Imagine
A teraz tu o Cervenej ciapocke…
A teraz tu o Cervenej ciapocke…
Je to jedno či Vlk hovorí pravdu alebo nie. Faktom ostáva, že keby bol Masi bez chyby (hovoríme o poslednom závode) tak by nemusel po tichu zadnými dverami odísť
Pravidlá boli interpretované akoby voľným štýlom, áno, a to drtivou vacsinou tak, aby to vyhovalo Mercedesu. Napr. Vettelovi 2019 v Kanade zobrali vitazstvo za to iste, za co Hamilton v Monacu 2016 nebol vôbec trestany. A takychto rozhodnuti, kde bol Hamilton alebo Mercedes opakovane cele roky zvyhodnovany je velke mnozstvo.
Masi bol na nich makký. To akým sposobom mu do všetkého kecali RB alebo Mer bolo miestami smiešne, ale nedokázal si ich “zrovnať”. Bodku tomu všetkému dal plačúci Wolf…
Popravdě myslím že jeho hlavu žádali, nevím to ale přijde mi normální že když se k vám dopustí někdo takové křivdy s takovým dopadem tak už ho nechcete ani vidět. Teď už můžou hrát jen na kartu že už taková křivda jiného nebude možná ale jistá satisfakce pro ně v odvolání Masiho určitě je.
Je to nespravodlive ked niekto trpi za splnenie nesplnenia tuzieb mercedesu. Nepaci sa mi ze sa neriesilo wolffove kavickovanie u massiho pred zavodom. Massiho nemozu vyhodit. Vykecal by zakulisne dohody.
1 odpoveďTo nie je argument k tomu co som napisal.
Ake je to tu ubohe ked z cloveka urobia uboziaka len preto ze tu niekto napise pravdu ku ktorej nemaju ziadny normalny agument. Jednoducho ticho bud a nepis veci co by potopilo mercedes. Nevyjadruj sa na mercedes zle (zle to je len pre tych co zakryvaju zakulisne hry.) . Mercedes ma svojich desatoro.
Ty si naruseny chlapec to uz neni mozne co sem chodis trepat. musis byt tazko zatazeny na wolfa s hamiltonom.