Jj proste to je vtip toto naše SK lutovanie
Inak od Kubicovej nehody Ferrari nevyhralo titul. Kruh sa uzavrel. Dneska Kanada.
Je to velka brzda pre cely narod … a z toho prameni aj alkoholizmus, zavist a tuzba po cudzom (majetok, praca, zena, muz…) - mnohi na SK nevedia zit slobodne a stastne
Presne tak a hlavne, keď ja sa mám zle nikto sa nemôže mať lepšie
Ale hráli jste dobře.
Rigo udělal chybu při zakládání útoku, pak u toho byly ještě 2 chybičky a dali gól.
Jinak to byla škoda. Italové nezasloužené vítězství.
Taliani hrali čo museli
Skor sa bavime o mentalite ako o vykone…
To neee, takhle mládežnický fotbal nefunguje.
V mládežnickém fotbale to je dost vyrovnané.
Tak ve Ferrari se nejvíce chválí za to, že jsou Ferrari.
To máš pravdu, proto jim vždycky něco chybí.
Nemusia sa chvalit ze su Ferrari - oni proste su Ferrari
Buduci vikend je 24h na Nurburgringu a dalsi vikend 24h v Spa
@Nordotor posledny zakaznicky vitaz bol v 2005. Americky tim Champion Racing
google ai ani raz neodpovedalo spravne
pre lepsiu predstavu, 59 kol je 800 km a 3,5 hod. Celkovo 43% je 2260 km a 10,3 hod.
chcel by som vidiet presne kolko casu odjazdili jednotlivy jazdci. Mam pocit, ze aj taky Estre stravil v aute najviac z posadky.
Je krásne keď v preddôchodcovskom veku sledujete so synčekom spolu automobilové preteky, paráda👍
Syncek bude mat 18nast
A nie preddochodkovy - uzivam si “dochodok” od 50tich
V súvislosti s problémom s maticou ľavého predného kolesa, ktorý prinútil Hirakawu krívať späť do boxov nízkou rýchlosťou, čo auto nakoniec stálo sedem kôl a akúkoľvek nádej na solídny finiš, Floury prezradil, že bežný vyzúvač pneumatík sa zranil počas predchádzajúcej zastávky.
Neostýchal sa však obviniť z problému, ktorý spôsobil 17-minútovú cestu do garáže, chybu náhradného mechanika.
„V noci išiel do nemocnice a dnes ráno musel podstúpiť operáciu,“ povedal Floury. „Toto nebola dobrá správa. Dúfam, že sa rýchlo uzdraví.
„Potom to už nie je nevyhnutne zodpovednosť mechanikov. Je to kombinácia faktorov a stále to musíme jasnejšie analyzovať.“
Jaj však asi 3x hovorili že Rossiho. Tak okej, ďakujem za opravu. Ale BMW spoľahlivosť katastrofa
ano hypercars mali technicke problemy