo, bud pocas alebo tesne predtym ako 6 islo do boxov

edit: tak som si to nasiel a zda sa, ze 83 ubralo a nechalo 51 ist

no a Porsche islo “predcasne” do boxov, teraz bude na cele (asi zmena strategie)

edit: 51 bola dva krat po sebe v boxoch (udajne defekt)…komentatori ani nevedia :smiley:

01:52 edit: 51 dostalo 20s stop and go za pit lane speed limit + 5s za nieco ine

02:35: Van Der Linde v BMW #46 zaseknuty v strku co sposobilo Slow Zone na polovici okruhu, Ferrari #83 islo do boxov a ziskalo mnozstvo casu na Porsche #6, s ktorym si doteraz vymienali prve miesto
Screenshot from 2025-06-15 02-36-12

03:00 Ferrari #50 dostalo penalizaciu 5s za track limits

03:13 SAFETY CAR - nehoda LMP2. Top7 isli do boxov okrem Toyoty 8, ktora bola par kol predtym

03:55 Restart, top3 v 6 sekundach (Porsche #6, Toyota #8, Ferrari #83)

04:53 Porsche sa prepadlo pri pitstope a netusim preco. #83 prave predbehlo Toyotu na prve miesto

Ja som si dal krátky spánok, lebo aj tak nov je nudná a Ferrari tam býva slabé vždy. Nevypadá to pre Ferrari zle, len factory autá stupídne penalty dostali. Ich chyba, ale dobiehajú späť.

prvy krat to pozeram takto celu noc a je to super :smiley: najprv docela chaos a teraz od restartu sa nahanaju uz hodinu. Druha cast noci patri Ferrari

neskutocny trojsuboj v noci

Tiež by som, len bohužiaľ dnes po 16:00 potrebujem byť funkčný a noc som vynechal asi cca 4h, takže žijem ale vidím bolo to peklo, ako som tipoval. Ráno sa Ferrari vráti na predok si myslím