Pridať komentár 16 odpovedí
Jun '23

PaulAyrton

George Rosberg sa vratil v plnej parade… :clap:t3:

Jun '23

44plus

Prosíme o vyjadrenie @Kiks, najlepšie keby zanalyzovala Q spolu s predošlim závodom, keďže sa tu odvtedy neukázala :sweat_smile::sweat_smile:

1 odpoveď
Jun '23 ▶ 44plus

Ferda

Nemaluj čerty na zeď. :joy:

Jun '23

bob2

Veril bych tomu kdyby nemeli na autech namontovany par zpetnych zrcatek, RUS ma za sebou tolik podivnych incidentu, naposledy Monako, nepomohl si.

Jun '23

Lundo_F1

Tato politika (nevidel som, neviem, som rýchlejší) je to v čom je Dzordz silný, mal by som sa pred ním na pozore aj ako Hamilton aj ako Mercedes.

Jun '23

Situs

… a proč najížděl Ham tak blízko za Russellem? Je blbost aby šli spolu do první zatáčky ne?

1 odpoveď
Jun '23

luciakanky

Možno to fakt bola len chyba v komunikácii, ale akosi sa mi nechce tomu uveriť, Džordžo je taký malý h4jzlík. Na druhej strane lujzo bol za ním tak mal predvídať

Jun '23

F1fan

Toto… Vsak Mercedes musel vediet, ze obaja idu zacat rychle kolo, tak si to mali zmanazovat…

Jun '23

Slavo85

stačí, aby sa trocha zlepšilo auto a už George nestíha, bolo to tak aj v minulej sezóne, a to isté sa opakuje aj v tejto, jednoznačne na Lewisa nemá

2 odpovede
Jun '23 ▶ Slavo85

XQXQX

George je o dosť lepši ako Botas . Ale na Hamiltona stále nemá. A s tým vekovým rozdielom aky je medzi nimi už mal Georgo dávno porážať Lewisa závod za závodom. Ale čím lepšie auto budú mať tým viac bude George ako Perez alebo Botas.

Jun '23

bob2

Russell se muze dostat pred Hamiltona bez skopicin. Staci odmontovat zrcatka…kdo vi, treba by to hodilo dve tri desetiny, nevim kolik takovy zrcatko vazi, nejsou zrovna maly…stejne je nepouziva…

Jun '23

LEC

Russell je čím ďalej tým väčší ■■■■. Už len to jeho vyplakavanie do vysielacky ak je nahodou 3-5s za Hamiltonom je celkom vtipné.

Jun '23 ▶ Slavo85

Tomas_Lazar

Presne ako píšeš. Už druhý rok po sebe Mercedes v priebehu sezóny priniesol niečo, čo vyslovene jednému jazdcovi nesedí. A paradoxne vylepšenia uškodia Georgovi a pomáhajú Hamiltonovi. Je toto normálne? Hamilton musí všetkým v tímu poskytovať nadštandardné intímne služby, keď mu inžinieri vždy upravia auto podľa jeho predstáv.

1 odpoveď
Jun '23 ▶ Tomas_Lazar

bob2

Ano, tak to urcite je, ja si taky rad priplatim za nad-standard :rofl:

Jun '23

Lundo_F1

Odporúčam ti pozrieť ai Hamiltonov onboard ale keď toto dokážeš napisat tak neviem ako pozeráš F1 s vážnou poruchou zraku. Čo by ale veľa vysvetľovalo :thinking:

Jun '23

Philipezz_alias_SIR

Už si trápny s týmto :rofl: :rofl: