To je dobře že nesnáší prohrávat s týmovým parťákem, opak by nebyl v pořádku
Na druhej strane ten pocit pozna - Alonso, Button, Rosberg a teraz Russell.
Uz musi byt otukany.
V každej jednej sezóne svojej kariéry MAL AUTO NA TO, ABY vyhral aspoň jedny preteky.
Opat sa nehovori to, co by sa malo.
Rosberg opat vyuzil svoje vynimocne analyticke schopnosti, aby nam objasnil uplne zjavnu a jednoduchu skutocnost. V poli F1 je naozaj mnozstvo jazdcov, ktori miluju byt za timovym kolegom, chvalabohu sme sa vdaka Nicovi dozvedeli, ze Hamilton medzi nich nepatri.
Neviem, aký šport sleduješ, ale F1 asi nie. Alebo si si len zabudol dať tabletku, to je v poriadku. S Alonsom bol v jednom tíme iba jednu sezónu a skončil vyššie. S Buttonom aj Rosbergom prehral raz, v ostatných prípadoch ich zdolal, čiže bol stále v konečnom zúčtovaní lepší. A s Russelom - ešte nie je koniec sezóny
Na pohodu, nemal viac bodov ako Fernando.
A ver mi, nebyt tlacenky a protekcie zo strany Dennisa, Alonso by mal 3 titul.
Lewis je na protekciu zvyknuty, potom sa pridala aj dalsia, este vacsia - od FIA.
“rytiz” bojoval proti Jokerovi preco tam pleties Buttona ?
Ty si tiez nejaka uboha existencia co sem prisla spinit forum svojim zvratkami.
O komixoch mas ine forum, sem sa nemusis chodit vtierat a hrat na vtipneho.
Skus si dat tie kapkydonosu co ti predpisal doktor.
EDIT:
Este aby som nezabudol. To novacik co natestuje XXXXXX km ma automaticky v prvej sezone porazit timoveho kolegu “2nasobneho majstra sveta” ? Tak to teraz pekne spinis Alonsa, ze je neschopny prisposobit sa monopostu.
Ak ho z troch sezón porazil vo dvoch, tak neviem ako inak to opísať, ako tak, že v konečnom zúčtovaní bol lepší…
1 odpoveďKoho zaujima konecne zuctovanie.
Na konci sezony nemal viac bodov Lewis nad 3 teamovymi kolegmi a teraz si povedzme, ktory viacnasobny majster ma takuto negativnu statistiku ?
Plus po tejto sezone to budu 4 kolegovia.
Len pre poriadok, niekto tu spochybnil “konečné zúčtovanie”, takže niekoho to asi zaujímalo a tomu niekomu som aj odpísal. Ak to večného chrústa aj so sprievodným mozgovým trustom na čele s Formulou 11 nezaujíma, tak to je hlavne ich problém, tak nech si zvyknú na to že vyzerajú ako do nebies čnejúci kôl - a na to naozaj nepotrebujete odo mňa žiadne povolenie…veď ste predsa vo verejnom priestore…
1 odpoveďAby to práve nebolo tak, že si sa ty zabudol prelogovať - “Ak ho z troch sezón porazil vo dvoch, tak neviem ako inak to opísať,…”
judas opísal skutkový stav vecí, ktorý si spochybníl , lenže ani ja neviem o tom internom dueli napísať nič iné, ako to, že v konečnom zúčtovaní bol lepší - a s tým si doteraz nedokázal pohnúť žiadnym smerom, hoci ako mozgový trust ste tu už hádam komplet. Možno ak by kvapky do uší pribehli a niečim prispeli…
2 odpovedeAlonso byl i přes rovnost bodl poražen (i když vlastně byli poraženi oba), ale já toho o jejich interním duelu můžu napsat přeci jen víc, třeba k tomu tématu kdy “vskutku neznáša, keď príde do cieľa za tímovým kolegom” tak to se stalo proti Alonsovi tuším 9x, Hamovi se to před Alonsem podařilo myslím jen 6x. Trochu ho v tomto uťukal i ten Alonso
Rozhodně se nechci hádat, Alonso, Jenson či Rosberg ukázali že Ham není neporazitelný, dobrý boj.
1 odpoveďHej, Button mal viac bodov a bodka, v konečnom zúčtovaní porazil Hamiltona.
Z troch sezón Button dve prehral, taký je skutkový stav vecí a mimochodom aj oficiálna štatistika FIA. To, že Button získal v úhrne za tri sezóny viac bodov na tom nič nemenilo, nemení a ani nezmení, dokonca za to ani nič navyše nezískal a ani nezíska - a presne toto vystihuje irelevantnosť tejto štatistiky. Môže ťa to nanajvýš zahriať ako mŕtveho zimný kabát. Tak sa hrej…
1 odpoveďNie ze by ma to nezujimalo, ja sa len na tebe naramne bavim. Kazda reakcia na teba zo strany diskutujucich na tomto fore je ako pichat do osieho hniezda v skafandri, ty mozgovy trust. Ale kludne v tom pokracuj, ja si zatial zbehnem po pukance.
"zúčtovanie" - Keď sa tak ľudia radi oháňajú, ako bol Alonso “porazený” lebo mal Hamilton viac druhých miest, tak uplatňujem podobnú logiku (bodov a víťazstiev) aj v súboji s Buttonom.
Vieme koho nezaujíma konečne zúčtovanie: Teba…a vieme aj dôvod preto lebo je v ňom lepší Hamilton ako Button
poviem ti tajomstvo je to tak s nič s tým nespravíš tak si šupšup pozri nejakú štatistiku kde je niekto lepší ako Hamilton.
Napríkad farbu pokožky a sprav to tak že vyhráva ten čo ju ma svetlejšiu.
A ja verím že dnes sa ti už konečne podarí v kľude zaspať
Neviem kto sa čím oháňa, ale Alonso nebol “porazený”, ale regulárne porazený…a nie, vďaka viac druhých miest to nebolo. ešte aj v tom si mimo misu a škoda že nie prezervatívu. Button dokázal Hamiltona poraziť jednu, jedinú sezónu a Hamilton dokázal Buttona porážať, to je celé. Mimochodom Hamilton dokázal interný duel prehrať za 15 rokov až dvakrát…a v oboch prípadoch to boli majstri sveta. By ma fakt zaujímalo, ktože je, alebo bol na tom lepšie. Možno ti F11ka s popcornom helfne a niečo žlčovitého zbastlíte…
2 odpovedeOkay, asi sem prestanem pridávať dank príspevky, pretože im chápe asi iba @jason_bourne1995
@jason_bourne1995 podarilo sa ti cez noc nieco “zbastlit” aby bol tot lord Zlc @vanoverlord konecne ukojeny? Priznam sa, ze mne nie, ja som jeho vyzvu zaregistroval az teraz a tak som cez noc spal.
Ham: 5x 2. miesto vs. Alo: 4x 2. miesto (obaja mali po 4 výhry)
Konečné zúčtovanie : Button 672b vs. Ham 657b
Na to, že bol Button “dvojkou” si boli celkom blízko. Vtedy to bol ešte “McLaren-Ham” - jazdil trocha “zbrklo” a Button mnoho krát ťažil zo skúseností.
Button áno (po zázraku s Brawnom) ale Rosberg nebol majster, keď ho Hamilton porážal. Rosberga, ako majstra, nikdy neporazil, pretože Nico zdupkal a nedal mu príležitosť aby to dokázal.
(Aj Ricci porazil Maxa, tak mám uplatniť tú istú logiku na to, že Ricci porazil dvoch majstrov sveta v tom istom aute? Nie, porazil iba Seba, Maxa už neporazil pretože odišiel z RB)
Nie , len teraz som odpísal, čiže mi to určite netrvalo celú noc, tú som našťastie využil na spánok, ako na plánovanie ofenzívy voči vanoverlord (/Judas).
Kľudne pridávaj ďalej, myslím, že sme tu viacerí, ktorí sledujú reddit.
Neznasa a to vidiet aj po zavode ci pocas zavodu…ked to nevie na tom aute tak to nejde. Nie kazdy pravak vie pisat prirodzene lavou rukou a naopak. Dostat cez hubu od novacika partaka skoro v kazdom zavode je dokaz toho ze hamilton nie je top jazdec.
Russell je urcite buducnost, ale cisto z pohladu vyvoja urobil Mercedes chybu, ze si neponechali Bottasa. Takto maju neznamu/novu premennu viac.
Russell je mozno lepsi v praci s technikou a dokaze si nastavenie prisposobit viac. To ale moze byt az kontraproduktivne pri hladani optimalnej vyvojovej linie. Tim je v procese ucenia co Russellovi moze vyhovovat a ako Russellov input moze zrychlit celkovy balik. Mercedes bude musiet urobit niekolko rozhodnuti a Lewisovi sa podla mna nebudu pacit.
Ty si teda nemôžeš povedať že si to pochopil to bola irónia
Paradoxne jediný jeho kolegovia ktorí ho neporazili boli 2x Fíni
A ty máš tu informáciu že GR je pilotom Mercedesu defakto 7 sezon z toho 3 presedel na simulátore aby pomáhal s vývojom a jednu je jeho pilotom ! Väčšinu času teda strávil práve s Mercedesom. Jeho spôsob práce teda nie je neznáma a ani komunikácie či jazdy. Učiť sa o ňom nemusia nič alebo veľmi malo.
Takze Mercedes Russellov imput veľmi dobre pozná. Toto je výsledok systematickej práce - oni sa poznajú viac ako dobre. Povedal to aj sám TW že jazdi a smeruje tim tak ako keby v ňom jazdil roky. Zároveň s tým povedal že feedback z oboch strán garáže sa veľmi nelíši čo je prospešné pre vývoj a tim bol prekvapený ako rýchlo sa s GR dostali na jednu vlnu jednak LH a takisto aj inžinieri.
Šikovný pilot s prehľadom vo veciach a technicky zdatný nemá takýto problém - najmä pri nových pravidlách ma výhodu.
Takze tento problém ozaj asi nemajú.
A tresnut - mali si nechať VB kým Russell ma lepšie výsledky od Lewisa to nepotrebuje ani komentár. Bottas by musel byt vývojový génius a to auto opraviť sám aby sa to oplatilo ! A pri všetkej úcte k nemu si to nemyslím.
Navyše Russell ma obrovské skúsenosti s extrémnymi podmienkami a pripomienkovaním autá ktoré ideálne nefunguje.
1 odpoveďjajaj, ja na Russella nekydam. Naopak, on spolahlivo ukazuje, ze sa moze stat No. 1 Mercedesu pre nasledujuce sezony. Moj skromny nazor (mozno nespravny) je, ze vymenu mali urobit o rok skor, pripadne o rok neskor. Tvoja pena okolo ust moj nazor urcite nezmeni, takze klud…