Nov '22
Takže najstaršia jazdecká dvojica na rošte – len Alonso a Hamilton sú starší než Hulk a od Kevina navyše ešte Bottas a Pérez. Môžeme hovoriť o “skúsenostiach”, ale v prípade Hulka, ktorý má za posledné 2 roky na konte 4 preteky plus jednu kvalifikáciu…
Chápem, že ich Schumi jr. sklamal (hoci o aj o tom by šlo diskutovať), ale prečo ku Kevinovi dávať niekoho ešte staršieho mi hlava neberie – hoci Hulkovi návrat prajem (Mickovi by som ale ešte jeden rok v F1 prial viac).
Nov '22
Ci je alebo nie je rychlejsi, tak to je spekulacia. Nico je dobry, ale nikto nevie povedat, ci dokaze jazdit s tymito autami, ked uz par rokov nejazdil zavod za zavodom. Mal iba par jazd v rp a v astone. Ale co z toho, ked ho v oboch pripadoch porazil stroll. Noci sa vrati na dva roky mozno, z toho rok si bude zvykat. A zvykat si na haas, to chvilu trva. Nico uz rychlejsi nebude, Mick sa pomaly ale isto zlepsuje. A v poslednych by aj pravidelne koncil vyrazne pred magnussenom, sle co z toho, ked ho na trati odpili iny jazdec alebo v boxoch tim… momentalne je pre mna lepsi jazdec mick. To skor dvojica mick nico by mala vacsiu logiku.
4 odpovede
Nov '22
▶ Tomas_Lazar
Ked je Mick taky dobry, preco ho nikto nechce?
2 odpovede
Nov '22
▶ Tomas_Lazar
Mick si to pohnojil, ze si na zaciatku nechal od Kevina nakopat zadok po tom ako ten bez pripravy naskocil do auta.
Ak si Mick musi minimalne pol sezony zvykat na nove auta nez sa s tym nauci jazdit tak to je pre jeho karieru v F1 velmi zla sprava.
Podla mna by mu skor sadla americka Indy ci Formula E. Tam sa jazdi dlhodobo s rovnakou specifikaciou a to by mu podla vsetkeho malo vyhovovat ovela viac.
1 odpoveď
Nov '22
Tipujem, že potrebujú urýchliť vývoj auta a kto iný im s tým pomôže ako skúsený jazdec, ktorý môže dať cennú spätnú väzbu. Navyše je to ako súložiť s ženou ktorá si o sebe myslí, že nie je atraktívna. dáva do toho všetko. Aj Hulk bude z plnej v’daky dávať do toho všetko
Nov '22
▶ Tomas_Lazar
Ja len že, nie je to pravda to tvoje porovnanie so Lanceom. Tento rok so Strollom v pretekoch dopadli 1:1, a v kvalifikáciách detto 1:1 
Nov '22
▶ helmutko
no hej, Mick nie je bohuzial kompatibilny s Haasom - Haas je dobry na zaciatku a potom upada, Mick naopak…
ale niekde boli sumy, ze by ho chcelo Audi, tak ho mozno zatial niekam zaparkuju a potom bude jazdit tam. mozno to bude predsa len ten Haas, ked ich spravne motivuju
1 odpoveď
Nov '22
▶ Freed
Jazdci ako Schumacher sa po rocnej prestavke nevracaju.
2 odpovede
Nov '22
▶ Unleash_the_lion
To by som povedal aj Hulkenbergovi… Aj ked paradoxne u neho vek, a teda skusenosti hraju v jeho prospech momentalne. Nevieme či Audi to neskusi na Haas a nezoberie si ho kvoli marketingu, ktory ale na druhej strane uz asi nebude taky silny ako ked vstupil do F1 kedze vacsina uz vidi na co ma a na co nie.
1 odpoveď
Nov '22
▶ Unleash_the_lion
Ja by som si stavil ze on sa vrati…jazdci ako on sa zvycajne nevracaju ale meno ake ma veru ano…este stale nevycucali z toho poriadny balik a rozhodne nejde o supaka
Nov '22
▶ Donnie_Darko
To by bol pekný happy-end. Ja som vždy prial pilotom aspoň 2 sezóny v F1, čo Mick síce dostal, ale podobne ako Wehlrein aj on by si zaslúžil ešte jeden rok. (A vlastne aj Vandoorne, ktorý prosto dostal k sebe Alonsa.)
Úprimne, ak by Honda či Číňania prestali dotovať Cunodu, resp. Čoua, tak tiež po nich nik v F1 neštekne, aj Stroll by mal čo robiť. Stačí sa pozrieť s akými problémami sa v F1 udržal Ocon, či Albon.
Nov '22
▶ Tomas_Lazar
Myslím, že to bol Ralf Schumacher, ktorý ako prvý prišiel s myšlienkou, že prečo by v Haase nemohli nakoniec jazdiť Mick a Nico… nebolo to však prijaté s pochopením, skôr s výsmechom, že je to totálny blud… ja som to skôr brala tak, že v F1 je už všetko možné.
Nov '22
▶ PUFF
Mick bude rezervným jazdcom Mercedesu?
1 odpoveď
Nov '22
▶ Explorer
PUFF
Püsiliige
Prý, když nebude Ricciardo, tak je další volba Mick.
1 odpoveď
Nov '22
▶ PUFF
To kukám
Ricciardo teda asi bude rezervným jazdcom RB.
Puffe, inak díky za občasný bleskový prísun noviniek a info 
1 odpoveď
Nov '22
▶ Unleash_the_lion
Ked bol de Vries taky dobry,preco ho nikto v f1 doteraz nechcel?
Ked bol Vergne taky dobry, preco ho vykopli?
Ked bol Vandorm taky dobry, preco ho vykopli?
Odpovede na vsetky otazky su rovnake.
1 odpoveď
Nov '22
▶ Ambassador_Kosh
Ani jeden z nich nebol taky dobry…
Nov '22
▶ Explorer
PUFF
Püsiliige
To je jasný. 
Hádky o titulech nechám dětem a slabomyslným.
Já radši něco zajímavého.