Pridať komentár 19 odpovedí
Apr '22

Ambassador_Kosh

Nejaky Bretnix tu vcera vypisoval litanie,ze malinovkari maju auto nastavene na preteky,preto bude Maxik rychlejsi ako Charlie. Smola, mal zle informacie priamo z boxu malinovkarov. :upside_down_face:

1 odpoveď
Apr '22

bob2

Pérez by letos mohl deklasovat “ mistra sveta”…pojd do toho kamo.

1 odpoveď
Apr '22 ▶ bob2

Mikina

Hej Perez + Russel je viac ako 8 titulov majstra sveta… Rosberg je viac ako 14 titulov atď… Takýchto pesniciek tu ešte bude…

1 odpoveď
Apr '22 ▶ Ambassador_Kosh

Bretnix

Není třeba se posmívat, klidně uznám omyl. Vycházel jsem z toho, že v Džiddě tomu tak bylo = čekal jsem tuhý boj o první místo (a těšil se na něj - mám rád Charlese i Maxe). Nestalo se. Jinak RB ale skutečně nastavoval na závod, sami to včera prohlásili (a jejich ztráta v Q nebyla veliká, takže to byla logická domněnka). Charles rád nastavuje na kvalifikaci, taky žádná novinka.

Když jsi si byl tak jistý, doufám, že jsi si šel vsadit a teď se těšíš na výhru.

2 odpovede
Apr '22 ▶ Mikina

bob2

Myslel jsem deklasovat kolegu Verstappena.

1 odpoveď
Apr '22 ▶ Bretnix

PUFF Püsiliige

Není potřeba se omlouvat.
Kdyby tempo měl, tak nenapíšou, když neměl ( pouze na Leclerca), tak si flusnou…
To je jak s Hamiltonem a Mercedesem… zajeli slušně, tak je klid… ale kdyby se Mercedesu nezadařilo nebo nedej bože Hamiltonovi, tak by 70% zdejších uživatelů dostalo na pár dní znovu smysl života.

Tady se jen fluše a za názor trestá. :slight_smile:

2 odpovede
Apr '22 ▶ PUFF

Bretnix

Díky za podporu. :+1: :slightly_smiling_face:

Apr '22 ▶ PUFF

bob2

Jestli se Mercedes dotahne tak zas zacnou flusat jini, to si nevyberes, tady je ze vsech komentu tak 10% na nejake smysluplne urovni, zbytek hovnaa blitky plivance…

1 odpoveď
Apr '22 ▶ bob2

Mikina

Jaj, no kľudne ho môže predbehnúť no zatiaľ sa mu to za vyše rok nepodarilo ani raz. Ale aspoň tie kvalifikácie ma napĺňajú nádejou. Škoda ze Sainz sa zamotal, mohlo to byť zaujímavé… Vlastne po tých poruchách Red Bullu, slabom úvode Mercedesu, a po tom ohromnom zrýchlení Leclerca vždy keď sa niekto priblížil to vyzerá na vymaľované… Bodaj by som sa mýlil, lebo hoci fandím aj Ferrari, hlavne fandím súbojom a najradšej by som bol keby prvých 6 pretekov vyhralo 6 rôznych jazdcov :slight_smile:

Apr '22 ▶ bob2

Mikina

Vravíš ze sa tu fluse, sú tu bitky a ■■■■■, hlavná vec ze tvoj prvý koment bol presne o tom… Chcel si si iba kopnúť do Verstappena hoci sa v článku o ňom ani nepisalo. Začni od seba ak ti to prekáža…

1 odpoveď
Apr '22 ▶ Mikina

bob2

Verstappena a jeho prasojizdu nemam rad, to je normalni koment, jeho pristup ke kolegum je amatersky, srovnal bych to s Vettelovou okurkou , kde je mistrovi konec.

1 odpoveď
Apr '22 ▶ bob2

Gastone

No veď, nemáš ho rád, preto si si hneď fľusol. A potom kritizuješ iných ľudí, ktorí fľusajú na iných jazdcov, ktorých nemajú radi. Aký je medzi tým rozdiel? Keď niečo kritizujem, tak hlavne začínam od seba, aby som to nerobil, nie? :slight_smile:

1 odpoveď
Apr '22 ▶ Gastone

bob2

Ze napisu at Pérez letos porazi Verstappena za jeho lonskou prasojizdu je normalni koment, ze nemam rad jeho styl, tohle jsou tzv. fakticke poznamky.

Ukazku flusu, bliti, hoven tady vypisovat nebudu, zpravidla je to nepodlozeny vymysl, tohle tady ovladaji krome par vyjimek vsichni vcetne tebe, staci ti to takhle…

Jeste pripisu ze nekteri jsou schopni za koment i osobniho utoku.

1 odpoveď
Apr '22 ▶ bob2

Gastone

Tak to je asi rozdiel v tom, čo za fľusnutie pokladáš. Ja som to pochopil ako kopnutie si do niekoho a jeho zosmiešňovanie pri každej príležitosti, aj napríklad pod článkom, ktorý sa ho vôbec netýka.

Ale nedá mi nereagovať na jednu vec - ak niekomu praješ prehru lebo nemáš rád jeho štýl, to je tvoj subjektívny pohľad, rozhodne to nie je faktická poznámka. Fakty sú presným opakom subjektívnych názorov.
To len taká faktická poznámka na záver. :wink:

1 odpoveď
Apr '22 ▶ Gastone

bob2

To ze VER jede prasostyl snad nebudes popirat, tohle je fakt a vsichni to vime, kdyz to pripomenu kdo se asi ozve…

Jestli nepoznas rozdil mezi faktickym komentem a smyslenou blitkou, to je na zmenu nicku clovece :speak_no_evil:

Apr '22 ▶ Bretnix

Ambassador_Kosh

Na rozdiel od teba si vytvaram nazor na zaklade znamych skutocnosti a nestrielam tu od buka nazory na vsetko, co sa deje. Mozno ti niektory vyjde a potom sa tvaris ako majster sveta. To je tvoj styl mudrovania tu a podobne aj dalsich nasich zapadnych susedov. Co Cech, to mudrlant aj na to ako vyrobit zelezne koleso z dreva. Tak puffik ti sekunduje na vybornu, o tom niet debaty.
Casto ani timy a odbornici v padoku jednoznacne nevedia povedat,kto ako nastavil auto, ale tunajsi vsadebolovia vypisuju litanie o nastaveniach, o ktorych nemaju ani sajn. A s dalsimi truhlikmi to potom rozoberaju, rataju a mudruju, pridu preteky a vsetko je inak. Zbytocne mlatenie prazdne slamy

1 odpoveď
Apr '22

Bretnix

Právě jsi charakterizoval vlastní příspěvek. Jen tak dál.

1 odpoveď
Apr '22

helmutko רגילים

Mam pocit, ze Ferrari to zatial takticky zvlada na vybornu.
Pocas treningov koluju informacie ako ma Redbull lepsi race pace. Ferrari podla mna robi sandbagging na styl Mercedesu. Maju zrejme 0.3 miestami az 0.5s na Redbull naskok a vyuzivaju to velmi umne. Dziddu vyhral Verstappen aj vdaka tomu, ze je, povedal by som, tak trochu sennovsky sialeny a takym typom to vzdy ide medzi murmi v rychlosti o nieco lepsie.

Apr '22 ▶ Bretnix

Ambassador_Kosh

Napisal najvacsi mlatic slamy tohto fora.