To je uctovnictvo, nie seda zona s meracom prietoku.
Sečteno, podtrženo, jasne cisla.
Aj redaktor to s tou hrubicou poriadne prepiskol…
Ani Ferrari, ani Wolff, ani Taliani ani Nemci nemajú údaje o vynaložených prostriedkoch na vývoj v RB. Všetko sú to len ich odhady. Ale RB môže produkovať vylepšenia za také lacné peniaze, že sa všetci potenciálne budú čudovať. A neviem, o čom Wolff točí, keď minulý rok Mercedes nosil vylepšenia na každé preteky. A za mesiac Bottas vymenil 8 kompletných motorov. To tiež asi muselo niečo stáť. A o Ferrari sa obecne vie, že tam peniaze končia v čiernej diere, lebo všetko je tam neefektívne.
A netreba si robiť ilúzie. Ak RB predložil všetky požadované podklady a FIA ich prijala, tak asi v nich nie sú žiadne okaté prehmaty. Ak aj niečo prekročili, tak len preto, že našli dieru v pravidlách, ktorá im to umožňuje. Pretože určite nepredložili faktúry a výkazy, ktoré by v súčte presahovali rozpočet. Toto sa zvrhne na právnické mudrovanie, ktorého výsledkom bude, že FIA objaví v pravidlách dieru ako svet.
A od novej sezóny tu budú upravené pravidlá a sto doplnkových usmernení. Veď ani motor Ferrari nebol fakticky proti pravidlám. Teda aspoň nie tak, aby to FIA objavila. To isté aj pokusy s DAS. Fakticky to nie je proti pravidlám, ale FIA radšej pravidlá upresnila.
To isté bude aj pri rozpočtoch.
Hezké.
nie si ty Shreder ? lebo gramatiku neoklameš
Marko sa nechce vyjadrovať. Makies sa zase vyjadruje? On im niekto otočil role? Alebo snad Marko prestupuje do Ferrari a Makies do RB?
Zaujímavé že v tréningoch sa o tejto téme na šport 1 ani raz nezmienili že by o tom nevedeli?
Na sky sport to riešili.
Inak mám pocit že Binotto práve asi vytiahol tú svoju slávnu zložku na RB o financiách a beží na HQ FIA.
A v čem je problém? Mercedes taky minulý rok porušoval pravidla výrazně, když měnil jeden motor za druhým. Divné že se do stropu vešel. Asi si dal sám sobě slevu.
Nevím proč, ale začínám mít dojem, že Ferrari už vyčerpalo zozpočet pro letošní rok a proto začalo ukazovat prstem kolem sebe.
Možná i s touhou, aby FIA rozpočet navýšila. Třeba ví jak svůj vůz vylepšit, ale stroje už zapnout nemůže.
Ja to vidim presne opacne.
Seda zona je priestor ktory najdes a pohybujes sa v nom.
Pohybuju sa v nom vsetky stajne ktore ho dokazali najst, je to zona na ktoru sa nemusi prist - nikdy.
Uctovnictvo je jasna vec - vyplaty, nakup materialu, energie, vybavenie.
Na vsetko mas ucty, faktury, vie sa, kolko stoji hento tamto, nepodseknes to vyrazne dole ani hore.
Z tohto už ich ani Májkl Masi nevyseká
Jn, Capito povedal že " ak niekto prekročil strop, treba ho potrestať".
Asi rovnaké vyjadrenie ako keby príslušník policajného zboru povedal " ak niekto prekročil rýchlosť, treba mu dať pokutu".
2 odpovedeDobry priklad si dal. Niekto ma dostat pokutiu za 50 a dostane ju za 10. Ja som mal dostat 150eu a skoncilo to upozornenim.
Inside info že Binotto skončí, tak 2 roky dozadu? Ja tie jeho výlevy beriem z rezervou. On je taký Czechcloud F1.
Ale hovoria o tomto Všetci. Nikto nepovie že nebude to komentovať.
Kvapky su slabe … taka tycinka z covid testu do teba je lepsia a nadoraz.
Neplakal lepsie ako do analu
Narazam na cinu