100 miliónov dolárov? Z údajného platu Lewisa Hamiltona vo Ferrari padajú sánky | Magazín F1 - F1online.sk

Možná ano a možná ne, to se nemáme šanci dozvědět. Co můžeme říct s jistotou je to, že připravený z Alpine přišel dobře :slight_smile: .

Nemyslím si, že přišel připravený dobře, ale že ma obrovský talent. I v testech říkal, že mu chyběla sebejistota

Vždyť máš pravdu, jak píšeš , “pro nejlepší z nejlepších, kteří jsou stoprocentně připraveni”…
A to Vandoorne ani zdaleka nebyl.

No pro mě tam nebylo to kýžené “okno pro úspěch”, které by opravdu stálo za řeč, v tom se rozcházíme. McLaren byl v té době nespolehlivý křáp a tým v rozkladu, to pro začínajícího jezdce není. Ale v jednom se určitě shodneme, další šanci na 99 % nedostane.

3 Likes

Ok, Ty si to nemyslíš, což je Tvoje svaté právo a polemizovat s ním nemůžu :smile: .

1 Like

Jen pro představu Valentino Rossi do své firmy na reklamní předměty, která dělá v motorsportu většinu produkce, nakupuje čepice od NewEra za 3€…

To jen pro představu, jak funguje trh mimo tvoji komunitu na sídlišti.

Poučuj mě prosím o tom, kdy, jak a kde Alonso někoho předjel, tam na to máš nepochybně znalosti.
Ale jsou oblasti, kde jsi trestuhodně mimo…

Rossiho firma robi oblecenie aj pre inych jazdcov/timy?

Proč se snažíš kopat? proč se mě snažíš “poučit” o fungování trhu, kde mám větší znalosti, než ty? popíral jsem někdy model co tu dáváš s Rossim? a nevím jak to souvisí se sídlištěm? :smiley:

Co jsem naposledy slyšel, tak se konkurenti vztekali, že už má prý skoro monopol…

2 Likes

Protože jsem nemožnej lotr a infantilní pirát, jak napsal tvůj kámoš ježek.

jezek to myslel na Puffa, ktory pred tym pisal nieco v style “dufam, ze nepodporujes piratske streamy”. nasledne si kupil WRC+ a potom zistil, ze to boli vyhodene peniaze :smiley:

1 Like

dakujem ti spolubojovnik za ocistenie mojho mena :smiley: :smiley:

2 Likes

tripere nerob si to tazsie, nez to je :grin:

1 Like

Aha, tak jsem ještě k tomu vztahovačný…
To je škoda, k pirátství mám kladný vztah :slightly_smiling_face:.

s tym Alonsom to ale ide na tvoje triko :smiley:

som pripraveny predstupit pred Velku porotu (trojicu) :smiley:

1 Like

Mimochodem kdyby tady někdo měl nějaký GR model od Toyoty, můžu darovat “nejlevnější GR packet”

Dostal jsem ho jako poděkování na RMC, za to, že jsem jim odřel auto ze tří stran…

3 Likes

pokracuj, napinaj :smiley:

1 Like

Není co dodat, jsem dřevák…

1 Like

ale ako vies po kolko tie siltovky kupuje?