Pridať komentár 11 odpovedí
Aug '22

TheSealSK

Ja som hlavne zvedavý na mladého kastrola ako bude s ALO mať bodový priemer

Aug '22

Donnie_Darko

To že dve obrovské egá v jednom tíme môžu a aj pravdepodobne budú problém som vravel hneď ako ten prestup oznámili. Neviem si predstaviť že by im to fungovalo viac ako pol roka, ale každopádne to bude zábava ich sledovať. Na dlhý pokoj v tíme to nevidím.

Aug '22

Ferda

Zdá se, že Alonso je ve svých rozhodnutí nepoučitelný. Nejhorší na tom je, že pro tentokrát Alonso přesně mlaka Astonu hloboká.

Aug '22

luciakanky

Bude veselo s touto dvojkou

Aug '22

Situs

Sjednotí je jedině úspěch a popravdě, nic jiného už není zajímavý ani pro Aston Martin a ani pro Alonsa. Buď se to tam otočí a začnou se lepšit nebo je to o ničem.

1 odpoveď
Aug '22 ▶ Situs

Ferda

Já Ti nějak nevím. Když se motoristický tým vede jako pouhé zboží a hračka pro dospělé dítě bez vrozené lásky pro tento sport, tak si nemyslím, že to povede k úspěchu.
Jak v tomto týmu Vettel rychle vyhořel je dost zřetelné varování.

1 odpoveď
Aug '22 ▶ Ferda

Situs

Když to nepůjde tak to nepůjde :man_shrugging: Člověk do zákulisí nevidí a když zevnějšku vidí výsledky jaké vidí tak pesimismus je na místě. První závod příštího roku budu hodně vyčkávat, snad to tentokrát vytře zrak tím že to bude lepší než se čeká :smile:

1 odpoveď
Aug '22 ▶ Situs

Ferda

Zatím mám pocit, že Aston je spíše výborná reklama na závodní vůz, než přímá relita.
Na druhou stranu Renault po převzetí lotusu taky hodně dlouho přešlápaval na místě. Teprve až letos se zdá, že se konečně zlepšuje.

1 odpoveď
Aug '22 ▶ Ferda

Situs

Jako když člověk sleduje jejich videa a spoty a tyhle věci, což teď pochopitelně u nich sleduji více, tak vše je eňo ňuňo a ty prachy všude jsou vidět. Úspěch na trati ale zatím nikde.

1 odpoveď
Aug '22 ▶ Situs

Ferda

Reklamy mě zrovna moc neberou, ale investor který vlasní automobilku a formulový tým poměrně krátce by na slušnou reklamu ještě měl mít.
Možná se trochu očekávalo, že by VW mohl mít o Aston zájem, ale z toho téměř na 100% sešlo.

Aug '22

bob2

Alonso uz snad dekadu v F1 delnici a vubec mu to za ty prachy nevadi. Hilla mam rad ale je naivni, je jasne ze Alonso si jde povozit zadek za slusny prachy a vubec mu to nevycitam, neznam cloveka ktery by to neudelal.

Vi, ze wins a tituly jsou v jeho kariere pase.